Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. За незрозумілих мені причин, цей текст, що я виклав зранку, могли бачити лише друзі, тому я викладу його знов в надії, що такий "випадковий" глюк зникне і допис побачуть не лише вони. Отже

ІЛОВАЙСЬКИЙ ЧОРТ

Нам тут пан Ахметов, на своєму каналі із красивою назвою "Україна24", чорта з табакерки вчора показував та наполегливо намагався нам довести, що не такий вже страшний той чорт, як його малюють.

Дивитися все я не став але саме про Іловайськ - послухав.

Нічого нового. Цинічна брехня пана Авакова, одного з ключових організаторів тієї авантюри, вкотре засередилась на месседжі типу: "винен Генштаб, Муженко та погане ЗСУ"! З цією мантрою, Арсен Борисович, його подільники і посіпаки, на кшталт Юрія Бутусова, бігають по каналах з осені 2014 року. На злодії, як то кажуть - шапка горить.

Але сьогодні горить не тільки вона, а й дупки цих аферистів бо невпинно наближається час розкриття документів Генпрокуратурою та Генеральним штабом по Іловайську.

За ці роки, що минули з дня трагедії, Аваков, разом із Коломойським, немало власних сил вклали у те щоб версія трагедії про погане ЗСУ, Генштаб та Муженко панувала в інформаційному полі. Для цього були залучені великі гроші, медійні та людськи ресурси: знято декілька дорогих документальних фільмів, Бутусов строчить статейки і махає ніби то документами Генштабу, які досі так ніхто і не побачив, зливний бачок 1+1 регулярно запрошує проплачених так званих свідків подій, пишуться замовні книжки і ще багато-багато чого і кого різного.

І, треба визнати, перші рокі після трагедії їм вдавалося обдурювати велику кількість українців та примушувати їх вірити у те, що у авантюрі МВС в Іловайську винні хто завгодно але тільки не Аваков та Коломойський.

Але час, помножений на розум українців, призвели до того, що у цю маячню про "у Іловайську винен Генеральний штаб та Муженко" сьогодні "вірять" або ті хто на зарплаті або ті хто мусить в це вірити, бо і є винуватцем. На щастя, обдурених все менше.

Повертаючись до вчорашнього інтерв'ю чорта, я хочу передати йому питання через всіх журналістів, що прочитають цей пост і колись поставлять їх йому.

До того ж, я сподіваюсь, що такий красивий та розумний Арсен Борисович, замість ходіння по лояльних телеканалах, найближчим часом з'явиться до Генпрокуратури чи ТСК по Іловайську і там пані Мар'яна Безугла або Ірина Венедіктова їх вам озвучать. Отже, пане Аваков:

1. Чому коли створювались добровольчі батальйони на базі МВС ви, як міністр, не зробили нічого для того, щоб всі ці 30 батальйонів, були включені до складу сил АТО? Іншими словами - чому ви не передали їх в підпорядкування штабу АТО? Може саме тому, що метою створення цих добробатів було те, що ви, та олігархи, створювали собі маленькі армії за рахунок щиро мотивованих патріотів?

2. Чому ви та ваші "однодумці" постійно замовчуєте той факт, що добробати виконували накази лише керівництва МВС і ніколи - накази Генштабу?

3. Чому ви сором'язливо змовчуєте про те, що деякі добровольчі батальйони МВС, виконуючи спільні завдання із ЗСУ, за наказами своїх міліцейських начальників, неодноразово просто полишали поле бою або район проведення операцій без будь-якого погодження своїх дій ні з ЗСУ ні зі штабом АТО і таким чином відкривали фланги або тил ЗСУ для несподіваних атак ворога?

4. Чому ви сором'язливо мовчите про те, як 05 серпня 2014 проходило "планування" Іловайської авантюри у Дніпропетровській ОДА на який, до речі, як кажуть, від вас був присутній високопосадовець МВС?

