Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А зебіли вважають що падлокловун впорався би краще. Напевне тому що всі зебіли проросійське бидло, або просто тупе бидло.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Для початку, Зеленського обирали не "вадінтур" і не у 2014. Що Порошенко мав щось виконати "на біс"?

3. Blaberus

Країні тоді пощастило.

4. ПРО ЩО НАМ РОЗПОВІВ BELLINGCAT?

Президент Зеленський сидить на міцному російсько-білоруському гачку. Команда Bellingcat не сказала нам це прямим текстом. Але, як то кажуть, «обізнаному – достатньо». Розказане Bellingcat треба лише співставити з тим що відомо з інших джерел, і все стане зрозуміло.

Отже. Про що нам розповів Bellingcat?

Наприклад про те, що на контакт з ними пішов колишній директор ГУР Василь Бурба і п’ятий президент Петро Порошенко, натомість ніяких коментарів їм не надали з ОПУ – конкретно Єрмак і Зеленський. Якщо додати до цього те, як «Слуга народу» заперечувала факт проведення операції, опиралася створенню парламентської слідчої комісії, а потім створила її провладну, зразу по вагнерівцях, Іловайську і Дебальцево, уже є чимало питань до команди Зеленського.

Розслідування Bellingcat показало, що ГУР Бурби провів грандіозну за ефективністю операцію, яка почалася таки у 2018 р., за президента Порошенка. В ході збору інформації був з окупованих територій вивезений Цемах (відданий Зеленським Росії) і явно не тільки він. Саме успіх по Цемаху мотивував ГУР створити фейкову приватну військову компанію, що дало дивовижний улов.

Розслідування Bellingcat показало, ТСК Безуглої нам збрехала – президент Зеленський знав про операцію щонайменше з червня. Йому повідомили тоді, коли ГУРу знадобилася допомога СБУ.

Розслідування Bellingcat показало, президент Зеленський брехав нам, коли казав ніби операція по вагнерівцях була ініціативою інших держав. Це була суто українська операція. Яка провалилася тому що...

Розслідування Bellingcat показало що ТСК Безуглої нам збрехала двічі. Саме голова Офісу президента Єрмак зажадав іменем президента Зеленського, аби операція була перенесена. Називають навіть причину – зелене «перемир’я» про яке тоді домовився Зеленський з Москвою. Пригадаємо, що саме в ті дні покинули помирати сержанта Журавля – теж, аби не псувати перемир’я. Все очевидно. Щоправда Bellingcat назвав ще одну причину зриву операції, в ОПУ були сильно незадоволені Бурбою. Очевидно, за його державницьку позицію.

Розслідування Bellingcat ткнуло писком у власну брехню всіх шанувальників ЗЕ, провладних ботів і дотичних до них. Історія з вагнерівцями НЕ була російською провокацією. Насправді росіяни навіть не знали як реагувати на затримання вагнерівців КГБ Лукашенко. Кілька днів вони щось невиразно белькотали. А стаття у «Комсомольській правді» на меті мала виправдатися перед Лукашенко за ситуацію. І ще – перед всім світом. Заарештовані вагнерівці були живим доказом використання найманців урядом Росії. А це вже державний тероризм у повній мірі.

Розслідування Bellingcat не сказало напряму, хто злив інформацію про вагнерівців білоруському КГБ. Проте. На це питання раніше відповів... Володимир Зеленський. Блогер Роман Шрайк надав фрагменти з ДВОХ інтерв’ю Зеленського (Шрайк), де той розповідає як попередив Лукашенка коли вагнерівці заїхали в Білорусь. Не після їхнього арешту, а ще до нього. Заяви тоді викликали обурення суспільства і з ОПУ почали все заперечувати. Мовляв, була лише одна розмова після арешту вагнерівців у Мінську. Але.

Інтерв’ю Зеленського йшли не в прямому ефірі, а в записі. Слова Зеленського про «попередив коли вони заїхали» не вирізали, тобто вважали правдивими. Очевидно, у Лукашенка пишуть такі розмови з іноземними лідерами, саме на такі випадки. А це говорить, що у Лукашенка на Зеленського зараз є убивчий компромат – доказ державної зради, здійсненої через розголошення військової таємниці іноземному політику. Очевидно, таким компроматом Лукашенко з радістю поділиться з Москвою. А Москва використає. Не сумнівайтеся.

