Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Впевнений, що це буде тема для шабашів Скабєюшки і Салавйова-разбойніка.
    Стільки проблем у них самих, то паводки і повені, то ліси горіли у Сибіру, то радіоактивний вибух, а їм тільки Україна.

2. Good man

Good man Обычный человек

Два зрадника решили заработать очки путём плохих новостей про Россию? не выйдет. Мы помним, что вы тут писали про Украину.

3. Lanktocha

Тобто буде стара приїджена байка, що раз у дечому критик Порошенка - то "агент Кремля"?

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

"Зеленський в Парижі відмовив Путіну по всіх узгоджених заздалегідь пунктами порядку. Тепер будуть проблеми" - російський політолог

переклад вуйка

5. Lanktocha

Були небезпідставні слухи, що Сурков зі злості кидав папку з паперами.

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я ще, як варіант, думаю, що Зеленський міг зі всим, що пропонував Кремль, погоджуватися (майже зі всим), щоб витягнути Путіна на світ божий у Париж. Щоб світ зайвий раз побачив, що той собою являє. А потім уже, коли досяг мети - витягнення Путіна на перемовини, казав те, що вважав за потрібне казати.
    Я прошу пробачення за, можливо, трохи похабне порівняння, але коли хлопець умовляє дівку, то погоджується з нею на все, поки в ліжко не затягне. Ну, а там уже - як чирва посвітить.

• Подобається Подобається x 1
  7. Good man

Good man Обычный человек

Планктоша, а патриот Украины может нахваливать Россию, если есть за что?:)))

8. Так ми нарешті отримали реакцію Путіна на зустріч у Нормандському форматі.

Виявляється, у той час, коли Зеленський дивився в очі Путіну, щоб дізнатися, чи хоче він війни, Путін теж дивився в очі Зеленському, щоб дізнатися, чи хоче він війни.

І побачив там щось таке, що тепер Одеська, Миколаївська та Херсонська область - ісконно русская зємля. Десь ми вже це чули, да? Там ще щось про сухопутний коридор до Придністров'я було, да?

Ці цікаві тези він боявся озвучувати вже декілька років. Після останньої спроби під Мар'їнкою у 15 році, здається, перестав. Пріумолк. А тепер, значить, знову завів.

Нелегко вам буде провести хвилю мобілізації після того, як ви спочатку розповіли, що війна йде тому, що хтось на ній наживається, а потім тріумфально провели справу Марченко і справу Ріфмайстера, пане Зеленський. Нелегко. Прямо я б навіть сказав, важко вам це буде зробити. Не впевнений я, що ваш електорат захоче, щоб ви наживались на війні, а він сидів у СІЗО.
    Alex Noinets

9. Lanktocha

Якщо ще взяти, що Росія - це і балалайки, косоворотки, бліни з ікрою, Пушкін, Лєрмонтов... Але через Петра І, Лєніна, Сталіна, Путіна... ненависть є і до цього.

10. medwedo berlogsoni

Вчора старий Сказочний маразматик зовсім впав в облуду.
    Казав, щось про ісконно російськіє землі, і що надо подумать...
    Потім чомусь захотів другому дєдушці - Лєніну морду набити. Зауважимо, що дєдушка Лєнін на двадцять років молодший був від нинішнього Сказочного.
    Добре відповів наш замміністра:
    Чого тоді чекати від ідіотів в ютьюбі, які з піною біля уст стверджують, що нікакой мови нє сущєствуєт, полякі придумалі одурачіть хахлов.
    Якщо кремлівський старий пердун каже те ж саме.
    Він уже забувся, що колись Шевченка цитував "І голову схопивши в руки...". Я навіть догадуюся, чим він зараз думає і що хватає руками.
    Вчора Шендерович про те місце, під яким знаходиться нинішня Росія, дуже влучно сказав.
    Коли дурням із ютьюба кажеш, що неделя - від слів нє дєлать, то де логіка - цілий тиждень нічого нє делать?
    А українське "тиждень" означає "той же день". Від вівторка до того ж дня - вівторка, якраз тиждень. А неділя - лише один день, коли нема ніяких діл - віпочивають.
    Чому в російській мові понедельник, а не повоскресник? В українській логічно: неділя - понеділок (по, після неділі).
    Переходять на "ти", хоча багато хто відразу не підбирає виразів, а після аргументації - так взагалі.
    І тепер, після цих слів Сказочного знову буде істерія.
    У людей - як у людей. Ніхто в Італії не претендує на назву Румунія, яка пішла від слова Рим. Тільки дурні остолопи в Москві чомусь вважають, що назва "Русь" - це і є московське болото. А не Рось, росичі - жителі на березі річки Рось, що в Київскій області.

