Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. Good man

Good man Обычный человек

А зачем Зеленскому сильная армия? Тогда часть славы будет у руководства ВСУ, а этого Зеленский не потерпит.

2. Олексій Голобуцький:
    З провладних телеграм-каналів: "Андрей Ермак получил гарантии от Великобритании и США о жёстких санкциях против Кремля, если российская армия вторгнется в Украину".
    --
    А прибиральниця баба Галя від НАТО чи Брюсселя ніяких гарантій для України не отримувала? А сторож Іван Семенович?

Таки в дивному владному дуумвіраті Єрмак остаточно відсуває знервованого Зеленського в тил, до теплої ванни, де м'яко і комфортно. А міжнародній спільноті за таких реалій дійсно складно розібратись, хто і на яких підставах намагається вийти з ними на діалог від імені Української держави.

Валерій Прозапас:
    Порошенко на безпековому форумі.
    Порошенко на італійському телебаченні.
    Порошенко у французській пресі.

Переконує, аргументує, доводить світу українську точку зору на російську загрозу.

.... у нас - "Эрмак зустрівся з послами G7".

Хто це такий?
    З якої радості зустрівся?
    Яка його законна функція?
    Саме ж тільки казало, що не мало повноважень спілкуватися з розвідкою - то з якого до послів лізе?

Ну раз у нас немає президента, а є якийсь Эрмак, може б так і сказали - раніше б пішли в Ростов ногами дригать обоє-двоє?
    FB_IMG_1638836460189.jpg

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А хіба тріпався і щось комусь доводив після свого усунення Валенса у Польщі, Рейган у США, Ющенко у нас?

4. Я прямо не знаю що повинні придумати креативники шапітолію щоб заспокоїти пацієнта, який дійсно увірував, що він один з найвеличніших лідерів світу... в ситуації коли його марення прямо зараз розбиваються об стіну реальності, де обговорюючи його країну з ним не те що не консультуються, а й доводять результати розмови тільки через 2 дні після неї, обдзвонивши відразу після розмови півєвропи.

5. Учора я вам обіцяв пояснити, чому Путін не отримає від Байдена нічого. Сьогодні це вже стало фактом і має сенс.
    1. Попри всі драматичні заяви, Захід не вірить, що Росфюрер готовий воювати - надто малий виграш, надто драматичні будуть наслідки.
    2. Судячи з деяких заяв (зокрема, екс-посла Тафта), американці розкусили переговорну тактику ВВХ - пересікти червоні лінії, отримати від Заходу поступки, після чого відійти назад не віддавши нічого натомість.
    3. Колективний Захід вперше переграв Путіна на його полі. Він прийняв умови гри, зробив вигляд, що сприймає цілком серйозно путінські погрози - і не зробив жодних поступок. Більше того, озвучив погрози такі конкретні, котрі не залишають жодного простору для маневру. Я думав, що можуть дати хоч фіговий листочок прикрити пуцьвірінок - але й цього не сталося.
    4. Головна причина такої непоступливості навіть не в тому, що Байден не вірить у серйозність намірів Путіна. Радше, самі настрої західного виборця щодо Чекістану змушують Байдена займати жорстку позицію. До речі, незвично широкий розголос історії з концентрацією російських військ біля наших кордонів також є маркером рішучості Заходу. Адже, як це працює? Витоки розвідувальної інформації такого роду в ЗМІ влада демократичних країн організовує, як правило, тоді, коли готова показати виборцю, як рішучо й безкомпромісно вона реагує на плани потенційного агресора.
    Заради порівняння згадайте попередні рази, коли московити концентрували війська на нашому кордоні. Загроза була аналогічною, а от розголос неспівставно меншим. Чому? Бо колективний Захід ще не був готовий так рішучо реагувати.
    5. Єдиним, хто ледве не зіпсував американцям гру, був наш геній диломатії Зеленський, котрий разом із усією військово-політичною верхівкою заперечував реальність нападу РФ. На щастя, хтось підказав дебілам, що так робити не можна.
    6. Путіну доведеться відступити - тихо, але обов‘язково.
    7. При цьому, мене абсолютно не влаштовує те, як українська влада готується до ймовірної агресії. Як низько б ми не оцінювали вірогідність повномасштабної інвазії з-за поребрика, вона все одно існує. Тим паче, що про психічний стан тамтешнього диктатора ми можемо тільки здогадуватися. Жодна відповідальна влада такий ризик на себе не взяла б. Але - де Зеленський і де відповідальність?
    К.В.