5. Чому не згадуєте й про інші наради по Іловайську, які вже після початку штурму, проходили у Урзуфі та Курахово за участі командування добробатів, представников МВС і Дніпропетровської ОДА але без представників штабу АТО і Генштабу?

6. Де сотні разів обіцяні "накази Муженка на штурм Іловайську", що ваші посіпаки неодноразово обіцяли нам продемонструвати але за 7 років ми так нічого й не побачили?

7. Чи ви не забули, що єдиний, хто тоді в РНБО, до складу якого, до речі, входили і ви, настоював на тому, що необхідно залишати сили у Іловайську і тримати оборону до підходу підкриплення - був генерал Муженко, в той час як всі інші, у паніці, в тому числі і ви, не вірячи в свої Збройні Сили та ті самі "добробати", тиснули на Порошенка аби він вступав у перемовини із Путіним?

8. Коли ви припините ганебно прикривати свій злочин під назвою "Іловайська авантюра" смертями тих патріотів, які повірили вам і пішли до добробатів МВС щиро боронити свою країну і загинули? Адже це ваш улюблений трюк, щойно вам згадують про те, що ті добробати пійшли до Іловайську через вашу авантюру, ви відразу починаєте прикриватися загиблими героями маніпулючи при цьому, що питання, подібні моїм, ображають пам'ять загиблих? Але ж це не так! Захисники загинули за Батьківщину - питання ні у кого про інше і не стоїть. Тут питання до вас, як до тодішнього міністра МВС якому ці добробати підпорядковувались, а питання звучить так: навіщо МВС відправило добробати на штурм Іловайська? Чому на найбільш одіозні добробати ви командирами призначали не колишніх офіцерів ЗСУ - професіоналів, а колишніх зеків - дилетантів у військовій справі? І скільки життів коштував Україні непрофесіоналізм цих аферистів?

9. І головне, пан Аваков! Ви б замість ходіння по телеканалах із цією маячнею сходили би на допит в Генпрокуратуру і подільника Хомчака прихопили б їз собою, бо кажуть його вже парумісяців не можуть докликатись: то відпустка, то відрядження, то хвороба, то голова болить. І ось там, бажано у прямому ефірі, і відповіли б на всі питання до вас, зокрема й ті, що я сьогодні написав.

Чесна відповідь на мої питання, пане Аваков - ось кращий захист пам'яті загиблих героїв.

Але ми розуміємо, що вам, разом з Коломойським, на ту пам'ять, насправді - наплювати. Вас турбує єдине - як за ту "Іловайську авантюру" не сісти, а ще й у політиці залишитися. Поки що вам це вдається.

І нехай зараз, Арсен Борисович, ви із паном Ахметовим вирішили "поюзати" один одного заради, знов таки, власних цілей і, як в народі кажуть "чорт чорту рогів не обламає", але все одно час помножений на розум українців рано чи піздно посадить вас на лаву підсудних. Щонайменше за Іловайськ!

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

о_Оо_О:scratch_one-s_head::scratch_one-s_head:

Міську-поц, поясни, будь ласка.
    Як це виглядало, коли тут твій текст, що ти виклав зранку, могли бачити лише друзі?
    Невже @MARTINI щось прикрутив на форумі, а я через ті командіровки взяв і пропустив ?

• Смішно Смішно x 1
  3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Що таке, Лактоша? Ви заперечуєте що падлокловун займається урінотерапію і жере лайно Бєні? Доведіть, будь ласка.

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

В першу чергу, стосувалося граматичних помилок.
    Я не є якоють наближеною людиною до Зеленського, тому таких нюансів НЕ ЗНАЮ.

5. Blaberus

Тобто, зі змістом Ви згодні.
    Хіба це не зрозоміло? Досить подивитись на це паскудне рило.

Останнє редагування: 5 лис 2021
  6. Lanktocha

Такі помилки може робити, хіба що двієчник у молодших класах.

