Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. 258 монастирів і близько 50 скитів Московського Патріархату, які зібрались ще в липні в Святогорській Лаврі на святкуванні 1033-річчі хрещення Руси-України, написали листа до Варфоломія з проханням відкликати наданий Україні Томос, який вніс рАзкол між брацькими народами, сіє розбрат, й не сприяє зміцненню рузьке скрепів серед вірян в Україні. У каzapsької гебні знатно пригорає від візиту Вселенського Варфоломія до України на 30-річчя Дня Незалежності, який відбудеться з 22 по 25 серпня.
    Відповіддю Варфоломія стало запрошення митрополита Епіфанія на острів Іброс 13-го серпня з нагоди святкування 60-річчя з дня дияконської хіротонії Варфоломія, яку Патріарх отримав 13 серпня 1961р. До острова прибудуть патріархи Александрійський та Кіпрський, представники помісних автокефальних церков, та інші високі гості.
    Серед зелебобіків ходять чутки, що на ювілейний День Незалежності до України їдуть гості-прихильники Порошенка, а не Зеленського, від чого пердаки шкваряться як на Луб'янці, так і в ОПі. Мракобіси, навіть, планують хресну ходу по центру Києва, чи то перед парадом, чи після, але я точно знаю, що в резиденції Варфоломія в Андріївські церкві голці ніде буде впасти, де зберуться віряни ПЦУ, щоб привітати Патріарха Варфоломія.
    Добрнк, вільні!

Слава Україні!

View: https://www.facebook.com/669612884/posts/10158737761047885/

• Смішно Смішно x 1
  2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

View: https://www.facebook.com/yevstr/posts/1972087986172809

3. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

А фото Почаївської лаври тут до чого?

Останнє редагування: 11 сер 2021
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. А щоб ви спитали.
    Про що мова йде?
    А на що увагу переключаєте?
    А ще з себе якогось сектанта строїв. Кацапізм завжди пре зі всіх малоросів. В якій одежі не рядились.

5. Good man

Good man Обычный человек

Если РПЦ может исключать церкви из диптиха, то ПЦУ пусть принимает ответные меры. И КПЦ тоже.

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ніхто, окрім порохоботів не витягує таке старе припорошене.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Оббріхування людини, як факт, дуже часто переходить у фізичні хвороби. Це не новина, це може бути лише питання часу.

8. Gyppsy

Львівецт @Мих -уїл, а от цікаво - патологічна брехня з причини і без також дуже часто переходить у фізичні хвороби чи нє?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Все можливо. Інколи вистарчає однієї брехні, котра несе за собою важкі наслідки.
    Скажімо, цигани... вони часто обманюють народ за для наживи.

10. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, а от якщо переглянути наш форум, то Ви себе зовсім не бережете, бо через два дописи на третій Ви та візьмете та й шось збрешете.
    Якщо хочете, то задумайтеся над цією тенденцією...
    Я в циганах не дуже спец, але якщо вони часто обманюють народ задля наживи, то може то просто їхня робота така, га?
    Он наші президенти-депутати-міністри... весь час обманюють народ, а вроді не дуже і хворіють /якщо не брати до уваги Пєтьку Пятого. Бреше аж куртка завертається, а має лише цукровий діабет. Але то у нього мабуть таке професійне захворювання? Піде скоріше зато на пенсію/

Останнє редагування: 13 сер 2021
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Погодьтеся, якщо я запощу статтю(а практично в кожній статті є і правда і брехня), то не я збрехав, а той хто є автором статті. Ну а вже хто вважає, що це я збрехав, то просто оббріхує мене.

:))):))):)))
    Якщо не дуже, то чого собі повісили той нік? Думаю, що ви все ви добре розумієте і знаєте, інакше це схоже на брехню.

Є такий вислів у Біблії про каміння. Зараз у них час - розкидати, але потім настане час збирати.

А для чого ви лізете у чужий промисел? Хіба ваша функція є судити і присуджувати покарання? Чи вам би хотілося порадіти з чужої хвороби?

12. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, я колись вже написав тут на форумі, чому я взяв такий нік :)))
    Його наші форумчани інтерпретували по своєму. Ну й нехай собі буде, мені хіба від того холодно чи гаряче?
    Он Ви також собі вдосконалили свої три букви до львівець @Мих -уїл, і нормально.
    Львівець @Мих -уїл, я просто обіграв Ваш же допис, котрий Ви запостили вище:)))
    Хіба Ваша функція є судити і присуджувати покарання? Чи Вам би хотілося порадіти з чужої хвороби?[/QUOTE]

Останнє редагування: 13 сер 2021
  13. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, а шо, хіба можуть настати такі часи, коли дід Петро з внуками будуть збирати папірчики від рошенок по смітниках?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хуїл, уявляю що тоді ти будеш збирати.:)))

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хуїл? Ну як чому? За близість до Хуйла. І дуже навіть нормально, писати багато не тре.:good:

• Подобається Подобається x 1
  16. Good man

Good man Обычный человек

Я что-то отвык от форума, это новое уважительное обращение к Gyppsy?

17. Caricatore

Caricatore Well-Known Member

@Good man, у даному випадку Вам потрібна порада чи консультація?

18. Good man

Good man Обычный человек

Есть такая категория, называется риторический вопрос.

19. Не про Талібан, а про щось гірше… До якого пів дня поїздом.

Четвертий тиждень поспіль тактика російських окупаційних військ не змінюється: розвідка, підготовка, потужний удар ствольної артилерії. Декілька днів «відносної тиші», розвідка і – повторення ситуації.

За тиждень, що минув, зафіксовано 43 обстріли з боку окупантів, що на шість менше, ніж тижнем раніше. Більша частина, понад 70% обстрілів, прийшлась на початок тижня – 33 обстріли з понеділка по середу. Лише одного дня, а саме в суботу, обстрілів з боку терористів не було взагалі.

Протягом 2021 року взагалі без жодного обстрілу було всього 4 дні. Як і минулої суботи, причиною тому були не домовленості чи візити високопосадовців, а виключно несприятливі погодні умови. Тому щойно погода на Сході налагодиться і земля підсохне після проливних дощів, ворог одразу продовжить свою криваву справу.

Варто зазначити, що російське командування, у намаганні нанести болючого артилерійського удару по нашим позиціям, не цурається водночас обстрілювати й цивільне населення та інфраструктуру. Потужного обстрілу зазнали Галицинівка, Новоселівка та Красногорівка. Двоє мирних людей загинули, ще одного поранено. Військові теж мають втрати, досить великі як для одного тижня – один наш воїн загинув, ще шестеро отримали поранення.

Вже наступного тижня ми активно готуватимемось до святкування 30-річчя Незалежності України. Своєю чергою, росіяни активізують бойові дії та намагатимуться зіпсувати нам свято. Досвід показує – так було й кожного минулого року.

Це припущення підкріплюють і свіжі дані Головного управління розвідки та Спільного центру з контролю та координації. За даними розвідників, до окупованої Горлівки прибув черговий ешелон так званої «гуманітарної допомоги» з РФ. Ним окупантам доправили паливо-мастильні матеріали та 7 вагонів, вщент забитих снарядами калібру 122 мм. Також помітили й переміщення ствольної артилерії.

Тим часом, російські офіцери проводять перевірки в деяких підрозділах окупаційних військ в намаганні зрозуміти: за яких же обставин згоріло три одиниці колісної техніки та загинуло аж семеро найманців.
    Andriy Rymaruk

а де твій аватар? :)