6. Йобане Чмо на святкуванні дня ЗСУ
    "Ми розпочали серійне виробництво та постачання ракетного комплексу "Нептун", наше військо отримало ПТРК "Джавелін" та контрбатарейні системи. Ми запустили комплексну ракетну програму" відзначив Зеленський.
    Запитання.
    І до чого тут Чмо? Адже це Порошенко

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

От і пройшла розмова Байдена з Путіним)
    Нарешті Путіна переграли на пропагандистському полі і загнали в капкан, з якого він уже може вибратися тільки з клеймом міжнародно визнаного агресора!
    Реально, в лоб нападати на Україну кремлівський фюрер не збирався, а хотів щось виторгувати. В результаті отримає згоду світової спільноти з Україною про те, що Мінські угоди не є життєздатними. Як за прислів'ям: пішов за вовною, а повернувся стриженим:))). Тепер відповзатиме у глухий кут...
    У України руки розв'язані - можна вибивати їх зі своєї території, як надумають нападати, ще й допомагатимуть партнери. З ОРДЛО вже зараз біжать хто в Рашу, хто в Україну - бояться російського наступу..і правильно роблять, бо пускати російське регуярне військо сюди ніхто не буде. І ОРДЛО буде покрите снарядами рясніше, ніж в 2014.

8. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мдя....Я думал, что глупее цыгана на этом форуме никого нет.Я ошибался- борщеварка по тупости кроет цыгана, как бык овцу.Мадам, открою страшную тайну- с теми проблемами, что уже сейчас имеются в лугандонии- эта территории никому и на не на.Чего стоит только отравленные подземные воды в Горловке (привет горловскому химическому), в Енакиево (привет промышленному ядерному взрыву на "Юнкоме"), а в самой ближайшей перспективе эта радиоактивная водичка польется в Кальмиус (Донецк, смачного), в Никитовке (привет затопленным лугандонами ртутным шахтам) (Дебальцево, Углегорск, Макеевка, Донецк- смачного).Сюда же в дырочку десятки затапливаемых лугандонами "обычных" шахт (ждем взрывов метана в подвалах и подъездах домов, ждем проседания грунта и обваливания пяти и девятиэтажек во всяких там антрацитах и торезах). Плюс (точнее минус)- бешенная депопуляция и выезд всех, кто мало-мальски специалист.Во многих городах лугандона с 70-100 тысячным населением не осталось ни одного кардиолога-пульмонолога-уролога.По одному-двум педиатров.Вы как собираетесь решать все эти проблемы?И главное- за чей счет?Мне лично похрен состояние ясиноватской развязки в Донецке, меня вот интересует состояние развязки, но Дергачевской.И мне похрен на донецкий мост Ильича.А вот на Коммунальный- таки нет.Так зачем вы хотите "усеять снарядами" эту постаколиптическую пустыню, и взгромоздить ее себе на шею?Вас не устраивает новый асфальт на Московском проспекте, и вы хотите взамен новый асфальт на Путиловке в даунецке?

9. MayorMayor

Кстати, еще спешиал фо борсчеварка: мадам, я сегодня прочитал паблики лугандонии.Во всяких там "даунецкфкантакти" или "типичныйдаунецк" тамошние аборигены бьются в пароксизме: вода из крана, из Кальмиуса и из Северского Донца воняет ацетоном/корвалолом/неизвестной химией.Причем, площадь поражения- колоссальная.И Донецк, и Макеевка, и Горловка, и Торез, и десяток городков поменьше.Это пришел тот "водный писец", о котором лугандонов предупреждали еще лет пять назад.Как вы собираетесь решать проблему миллионов кубометров отравленной воды?Чем вы собираетесь поить и куда отселять пару миллионов аборигенов лугандонии, проживающих на отравленной территории?

10. MayorMayor

Мдя....И зачем эта "территория", с нерешаемыми экологическими проблемищами?Вот какие технологии вы можете предложить для очистки тысяч кубометров воды в час от радионуклидов размываемого сейчас объекта "Кливаж"?А для очистки тысяч кубов в час от соединений ртути в затопленных шахтах Никитовки?А от бензола, толуола, и прочей дряни из затопленных шахт Горловки?А что вы предлагаете делать с неконтролируемым затоплением десятков "обычных" шахт?Куда вы собираетесь деть вытесняемый водой метан, как вы собираетесь не допустить проседания грунта и разрушения многоэтажек над этими шахтами?
    Не, насчет "Минск не имеет альтернатив" и "тамнашилюди" я ничего против не имею.Но РЕАЛЬНО брать себе на шею всю эту хтонь- нужно идиотом быть.

