Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. View: https://twitter.com/UkrainNEWS/status/1449452255862788109?t=3-yqFI5T1oLnBW7K1lkZJQ&s=19

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Нічого подібного, у 2019 виборці Зеленського були дуже різноманітні, від вати ватяної до патріотів.

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Чому вата голосувала за падлокловуна це зрозуміло. А чому голосувало за падлокловуна бидло, що позиціонує себе як патріотично налаштоване бидло? Можливо весь патріотизм це лише триндьож, як у Тягнибока, Кошулінського та іншої наволочі?

4. Lanktocha

Досить захлинатись від злості у жовчі!
    Ідеал патріотизму перебіжчик Порошенко?

5. Blaberus

Лактоша, не слід видавати бажане за дійсне. Де жовч? Де злість?
    Я можу підказати де: у зебілів. Бо вони на рівні підсвідомості розуміють свою дурість і ненавидять тих, хто вивився розумнішими за них.
    Як показує практика, саме так.
    Можливо вкажете ще когось?

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  6. Lanktocha

Як у кого, скажу про себе - зараз при кандидатурах Зеленський/Порошенко був би противсіхом.
    А хто відверто проросійський, крім кодла Бойко-Медведчук? Аналогічно у Росії опозиціонер Навальний не ватнік і рашист?

7. Blaberus

Тобто, Ви знову не будете заважати приходу до влади ворога?
    Лактоша, Ви маєте погану звичку: Ви неетично поводите себе, надаючі запитання, але самі на них не відповідаєте.
    Але я на Ваші запитання відповім:
    Зеленський. Він навіть більш проросійський за вказане кодло: бо кодло Бойко-Медведчука лише триндить, а Зеленський відверто зраджуе Україну на користь росії.
    Це складне запитання. Скажімо так, біс його знає. Бо він зобов"язаний бути ватніком і рашистом, або принаймі робити вигляд, інакше його самі кацапські ліберасти гівном заблюють.

...............

Я на Ваші запитання відповів. Чи відповісте Ви на моє?

8. Lanktocha

А якщо обидва вороги?
    Пояснював ще у 2019 - не дійшло! Результат виборів і переможець - прогнозована законломірність. Скільки ще махати кулаками після бою і жити якимись ілюзіями?
    :))):))) Бажане за дійсне. Колись ультра-проросійським здавався Кучма, варті були кращого, але попередник Кравчук - нічим не кращий.
    Вдамося у раніші події - "білі" друзі України, оскільки вони вороги "червоних"?

9. Blaberus

І на якій підставі Ви це стверждуєте? Стосовно Зеленського зрозумілою А чому обидва?
    Бажаєте спровергнути? Чекаю.
    Це порівняння некоректне.
    В ідеалі вони були повинні одне одного знищіти.

.....................

То що стосовно мого запитання? Ви невзмозі вказати бодай одного діючого проукраїнського політика крім Порошенко?

10. Lanktocha

Тоді сформулюю, не влаштовують і на 100% не довіряю обом.

Тепер чому порівняння Кравчук/Кучма не коректне. У 1994, хоча би в Івано-Франківській області, Кучма набрав 3%, у 1999 із комунягою Симоненком, вже був результат 93. Були агітації, що треба голосувати за Кравчука, а чим відрізняються червоний директор ракетного заводу Кучма від партійного активіста, займмаючого багато важливих посад Кравчука?
    Проукраїнські політики - може треба менше дивитися 5 канал і зняти рожеві окуляри?
    Думаю, усі, крім явної 5 колони ЗаЖОП, Опозиційний блок, Мураєв...

11. Blaberus

Я на 100% не довіряю нікому, навіть собі. Тим більше тупому наріду.
    Тому що в той час не було війни.
    Отже на Ваш погляд зрадник Зеленський є проукраїнським політиком?

12. Lanktocha

Доведи Мєшков до кінця надуманий переворот..., хто знає.
    Наші політики вміють перефарбовуватися і займати позицію, яка на даний момент є вигіднішою.

13. Минулого тижня проросійські інформаційні канали щедро нам постачали інформацію, як «Нуланд в Москві зливала Україну».

«Достовірність» чуток підтвердилася цього тижня, коли Росія оголосила про згортання співпраці з НАТО і закрила своє представництво при ньому, а сьогодні, одночасно з візитом міністра оборони США до України, в гості до американської резиденції одного з улюблених олігархів Путіна - Дерипаски - завітало ФБР.

Звісно, було би добре, щоб Зеленський міг пояснити Ллойду Остіну наскільки ми готові до війни, але тут ілюзій жодних.
    Хіба розповість, як новий міністр екології забере в Дерипаски родовища українських кварцитів, ФДМУ - Миколаївський глиноземний, а СБУ оголосить Дерипаску в міжнародний розшук за знищення Запорізького алюмінієвого комбінату.

Баницьке кварцитове родовище - унікальне і єдине в Європі для виробництва кремнію - основи більшої частини сучасних високотехнологічних виробництв.
    Без українського глинозему - не буде алюмінію для літаків того ж Боїнгу.
    А хто і для чого збанкрутував ЗАлК - риторичне запитання.

Як то кажуть, не Медведчуком єдиним
    Чи бажання подивитися Путіну в очі важливіше за державні інтереси?

View: https://www.facebook.com/748183438/posts/10158928155348439/

• Безграмотно Безграмотно x 1
  14. Lanktocha

А Зеленський чи раніше Порошенко мали великий вплив на таких політиків?

15. Blaberus

А якби до того часу побудували комунізму, була би інша справа.
    Ви що, не зрозуміли питання? Повторюю:

16. Lanktocha

Які погляди Зеленського - особистих не знаю, офіційні - залежно від думок більшості та обставин.

17. Blaberus

А я знаю: побільше накрасти.
    Отже, більшість наріду є проросійським бидлом.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  18. Lanktocha

Не треба розписуватись за всіх! Хіба Порошенко чи Гончаренко не змінили погляди, залежно від обставин?

а де твій аватар? :)