7. Blaberus

Таким чином, Ви помітили друкарську помилку. Але не посміли якось спровергнути, або навіть прокоментувати інформацію про паскудне свиняче рило зрадника.

8. Lanktocha

При всіх мінусах Зеленського і незрозумілому на 100% такого вибоору я не захлинаюся зі злості у своїй жовчі.

9. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Слюнями не захлебнись, когда афедрон бубачьке вылизываешь.

• Тупо Тупо x 1
  10. ХТО ВИНЕН? НЕВІСТКА...
    У Зеленського дорікнули американським ЗМІ через новини про війська РФ біля кордонів України.

Про це заявив речник гаранта Сергій Никифоров. За його словами, МО вважає чутки щодо перекидання військ психологічним та пропагандистським тиском (цитата): "Залишається відкритим питання, навіщо американські ЗМІ поширюють таку інформацію. Офіс президента на даний момент не має жодної підтверджуючої інформації. Ми нічого про це не знаємо".
    * * *
    ➡️ ОК, на хвилинку уявимо, що з десяток американських ЗМІ просто хайпують на цій темі. Але особисто я вчора дивився новини CNN та Fox news (хто знається, зрозуміє, наскільки це різні ЗМІ). Обидві агенції, з посиланням на джерела ЦРУ, сповістили, що директор цієї поважної організації їздив до Москви саме з метою попередити Кремль про те, що Вашингтон уважно спостерігає за переміщеннями переміщеннями російських військ біля українського кордону та не залишиться осторонь цього процесу.

➡️ При цьому оглядач CNN допустив, що Білий дім просто перестав ділитись з Києвом розвідувальною інформацією та вирішує безпекові питання України без України. А напряму з Москвою та із залученням своїх союзників по НАТО.

❗️ Чому Банкова ховає голову у кущі? Чому Зеленський не сповістив українців, що мав розмову з Уільямом Бернсом після його московського вояжу? Щоб не дратувати Путіна?

Зробивши крок уперед (задіяння "Байрактарів"), одразу робить два назад. Тому що на кону перемовини з Москвою по вугіллю та газу, а з Білоруссю - по електроенергії? І Зермак не надумав нічого кращого, як зробити крайніми у цій ситуації американські ЗМІ?

Може CNN, Politico, Washington Post, Fox news ті інші також підвести під "антиолігархічний закон" і екпропріювати їх на користь ОПУ? От тоді заживемо... Уявіть: на всіх каналах тільки Верещук, Арахамія, Гетманцев, Бужанський та Безугла. Це саме те, чого нам не вистачає для повного щастя у цьому мороку.
    Sharp`s

• Безграмотно Безграмотно x 1
  11. Blaberus

Безумовно. Бо Ви хизуєтесь тим що ідіот.

• Тупо Тупо x 1
  12. Lanktocha

Бити себе головою в стіну, хоч закономірно, очікувано, без моєї лепти обрали Зеленського.

13. Як добре передано суть!

20211108_192921.jpg

14. Blaberus

Але Ви нічого не зробили щоб це падло не дірвалось до влади.
    Моя совість чиста. А Ваша ні.

15. Lanktocha

Яка муха вкусила? Здавалося вже мухи у зимовій сплячці, подія давно минула і не раз говорили, для початку, яка совість і що сталося? Мене не влаштовували обидва, ну і голосуй, хоч обома руками, хоч домашні тварини + мертві душі, перемога Зеленського була закономірною.

16. Blaberus

І що, я повинен щось простити бидлу?
    Лактоша, Ви що, тіки з коми вийшли?

17. Загадка.
    Возвращаются из Донбасса домой псковский десантник, кадыровский мародёр, московский военный советник, бурятский танкист и ростовский казак. Кто за рулём?

Ответ: водитель рефрижератора

18. Lanktocha

Проявилась явна проросійськість і відданість Кремлю у Януковича - стояв майдан. А зараз, розумію, треба тріпатись і когось підбурити таким, як Поярков чи язиката Маруська.

а де твій аватар? :)