Це – головне, що нам розповів Bellingcat.

5. U.S. Warns Allies of Possible Russian Incursion as Troops Amass Near Ukraine

В то время, как министр обороны Резников заявляет, что "не верит во вторжение России в Украину", разведка США, по сообщению NYT, предупредила европейских союзников о реальной возможности такого вторжения.

Вашингтон считает, что для предотвращения конфликта осталось мало времени, и призывает разработать совместные военные и экономические меры для сдерживания Москвы. U.S. Warns Allies of Possible Russian Incursion as Troops Amass Near Ukraine

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Резников говорит, что горячей войны не будет. Сейчас для России и так чрезвычайно благоприятная обстановка для экономической войны и войны пропагандистской, учитывая что олигархи буквально пошли войной на власть - зачем же им мешать, когда украинцы сами и так успешно разрушают свою страну изнутри?

Останнє редагування: 20 лис 2021
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Blaberus

А это кто? Неужели министр падлоклоуна есть лицом достойным доверия?
    Ковид уже просрали если что.
    Разумеется! Гнида и предатель Зеленский для кацапов лучший вариант.
    И выбрало его украинское быдло, а поддерживают конченые мрази.

8. В то время, как министр обороны Резников заявляет, что "не верит во вторжение России в Украину", разведка США, по сообщению NYT, предупредила европейских союзников о реальной возможности такого вторжения.

Вашингтон считает, что для предотвращения конфликта осталось мало времени, и призывает разработать совместные военные и экономические меры для сдерживания Москвы. U.S. Warns Allies of Possible Russian Incursion as Troops Amass Near Ukraine

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Сколько полезных идиотов у Путина в Украине...это кошмар.

10. View: https://youtu.be/lH0uivkBVw0

11. Good man

Good man Обычный человек

Ты сейчас про своё подпевание кацалапому в противовес фактам ошибок Зеленского?

12. Good man

Good man Обычный человек

Не забудем их имена:
    Борщеварочка
    Кацалапый
    Чмырёныш (джиппси)
    Планктоша
    Пьяница Василий

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  13. Пані, то ви про себе?!

Тут трохи цікавої інфи підвезли. Варто ознайомитися, дуже пізнавально.

От подписчика

Подписчик просил передать привет "внезапным" русским, которые "хорошо прячутся"

Список подразделений вооруженных сил рф которые дислоцируются возле границ с Украиной (продолжение следует... )

Скорей всего список не совсем полный, но все же я считаю актуальным рассказать о том, что куда перемещается.

Что касается зоны покрытия, я буду смотреть на все, что развернуто от смоленской области до краснодарского края и Крыма.

Во-первых, это подразделения, которые постоянно дислоцируются возле границы с Украиной.

20-я общевойсковая армия — Западный военный округ — Воронеж

236-я артиллерийская бригада — Коломна

3-я мотострелковая дивизия — Валюки

252-й мотострелковый полк — Богучар — полностью сформирован

752-й мотострелковый полк — Валюки - полностью сформирован

237-й танковый полк - Валюки - Укомплектован

99-й САП-артиллерийский полк - Богучар - полностью сформирован

144-я мотострелковая дивизия - Смоленск

488-й мотострелковый полк - Клинцы - полностью сформирован

856-й САП-артиллерийский полк - Почеп - полностью сформирован

254-й мотострелковый полк - Клинцы - танковая рота и батальон MR

59-й танковый полк - Ельня - танковый батальон, ВМК

8-я общевойсковая армия - Новочеркасск - Южный военный округ

20-я отдельная мотострелковая бригада - Волгоград - полностью сформирована

238-я артиллерийская бригада - Кореновск - полностью сформирована

150-я мотострелковая дивизия - Персиановский

102-й мотострелковый полк - Персиановский - Укомплектован

103-й мотострелковый полк - Ростов-на-Дону - полностью сформирован

68-й танковый полк - Персиановский - Укомплектован

163-й танковый полк - Персиановский - Укомплектован

381-й артиллерийский полк - Ростов-на-Дону - Укомплектован

Новые объекты под Украиной

Погоново (Полигон Погоново, Воронеж)

БТГ 4-й танковой дивизии 1-й гвардейской танковой армии Западного военного округа

БТГ 2-й мотострелковой дивизии 1-й гвардейской танковой армии Западного военного округа

Была замечена рота / батальон ТОС-1А, двигавшаяся в сторону Погоново, 20-й полк НКБ, 1-я гвардейская танковая армия.

