Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А хто за Добкіна. І що?
    Я в першому турі голосував за іншого політика. За Порошенко я збирався проголосувати в другому турі.
    Маєте на увазі що Порошенко мав спонсорів? А чи не міг він бути сам собі спонсором?
    Ким? Зрадником або Рейганом?

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не про вибори 2014 йшла мова, ІІ туру тоді не було. У 2019 були такі, що збиралися голосувати за Порошенка у ІІ турі, якщо він туди вийде і буде явним "меншим злом".
    Не можу говорити про всі "закулісні тайни", але про змову олігархів із Фірташем у 2014 говорили не одні.

3. Blaberus

Якшо Ви ретельно вивчали історію УНР, можливо ви взмозі розповісти, чому під Крутами кацапську орду Муравйова стримували лише кілька сотен курсантів? Де була армія?

Останнє редагування: 10 сер 2021
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  4. Blaberus

Ось не зрозумів, чому Ви розповідаєте про те хто за кого голосував, але так і не відповіли на запитання що стосується мотивації зебілоїдного бидла?
    Ї що?

5. Lanktocha

Кх...кх... Без спонсорів, відповідного фінансування не буде ніякого високого рейтингу, хто ще так за кого тріпається, як порошенківські ботоферми? Не було таких рейтингів, у ніби правильних, патріотичних, досвідом роботи у дипломатії та силових структурах, наприклад Наливайченко, Смєшко, Безсмертний... Логічно і Зеленський мав спонсорів.

6. Blaberus

Детальніше можна про прошенківські ботоферми?
    А мавпа японська вважає що падлокловун сам всього добився. Ну не дебіл?

• Подобається Подобається x 1
  7. Lanktocha

Форумні боти, політОЛУХи виключно за ідеї, порошенківська "благодійність" не у потрібний час, при потрібних зйомках?
    Любов і підтримку народу здобув у кіно та гумористичних спектаклях, але у Росії на політичні посади не обрали би Якубовича чи Галустяна.

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Спочатку про вибори...

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не зовсім так. Багатьом людям саме Порошенко в"ївся в печінки своєю брехнею і паталогічною жадністю, тому в другому турі люди голосували за "не Порошенка". Це був вибір "кота в мішку", але цей вибір виявився кращим. Як показав досвід цих років.
    А Порошенко в"ївся багатьом у печінки хронічно (хронічний лямбліоз), що показують всі опитування. У Порошенка найвищий негативний рейтинг.

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Увеличение МРОТ до 20 тыс рублей назвали в Госдуме нереалистичным

https://www.mk.ru/economics/2021/08...rubley-nazvali-v-gosdume-nerealistichnym.html

В Украине с 1 января 2021 г. МРОТ составляет 6 тыс. грн. или более 20 тыс. руб.
    Т.е. Госдума официально заявляет, что повысить российский МРОТ даже до украинского — нереально!
    Это все, что нужно знать о Путинском Рейхе :)

• Подобається Подобається x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як печінка? відійшла?

12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Познер неосторожно высказался о правильности наказания России за допинг (они же до декабря 2022года выступают без флага и без гимна) и что началось, йой)
    Его и жидом называли, и предателем, и трехголовым драконом)) получил по полной.
    Россияне в своих грехах признаваться никогда не будут - всегда весь мир против них и все тут. А что он сказал? Всего лишь о том, что не нужно отрицать, не надо врать, врать, ни в спорте, ни в международных делах, что "мы ни при чем", не бузить, не затевать скандалы, потому что это чревато плохим отношением как к стране, так и к самим русским.
    Но скандал у гимнасток только набирает обороты: уже ненавидят не только судей, но и израильскую гимнастку, и ее болельщиков, и сам Израиль полощут. Интернет гудит, русские СМИ гудят.
    Не идиоты? :)))
    Что интересно, эта же Дина Аверина когда-то выигрывала с потерей ленты (или булавы?) чемпионат Европы. Тогда это было норм.

