Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я що, знавець шотладської поезії? Я припускаю, що класик цього не писав. Але це неважливо. Чому?
    Пам"ятаєте фразу Бісмарка про те, що жоден договір з Росією не вартий бумаги на який він написаний? Чи писав це Бісмарк? Чи вирвано це з контексту? Чи може він це не писав а лише висловився в приватній бесіді? Чи взагалі не казав такого? Можливо. Але це не має жодного значення.
    Як і фраза про українських гнид ця фраза стала крилатою, бо це правда.
    І стосовно цитати що обговорюється. Михалич, ми з Вами давно спілкуємося. Я знаю що Ви розумна людина. Невже Ви не бачіте, яке жалюгідне видовище являє собою зрадник-падлокловун?
    Драстє! А хто падлокловуна обрав? Невже масони? Навже кожен зебіл це масон? Ото розвелось масонів!
    Ага. "Щас". Воно ще не нажерлося. Хіба для того його обрав мудрий нарід щоб він пійшов під три чорти неситим?

Останнє редагування: 19 сер 2021
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тепер ми дивуємось, наприклад, чим колись нас зацікавили мексиканські телесеріали, але за всіма рейтингами, відбуться вибори тепер, результат майже той самий, у Зеленського вдвічі більша підтримка, порівняно з іншими, єдине, у проросійськиїх регіонах, розчаровані у проросійськості Зеленського підтримували б Бойка.

3. Blaberus

Можливо, вони зацікавили "вас". Мене ні.
    Генадій Москаль стверджував що рейтинг падлокловуна десь 10-12%. А зараз ще меньше.

4. Lanktocha

У цей час я ще був дитиною, але із цими серіалами, навіть у селах люди від всього відривались, можна сказати, було чим відволікти від безпорядку у країні:
    Йой реве корова
    Кури кудкудачать
    А я все дивлюся
    Як багаті плачуть

Москаль не соціолог і мало ймовірно, що така інформація достовірна і не висмоктана з пальця.

5. Lanktocha

Писклява скалозуба Скабєюшка завила...
    Можна подумати Путін не хуйло?

6. Blaberus

А мені завжди було начхати на те, що мені не цікаво.
    Москаль не соціолог, але він може бути знайомим з рейтингами, що не публікуються.

7. Lanktocha

Як?
    "Рейтинги, що не публікуються", бачили у 2019 від всяких чорноволохів, де виборці мали одуматись і спокійно переобрати Порошенка. Що з цього вийшло?

8. Судячи з вкрай нерррвової реакції офіційного рупора Мордору (скабеевой) - наші пацани в армійській формі, на репетиції параду, своєю знаменитою кричалкою, самі того не підозрюючи, підклали колосссальную свиню нашому нещастю в кріслі президента.

Судячи з усього, відтепер цьому криворізькому утирку більше не світить зустріч з їхнім Хуйлом. Ніде, ніколи і на віки віків

І це таки амінь, панове. слава тобі, Господи!

9. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, ти вже сам з собою говориш. Лягай спати.

зі

Скабєєва заскромнічала, ми поможемо ;)
    /правда, запікали сам тлущ )/

View: https://youtu.be/rlxRUU7tFFI?t=145

10. Blaberus

Нічого доброго не вийшло. Бо нарід дурний.
    Але щось я не чув щоб "чорноволохи", яких Ви люто ненавидите, щось писали про рейтинги що не публікуються.

11. Lanktocha

Знову "Я про Фому - ти про Єрьому"?
    Скоріше ненавиджу брехню, видавання бажаного за дійсне і лизоблюдство.
    Може не так сформулював, але у 2019, було і немало порошенківських політОЛУХів, які невилазили з ефірів деяких каналів і кричали, що Порошенко перемагає, що з цього вийшло?

12. Blaberus

Про що йшла мова? Ви надали запитання:
    і я не лише відповів, але ще пояснив причину.
    Яка високоморальна людина!:)))
    Що вийло я писав трохи вище і пояснив чому.

13. Lanktocha

Аналогічно, якась українська футбольна команда у кубковому матчі програє Баварії, є провина уболівальників, що мало підтримували свою команду? Так і з закономірним передбачуваним результатом на виборах.

14. Blaberus

Це примітивна демагогія. Бо якби вболівальники обирали гравців, або принаймі тренера, тоді це була би їх провина.
    І не слід намагатися зняти відповідальність з зебілоїдного бидла.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  15. Lanktocha

Тут не футбольне обговорення, про це можна говорити довго, є поняття "на даний момент та чи та команда виглядає краще і грає сильніше", а є "клас команди", хіба всі бажаючі команди мжуть брати у свій склад дорогого футболіста світового рівня?
    Так і з лачевними виборами 2019, закономірний результат, подобається чи не подобається, Зеленський тоді вигравав в усіх.

16. Blaberus

Яка знайома пісня! Ото зебілоїдне бидло теж намагається виправдати свою дебільність і інфантілізм брехнею про те, що обирати було ні з кого.
    От і я кажу що бидла багато. І все те зло що зараз коїться на їх совісті. Але вони цього не розуміють, тому що бидло.

17. Віслюк не виграв. Це ви продались за шмат гнилої ковбаси.

Не жаль на злого, коло його

І слава сторожем стоїть.

А жаль на доброго такого,

Що й славу вміє одурить.

18. Lanktocha

Blaberus

Із такими ясно, прокричати зажовані фрази, харкатись жовчю, вилити злість... і заробити пиріжок.

Висери Хамчина аналогічні.

а де твій аватар? :)