Ельня (Смоленская область)

Две БТГ 74-й ОМСБр;

БТГ из 35-й ОМСБр;

БТГ из состава 90-й танковой дивизии;

Батальон БУК-М3 61-й бригады ПВО ;

Батальон «Искандер» из состава 119-й ракетной бригады;

Рота ТОС-1А и ассорти из 10-го полка НКБ; а также два артиллерийских дивизиона (2С19М2 и 9П140 Ураган) 120-й артиллерийской бригады

Крым

БТГ 205-й мотострелковой бригады 49-й общевойсковой армии (видна движущаяся в сторону Керчи)

БТГ 34-й мотострелковой бригады 49-й общевойсковой армии (видна движущаяся в сторону Керчи)

Артиллерия 58-й общевойсковой армии переброшена в Новоозерное в Крыму

БТГ / танковый батальон 42-й мотострелковой дивизии двигался в Феодосию.

Валуйки

Судя по всему, поезд, полный БМП-3, двигался из Буйка в Валуйки / Солоти. На Байе размещается 22-я Центральная резервная и техническая танковая база

Прочие единицы

БТГ из 228-й МСР 90-й танковой дивизии ЦВО. Был замечен на вокзале под Екатеринбургом. За этим мы тоже стоит следим

Мораль. От себя лично хочу добавить, что эффект внезапности в случае масштабного пиздореза у рф уже не получится и что все, написанное выше, мы можем дополнить с кучей вкусных подробностей, начиная от морального настроя в рядах оккупантов, заканчивая ЧП, которые произошли в военных частях и бтг.

Привет, "загадочным" и "скрытным" россиянам из украинского города Донецка. Конец

Взяв у Фашика Донецького

14. Blaberus

Ага. Аж 73%

15. По вагнергейту. Абсолютно очікувано просто зараз відбувається чисто гебешна операція прикриття провалу.
    За також абсолютно стандартною схемою: «нє всьо так однозначно».
    Тактика включає в себе:
    1. Множення різних, в тому числі конспірологічних, версій. Наприклад «ето всьо ахмєтовскій гудок прогудєл» і «нє всє прострєлівают справжні сили, які за цим стоять»;
    2. Дискредитація джерел інформації. Зокрема, звинувачення Бурби «чому він виконав наказ невідомо кого, завгоспа Єрмака». В цю дискредитацію активно включилися білі польта і псевдонаціоналісти, нєкій Кошулінський навіть щось про «офіцерську честь» почав істерити.

N.B. зазначу, що Бурба ніяк не міг реалізувати операцію із затримання вагнерівців одноосібно, власним рішенням. Просто тому, що мали бути задіяні різні спецслужби: ГУР, СБУ, авіаційні диспетчери, можливо дипломати. Очевидно, що ні СБУ ні диспетчерами Бурба не командував. Тобто операція була зірвана не тому, що Бурба виконав наказ Єрмака. А тому, що не було наказу нашого, прости господи, головнокомандувача. Який просто сховався і вислав до керівників операції свого завгоспа. Тобто причина зриву операції у ВІДСУТНОСТІ наказу Зеленського, плюс в інформуванні Лукашенка про наявність вагнерівців на його території.
    3. Дискредитація джерела інформації також відбувається за накатаною схемою: певним блогером пишеться допис, який містить маніпуляцію: «Ето ахмєтовскій гудок» чи «Бурба тоже віноват». А боти в коментах розвивають цю версію, додають відвертої брехні та «тухлої сєльодкі».

16. Lanktocha

Є багато фактів, підтверджуючих, невигідність російського широкомаштабного нападу, але ні від чогоо зарікатись не треба.
    Ніхто вже не ведеться на порохоботське "Не бунтуйте проти Порошенка, бо Путін нападе!".

17. Blaberus

А хіба Росія колись робила щось логічне?
    А що, хтось бунтує проти Порошенко?

18. Lanktocha

Зараз ніби ніхто та і вже нема чого.
    Не пройшла традиція у своїх неудачах звинувачувати попередників.

19. Не бунтуйте, а то кацапи нападуть- це вже при віслюку віщають.

І я знаю, що можуть напасти. Віслюк з єрмаком створили кацапам сприятливі умови для нападу.

а де твій аватар? :)