Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Питання спірне, але більшість сходиться на думці, що вакцинація, убереже, принаймні від реанімації і ШВЛ. А хто зараз заважає вакцинуватись?
    Більшість виборців, населення різних категорій.
    Чи?

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Питання бесспірне!
    Як Вм вважаєте, чи не слід харканути в рило тим, хто обрав брехливе падло?
    Мені це нецікаво.
    Падло розікрало фонд? Розікрало. Чи є дебілами ті, хто голосував за падло? Є.
    Падло обіцяло лікувати Ковід за державний рахунок? Обіцяло. Чи є дебілами ті, хто голосував за падло? Є.
    Лактоша, який Ви дурненький!
    Розумію що Ви мали на увазі інтелектуальну еліту нації, тобто порохоботів. Але що ми бачімо в цьому відео?
    Більше саме зебілів і саме їм заважають жити порохоботи. До того ж виборці Януковича голосовали саме за падлокловуна.

3. Lanktocha

Писав не раз, багато в чому не підтримую такий вибір і не розумію його. Неідеальний Зеленський, чи на 100% кращий Порошенко і чи зараз актуальний вибір між ними? Не підтримував і не підтримую, ні одного, ні другого.
    Немає тут стандартів, кому достатньо таблетки попити, кому не обійтись без крапальниць, кисневих масок і ШВЛ.
    Чи було би кардинально по-іншому за Порошенка - не факт.

4. Blaberus

Але лижете сраку падлкловуну.
    Мені начхати на стандарти! Падло обіцяло? Обіцяло. Падло надурило? Надурило.
    А якби у бабці був, хєр, вона би дєдкою була. А якби ми побудували комунізм...
    Лактоша, я вже писав про подібні перепущення. Це останній аргумент зебілів-виродків, пихатість яких заважає визнати себе лохами. Але "чи було би" тут не проходе. Маємо дебіла-зрадника при владі, маємо дебілів які його обрали. Маємо розікрадений короновірусний фонд.
    І ще раз можу повторити: якби Порошенко робив те що накоїв падлокловун, він був би ворогом. А зараз ворог падлоклокловун.

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Хочу сказати про вакцинацію. До 18 листпада у нашому вишу треба всім працівникам зробити вакцинацію.Викладачам теж, хоч ми на дистансі. І дехто, хто має алергію, має непереливки. Бо треба йти з роботи...
    Моя донька, наприклад, погано пережила першу прививку Пфайзера - була сильна алергічна реакція, не буду описувати. Що їй тепер робити з другою - а хз. Страшно.
    Так хотіли Пфайзер, так порохоботи волали, орали і критикували!Порошенко щось там про Астрозенеку плямкав погане.
    А зараз що? Пфайзера повно - вакцинуйтеся!
    Тільки Пфайзер найбільш поганий для алергиків.
    Тобто були праві в МОЗі, коли брали Астрозенеку.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Blaberus

Чому Ви так вважаєте? Це Лактоша позиціонує себе як ідіот.
    Раджу Вам подивитись на питання з іншого боку.
    Файзер дуже добра вакцина. Але не слід забувати того факту що Ви є зебілкою, тобто людиноподібною генетично неповноцінною істотою. І не дивно що Ваша донька погано витримала Файзер. Бо вона несе на собі важкий мутаційний вантаж, що був отриманий у спадщину від неповноцінної матері. Це не її провина, це її нещастя.
    Який тупмй висновок! Не дивно що таке написала зебілка.

• Тупо Тупо x 1
  7. "Схемы" опубликовали расследование о Владимире Зеленском, его помощнике Сергее Шефире и банке Сергея Курченко. Расследование журналистов называется "Вне очереди. Как Зеленский и Шефир способствовали попыткам вывести активы из банка Курченко".

Суть в том, что будущие президент и его помощник пытались забрать сотни тысяч долларов из проблемного банка Брокбизнесбанк в обход законной очереди. Это происходило в 2014 году, когда этот банк, который на тот момент принадлежал олигарху из окружения Януковича Курченко, ликвидировали.

В частности, Зеленский и Шефир попытались получить не только гарантированные государством 200 000 грн, но вне процедуры вернуть большую сумму. У Зеленского на депозите было больше $300 000, у Шефира – более $400 000.

Они подписывали соглашения с компаниями-должниками проблемного банка, пытались вывести из-под залога имущество на миллионы гривень. А взамен, будущие политики могли бы получить компенсацию, почти равную размеру депозита И забрать деньги вне очереди.

В итоге Высший хозяйственный суд признал, что эти соглашения не соответствовали законодательству.

"Схемы" подчеркивают, что в то время Зеленский и Шефир не занимали государственных должностей, но журналисты рассказывают эту историю, чтобы общество могло составить полный портрет тех, кто сейчас руководит страной - а ею руководят жулики и проходимцы.

❗️В Офисе президента на просьбы о комментарии не ответили. И не ответят. Потому, что пока ещё не решили, какую лапшу вешать на уши украинцам. Но они креативные - придумают что-нибудь. Например, что жульничать их под страхом смерти заставил Порошенко - с них станется.