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Следуя этой "логике" нам срочно нужно избавиться от Чернобыля, Олешковской пустыни, пары-тройки городов-призраков.
    Полезных ископаемых нет. Воды нет. Растительности нет. Населена роботами.(с)

12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Прошу пана @Korolev, Ви мусет вчоракалі /чи ниніка?/ про себе сказали "Я украинец, только, в отличии от вас, я настоящий патриот своей страны, который делал и делает всё для того, чтобы Украина стала цивилизованным государством с умным и добрым народом." Трохи дивно, що Ви, ніби українець, не пишите державною мовою, але най вже буде...
    А от тут в дописі Ви цілий час пишите про українців "ви, ви..." А чо не "ми"? Ви ж кажете, що Ви українець. Чи як?

І друге - а що робити з тими людьми, за яких Ви кажете "Прошу заметить, что я нигде не пишу глупостей, типа, там наши люди, там их нет."
    Там же ж люди, діти, молодь, пожилі дідусі і бабусі. Вони живуть у себе вдома. Їх куди дівати?

13. Gyppsy

Міську-поц, ну і як - током тебе не вдарило?

14. Я ж вам кацалапим малоросам вже писав, що у вік інтернету треба вміти брехати.
    Планктоша вже тему Іловайська не піднімає. Тепер ти вирішив гімна пожувати.
    Кацалапий щось там про Коена і 400 тис баксів триндів. Коли пруфи дали, набрав повний рот гімна і здристнув..
    Та що ж ви всі такі любителі гімна?????

Р.S. І це все я находжу на смартфоні. Зелейобіки. Пообкладалися компами, але все одно сидите обдристані.

15. Gyppsy

Міську-поц, ти то кіно з учасниками подій в Іловайську подивився?

16. Lanktocha

Минуле і зараз не розслідується, яка потреба щодня нагадувати?
    Зрештою, порохоботи і Ко починають при такому гівнометання, не версія, а істина, що не оскаржується - писанина чорноволохів.
    Тільки сценарій типу тимчасового поділу Німеччини чи Північна і Південна Корея, зараз мало ймовірний.

17. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

До речі, перед розмовою з Пуйлом, Байден проводив консультації з лідерами Англії, Франції, Німеччини, Італії. Але не з Зеленським!
    Після розмови з Пулом, Байден теж провів консультації з лідерами Англії, Франції, Німеччини, Італії. Але з Зеленським знову не став розмовляти.
    Чому? Невже він не вважає зрадника найвеличнішим світовим лідером? Або він не полюбляє дебільно-наркоманських жартів в стилі бубачки?
    А в той час, коли доля України вирішувалась без України, зрадник постив фотки зі спортзалу, сушив "кофточку" і срав смердючим лайном. Напевне Ваш припиздент страждає від депресії.
    А де Ви, зебілко, і інші зебіли? Де мавпа японська? Чому Ви досі не Києві, не трощіте кувалдою ворота посольства США? Чому ви, отара зебілів, досі не спалили означене посольство, заздалегідь не пограбувавши його? Де ви, активісти? Або ви і Ви любите зрадника лише в інтернеті?
    Можу Вам надати пораду стосовно того, як врятувати честь Вашого припиздента і підняти отару зебілів на війну з США. Вам слід купити пару літрів бензину "Калоша" або "Уайт-спиріту", поїхати до Київу і попрямувати на Сікорського 4. Білі воріт посольства США вам слід провести урочистий акт самоспалення. І вогонь, в якому буде кочвиряжитись ваше старе тіло, запалить вогнища левової хоробрості в серці кожного зебіла!
    Якшо Вас почне катувати совість, скинете мені пару тисяч баксів на картку за розумну пораду.

18. Lanktocha

Тобто, Україна за багатьма показниками перебуває на одному рівні і навіть випереджає Італію, Францію чи Німеччину? Чи був би Порошенко, за солодощі би забезпечив Україні місце у G20? Розберіться що і до чого, проаналізуйте обстанвку, а не ліпити, лиш би ліпити і лиш би критикувати.

а де твій аватар? :)