Останнє редагування: 11 сер 2021
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. medwedo berlogsoni

@Silver bullet, а я взагалі не слідкував за олімпіадою. Ні до угара, ні під час угара, ні після угара олімпіади (с).
    Вірно сказав Невзоров (а Невзорова дуже часто слухаю, втім, як і Шендеровича, і Вєллєра): російська народна маса - дурна і невиправна.
    Гімнастка не "двушечку" отримала, а срібну залізячку. Народ не плакав, коли такі самі красиві дівчата, але набагато розумніші, отримали по два роки колонії за дрібне хуліганство - не в тому місці заспівали "Богородіцє, Путіна прогоні".
    А тут - прямо катастрофа, відішь лі.
    І ще, щоб два рази не ходити: в наших палестинах також вистачає дурнів, які на всі заставки засуджують якусь там Магучіх, яка на радощах, на емоціях, що виборола медаль, обнялася з такою ж дівчиною з Росії. Ну, обнялася, так і що?
    У мене є добрий десяток однокласників, що проживають в Росії. З деякими я не бачився кілька десятків років. І що, коли я його зустріну, я не потисну йому руку? Бо в Росії третій десяток років в Кремлі сидить якась свинота?
    Чи не обніму по-дружньому товариша, що проживає в Білорусі, бо там владу узурпував Лукашенко?
    Є котлети, а є мухи. (Чи як сказав би запропалий кудись паря, "є борщ, а є мухи").

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Кацалапий відноситься до тих 12+% жителів України для кого кацапи браття.

15. Lanktocha

Не знаю всіх нюансів, але неможливо собі таке уявити між спортсменами Сербії і Хорватії чи Вірменії і Азербайджану + причини для пропаганди всяких Салавйових-разбойніків і Скабєюшок, що бачите, "ихтамнет" і з нами хочуть дружити. А російські опозиціонери, в давніші часи ворожими для України були, як білі, так і червоні, а тепер, опозиціонери що не ватніки, кримнашисти, рашисти та українофоби?

16. Blaberus

Хочете сказати що Вінниченка не обирали?
    Михалич, я відкрию Вам страшну таєницю: обирали його чи ні, це неважливо. Влада в будь-якій країні, при будь-якому суспільному ладі, нехай це буде тиранія, диктатура, абсолютна монархія, первісний комунізм, завжди належить народу.
    Згадайте класика:

How pathetic the jester is, on the king's throne,
    How stupid the peole who allowed it.

Як Ви вважаєте, королів обирав нарід?

17. Blaberus

Як Арєстович?
    Що значить "благодійність" в лапках та "не у потрібний час"? Коли Ви будете вмирати від Ковіду, Ви відмовитесь від кисню, якшо він отриманий завдяки кисневим концентраторам що куплені фондом Порошенко?
    А зйомки потрібні. Бо нарід тупий.
    Любов і підтрику бидла. З двох причин: по-перше, бидло не взмозі відрізнити кіно від реальності; по-друге, по-друге, гумор в в стилі гри хером на піаніно та інші дебільні виходки 95 кварталу можуть розсмішити лише бидло.
    Вважаєте росіян меньш тупими ніж тупі хохли? Ви помиляєтесь. Нашому бидлу до кацапського ще срати і срати.

18. medwedo berlogsoni

Ви неуважно читали.
    "Катастрофа" стосувалася того, що вся Росія побивається, бо гімнастці не присудили золоту медаль.
    І Росії було і є фіолетово, що опозиціонерів судять і труять новічком, що бесланських дітей накрили снярядами, що не рятували підводників Курська і ще багато чого.
    Вся Росія повсюду бачить "змову" проти неї.

19. Lanktocha

І ящики з абрикосами, спеціально перед камерами своїх телеканалів.
    Насичення організму киснем може бути і в інших цілях і при інших захворюваннях.
    Ні від чого зарікатись не буду, але першу дозу протиковідної вакцини прийняв, звичайно, для порохоботів не така вакцина, як критикувати, то у всьому, як тріпатись, то тріпатись.
    Може не у цьому випадку, але автори комедій та комедійні актори бувають геніальні.
    Коли ви вже від злості захлиснетесь у жовчі?

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я хочу сказати, що Крути і "обраний" Вінниченко хронологічно розділені майже роком.
    Щодо "обрання" Винниченка - я зі своїми колєгами можу теж себе вибрати римським Понтифіком. А що, маю право...
    В контексті нашої розмови, надважливо.
    Бо весь фейсбук завалений безграмотними агітками на кшталт Вашій, -
    Ніколи влада не належала народу.
    Це міф, вигаданий для задурювання неосвічених мас.
    Для прикладу ні Ви, ні я, ні ми вдвох не в стані змінити жодного Закону України.
    Так, процедура є, але...
    Скільки петицій до Президента дійшли до виконання?
    Навіть не так.
    Петиція про відставку Зеленського була зареєстрована 22 травня і за добу надрала необхідну кількість підписів.
    І?
    Отак от.
    Я би був дуже вдячним, якби Ви надали повний текст твору, звідки взята ця цитата.
    За королів пізніше.

а де твій аватар? :)