• Інформативно Інформативно x 1
  11. Lanktocha

І є "Тайная вечеря", а не "Тайньій ужин".

12. Gyppsy

@Lanktocha, з чого те все взяте? Ви були в рашці? Що Ви знаєте про Рашу? І звідки?

Прошу відповісти тут, бо створю нову тему ;)

Останнє редагування: 20 гру 2019
  13. medwedo berlogsoni

Відповідаю на чужу думку, перекопіпащену Вами, оскільки Ви власних думок не маєте.
    Так от. Я сприймаю слова Путіна про "рускіє зємлі" як розмахування кулаками після бою.
    В Парижі Путін обісрався (ну, можливо, не повністю, а трошки), Зеленський витримав його натиск ( це навіть Порошенко вимушений був визнати - Зеленський нічого не здав, бо я, Петя, намети поставив), і Путін привіз в Москву не те, на що розраховував.
    Але щоб для російського лохората хоч щось втішне сказати, знову заспівав стару пісню про "рускіє зємлі".

І якби Ви були здатні мислити критично, то самі зрозуміли б, чому Путін знову почав буцімто висувати територіальні претензії. За цими словами не буде жодних дій. А якщо будуть, то вони жодним чином не будуть пов"язані з Парижським самітом.

А стосовно добровольців... Так ніяких добровольців зараз не потрібно. Порошенко, поряд з мовою і вірою створив армію, якої Путін боїться, як чорт ладана. Чи не так?

14. Так , Порошенко створив армію, від якоі сцикун сцить кип'ятком, тому повністю припинив закупку озброєння, переведення на нове харчування арміі, арештував військових, які найбільше доклалися до нормального забезпечення військових одягом і харчуванням.
    І щетрішки про Париж

View: https://www.facebook.com/752843134866864/posts/1537253109759192/

15. medwedo berlogsoni

Хомчин, з Вами дискутувати - марна справа.
    Я спеціально підкинув вам пару "Порошенко - армія", знаючи, що Ви на це клюнете. І Ви клюнули, не звернувши уваги на основну тему мого допису.
    А тепер припустимо, що я не написав про те, що Порошенко створив армію. Скажіть, чи погоджуєтеся Ви з тим, що слова Путіна - розмахування кулаками після бою?

16. Gyppsy

А Порошенко створив армію? о_О

Капєц...:suicide:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Так і таку,що поляки сіли на-дупу з забиранням Львова,бо в них такого войска нігди!!! Не Було! Та і в Європі далі ні в кого нема! Всі на-шару з НАТО чекали ...і всралися!:mocking:
    Войско польске на-роверах!

8AEAA6E0-85B3-4C42-81B3-C2DC87C98C0F.jpeg

• Безграмотно Безграмотно x 1
  18. Ні, тому що нижче я привів доказ того, що хуйло не розмахував кулаками, а макав сцикуна в гімно, чому з кожним днам все більше підтверджень.
    А хуйло з великоі букви пишуть тільки кацапи і малороси

19. medwedo berlogsoni

Бачте, Ви не клюнули. А Хомчин клюнув. Він, Хомчин, також вірить, що Порошенко створив мову і віру...
    Почитайте уважно, що я написав:
    Я думаю, іронія з мого боку була зрозуміла: Порошенко створив мову, Порошенко створив віру, Порошенко створив армію. Поряд з мовою і вірою створив армію.

20. Ось ваша іронія:

View: https://www.facebook.com/105229100832807/posts/165231881499195/

а де твій аватар? :)