Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Та що є, не ідеальне, що може бути, але всенародних бунтів немає.

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Будуть.

3. Американська влада має чотири тижні, щоб запобігти вторгненню Росії в Україну і таким чином уникнути помилок Вашингтона в 2014 році. Про це 19 грудня, повідомив телеканал CNN із посиланням на джерело у Білому домі.

"Те, що ми робимо, дуже прораховано. Але ми маємо лише близько чотирьох тижнів, щоб це здійснити", - повідомив чиновник.

За його словами, Байден поставив перед своїми радниками з національної безпеки завдання - усіма можливими способами запобігти наступу РФ в Україну.

Як зазначено, нинішня адміністрація працює в цьому напрямку дуже скоординовано з метою уникнути повторення історії, коли у 2014 році Вашингтон під керівництвом Барака Обами не зміг передбачити захоплення Криму, а після того, що сталося, не став вводити жорсткі санкції, хоча на них наполягав Байден, який тоді перебував у посади віце-президента

"Тепер у Білому домі мають намір зробити все зовсім інакше, якщо РФ піде на ескалацію", - стверджує співрозмовник видання.
    Russia-Ukraine tensions: Biden aims to learn from Obama's mistakes with quick moves to deter Putin from invading - CNNPolitics
    IMG_20211219_212955_427.jpg

• Подобається Подобається x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

От вам, бабушка, Юриев день))
    Оказывается, у нас все нормально без Порошенко?
    И еще лучше, чем при Порошенко?
    ой, йой.
    Надо, щоб Казанського послухали наші порохоботи :))).Маю надію, вони хоч цього хлопця не назвуть поганими словами)))

6. Lanktocha

Та і нічого такого не говорили на порошенківських телеканалах. Переважно одні невиправдані страшилки.
    Для об'єктивності ВВП України ніби близьке до ВВП Бельгії, хтось таке відчуває?

7. Silver bullet

пенсіонери, звісно, не відчувають. Хто працює - так.
    Це погано, але пенсіонери ні при якій владі дуже не потрібні. Це ще добре, що є взагалі пенсія, бо є країни, де повинні діти допомагати батькам..

Останнє редагування: 21 гру 2021
  8. Lanktocha

Навіть пенсіонери, пенсії в Україні нижчі, навіть російських і білоруських, не кажучи вже про польські і німецькі.
    Окрім пенсії за віком є ще соціальна допомога для людей з інвалідністю.

9. Silver bullet

ну я досконально не знаю про російські, тим паче польські. Можете навести приклади?
    Читала тільки, що в Криму з самого початку пенсії підняли щодо українських(щоб пораділи)), а вже тим, хто йшов через рік, пенсія була як раніше при Україні. Там пенсією задоволені тільки силовики. Купівельна спроможність кримчан нижча, ніж в українців - оце реальність.

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Моя покійна бабуся починала з пенсії в шість рублів. Потім добавили. Стала получати (у нас про пенсію не казали "отримувати") дванадцять.
    Потім, уже при Пензенику стала мільйонершою. (Чи не Пензенику? Давно то було. Ще давніше, ніж ота Бондаренко і та друга, як її в чорта?)
    Я читав, що планують запровадити економічний паспорт для людей старше 70 років. Побачимо, що з цього вийде.

11. Lanktocha

Щодо Росії інший випадок, не у всіх регіонах одинаковий рівень життя. Було порівняння - Росія стіл, а Москва - кльош на столі. Багато хто більше враховує не стільки покращення рівня життя, а "Путин поднял с колен".
    Дані щодо пенсій у деяких європейських країнах
    Які пенсії в країнах Європи у 2021 році: розмір, пенсійний вік

12. Lanktocha

Якщо не помиляюся, за Кучми, як тільки ввели гривню, пенсія була десь 60 грн, стипендія у інститутах десь 9 - 10 грн, в технікумах - 5, у мене вже була стипендія 40 грн., можна було таке за день пропити, я таку, смішну на даний час суму примудрявся навіть відкладати і резервувати.

13. Silver bullet

Свекруха (91 рік) літом получала трохи більше 5.5 тисяч. Ще в грудні додавали щось...2 роки тим, кому більше 80 додають по кілька разів на рік.
    Звісно, тим, кому менше 80 років, це кривда)

14. Silver bullet

от бачите в Європі, крім Польщі(15-20) і Іспанії-37, є 40 років. А у нас 28.
    І виходять у нас раніше майже всіх.
    А бізнес у нас все мінімізує податки, чи зовсім не виходить з тіні. У мене навістка все життя шила на дому. Зараз теж скаржиться, що мало платять (соцдопомогу).
    Я все життя плачу налоги - вивертає бухгалтерія, і я їх не бачу.
    А бізнес платить до бюджету зі свого прибутку майже втричі менше, ніж населення зі своїх доходів

15. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Серьезно? Плохо Бубачка работает! Кремлевские хозяева недовольньі.

16. Silver bullet

Я починаю здогадуватись, що в якраз в тебе, зелена істото, вони хазяї.

17. А давайте поговорим про государственную измену. Только не про вот ту лабуду, которую ручные собачки Зеленского придумывают про Порошенко, а про настоящую государственную измену.

У нас с 2014 года война с Россией, а та, в свою очередь, активно использует танки. Эти танки хорошо уничтожаются Стугной. Название нам уже привычное и знакомое. Привычным и знакомым оно стало за первые пять лет войны - Стугны регулярно заказывались, оплачивались, производились, передавались в войска, а там - использовались. Но с 2019 года пусковые установки больше не заказываются. ВОТ ЭТО - государственная измена.

В этом году армия планировала получить 48 820 тонн зимнего топлива. Ровно столько было в заявке, переданной на согласование в комитет ВР. Но купили 8 870 тонн. Это 18% зимнего дизельного топлива. Меньше месяца потребностей. И юридически новые закупки сейчас уже не провести, нужно ждать начала нового бюджетного года, а там туда-сюда, к февралю, в лучшем случае. ВОТ ЭТО - государственная измена.

Итого. С одной стороны - российские танки и неиллюзорная перспектива сильного обострения ситуации на фронте. С другой стороны - МО не закупает противотанковые пусковые и не закупает зимнее дизельное топливо для наших танков.

Глянул профильные СМИ. Ну, да - МО вносит изменения в гособоронзаказ, в самом конце года. Закупает дополнительные БМ Козак. И снова будут радостные доклады о том, что ДОЗ выполнен на 100500 процентов. И премии обязательно, к праздничному столу. Только если у зеленой плесени есть план свалить на этих машинах при начале обострения на фронте, то у меня для них плохие новости - дизельного топлива то не купили, идиоты!

Если что-то выглядит как утка, ходит как утка, крякает как утка - ЭТО МАТЬ ЕЕ УТКА!

И да, вот все это и есть - государственная измена.
    FB_IMG_1640170007257.jpg
    Юрій Бірюков

а де твій аватар? :)