8. IMG_20211014_234814_078.jpg
    Я блядь одного не пойму. Я была около стены памяти только что. Там сидели люди и плакали за своими павшими. Это получается, что Вовкины орлы подошли к ним и попросили свалить нахуй ибо найвелычниший изволит почтить визитом?
    Пиздец...
    Tanya Adams

9. Називати імена, не ховаючи їх у суху статистику ️Студенти згадали кожного загиблого захисника і захисницю

Така акція відбулася в Україні вперше. Майже 200 молодих людей з усієї України назвали усіх героїв, які полягли у російсько-українській війні — до Дня захисників і захисниць України. Аби згадати загиблих українців, молодь зібралася у символічних місцях Києва, Маріуполя, Львова, Харкова, Миколаєва.

Онлайн-акція пам’яті “Герої серед нас” тривала понад 2 години.

“4508 — це не просто цифра. Це конкретні люди, які були чиїмось татом чи мамою, сином чи донькою. Ми маємо пам'ятати саме людей і бути їм вдячними. Бо завдяки кожному із них і тим, хто сьогодні тримає оборону на сході, ми живемо своє наповнене яскраве життя та будуємо Україну нової якості. Ми — українська молодь — знаємо та пам'ятаємо своїх героїв”, — промовили студенти Академії.

“Коли почалася війна, я побачив людей, які усвідомили свою відповідальність за день сьогоднішній і за Україну. Тоді їм бракувало одягу, індивідуального захисту, але не бракувало одного — людяності і любові. А воїн з любов'ю у серці здатний на перемогу — над собою та обставинами, над противником будь-якого масштабу і калібру. Ми маємо пам'ятати наших воїнів, але пам'ять має стати для нас не пасткою, а мотивацією — аби бути народом борців, жити на землі добра, у краю гідності й свободи”, — звернувся до студентів співзасновник та член Наглядової ради Академії Andriy Zelinskyy.

“Я маю мрію, аби зачитування імен загиблих у цей день стало нашою національною традицією. Адже для народу дуже важливо те, як він шанує померлих і ставиться до своїх предків”, — підсумував автор ідеї акції, історик та викладач Академії Ярослав Грицак.

Кожен український герой важливий та цінний для нас!

View: https://www.facebook.com/1673359536/posts/10217096625762463/

10. Lanktocha

Бажане за дійсне і приписування своїх характеристик комусь. В який вже раз.
    Витягнути із важкого сттану та за пару днів поставити на ноги, як Трам-пам-пам далеко не всім і не у кожній державі доступне.

11. Blaberus

Ой, Лактоша, який Ви брехливий! Чому я повинен бажати щоб хтось вилизував зрадницьку сраку?
    Тоді як мінімум, не треба було красти короновірусний фонд.

12. Lanktocha

Просто не нити, як мала дитина і не тріпатись. Не всіх на 100% влаштовує Зеленський, але нема такоїї обстановки, як при янукоїдах, піднімати масовий бунт проти президента зараз ніхто не буде.

13. Good man

Good man Обычный человек

Скажи, пожалуйста, на какой день после прихода Путина ты в своём негодовании положишь в приготовленную тобой гречневую кашу (или любое другое блюдо) не три кусочка масла, а два?

14. Lanktocha

Вже за деякими "прогнозами" мав прийти, як президент не Порошенко, виходить, ще не прийшов.

15. Gyppsy

Gyppsy :hi:

16. Blaberus

Це тому що мужній Зеленський самовіддано захищає країну. Бо не наркоман, не зрадник і не злодій.

17. Lanktocha

Тут не тільки Зеленський, можна охарактерезувати. ще обставини, оточення та інші фактори, при інших обставинах міг Порошенко не бути у дружніх стосунках, принаймні на камеру, з одіозними Бойком чи Табачником? Неправильно вважають, що ворожі до України путінархи, а російські опозиціонери - дружні до нас, тоді чому порохоботи тріпаються, що антиросійський тільки Порошенко?

18. Blaberus

Світ змінився в 2014 році. І, до речі, Зеленський залишався проросійським і після 2014 року. Але тупе бидло його все одно обрало. Можливо, тому і обрало. Як виборці Кошулінського.
    Хто вважає? Я що, хоч раз писав таку дурню? Я для цього занадто розумний. Не дивно що порохобот.

Дуже цікаво А хто ще антиросійський?
    Давайте подивимось на індікатор: Зеленський зізнавсяв державній зраді. Де реакція Кошулінського, Тягнибока, Вакарчука, Тимошенко та іншої погані? Хіба що Ярош щось ляпнув, але непереконливо, чисто щоб відмітитись.

19. Lanktocha

При інших обставинах, настроїв більшості, міг би і Порошенко спокійно відправляти свою продукцію на російський ринок, тут із відкритими обіймами зустрічати російських політиків, але треба враховувати настрої більшості. Так і мало що, може мати Зеленський у глибині душі, різкі кроки і всенародний бунт йому ні до чого.
    В який раз бажане за дійсне.

20. Blaberus

А якби у бабки був би хєр, вона би дєдкою була.
    Тобто, Ви не заперечуєте той факт, що Зеленський є ворогом?
    А стосовно бунту, Ви помиляєтесь. Виборці Зеленського мріють вилизувати бєрци окупантові і стати нормальними рабами чеченських господарів.
    Що за дивна фраза? Ме ні би хотілось, щоб президентолм і головнокомандувачем була нормальна людина, а не зрадник і дегенерат.

а де твій аватар? :)