Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Падлокловун теж.
    Більшість за нього проголосувало.
    Можу ще раз наголосити що в такому випадку на Україні можна ставити хрест. Тому що нарід дурний і не взмозі порозумнішати.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Із серії "Нагадай козі смерть", а порохоботу Зеленського.
    Ймовірно, наступний президент - зовсім не запланований і прогнозований, як і попередні. Приїджені Тимошенко, Порошенко, Зеленський - нехай йдуть на пенсію, є їм чим зайнятись, вулицю замітати вони не будуть.

3. Blaberus

Це звичайна констатація факту. Цей факт Вас обурює?
    Тупому наріду ще не набридлі небеспечні експерименти?

4. Lanktocha

Хто каже про експерименти, у США одіозний Трам-пам-пам не був переобраний, але і світ клином на одному не зійшовся.

5. Blaberus

Я.
    США щось загрожувало?

6. Lanktocha

Це не той випадок. Та і інтереси держави, за "прогнозами" порохоботів зелені чоловічки мали бути мало не на Закарпатті.

7. Blaberus

Так. Трамп не падлокловун.
    Я писав що падлокловун бздить виконувати вимоги ворога занадто активно.

8. Lanktocha

У дечому, навіть гірший, зрештою, США за дуже багатьма показниками відрізняється від України.
    Є воля більшості народу, обставини та ймовірні наслідки.

9. Blaberus

Так. І Штати взмозі дозволити собі єксперименти. Україна ні.
    Завдяки волі більшості наріду колись була просрана УНР. Можливо завдяки тому самому наріду вже просрана Україна.

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це як?

11. FB_IMG_1628463240790.jpg

12. Blaberus

Як і зараз Наріду закортіло халяви. Ось і отримав табори, колгоспи, голодомор і долю гарматного м"яса на чужій війні. Зате на халяву

13. VasMT

Нє, нє...
    Конкретніше. Як "нарід" втратив УНР?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Lanktocha

Був і своєрідний експеримент та швидкий нав'язаний вибір кращого з гіршого "вадінтур". Так і з Зеленським, не ідеальна кандидатура, але і більшість страшилок порохоботів не справдились.
    Люблять Порошенка порівнювати з гетьманом Скоропадським, але не згадують, багато людей з Гетьманату побігли до Денікіна, так і активіст Помаранчевої революції, при влассній вигоді - перебіг до ідеологічнних противників революції.

15. Blaberus

Ось цікаво, чому мені не нав"язали?
    не бздіть!
    Ще не вечір(С)
    Щось давно падлокловуна не порівнювали з Рейганом.
    І що? дехто побіг від падлокловуна.

16. Blaberus

Тим що обрав дебіла, як зараз.
    І взагалі, я Вам що, Гугль?

17. Lanktocha

Довго можна обговорювати, були різні цікаві кандидатури, але сказали "Президент Порошенко у І турі, бо Путін нападе!". Що оправдалось, що не оправдалось, що тепер говорити про далекий 2014?
    Коли справдяться, орієнтовно?
    Були страшилки, що як президент не Порошенко, Росія нападе на другий же день повноцінно з авіацією і ракетами.
    Я про Фому - ти про Єрьому?

18. Blaberus

Назвіть, будь ласка.
    Треба пробачіти російських братів?
    Все робиться повільно. Ви навіть не помітите, як почнете лизати бєрци дагам, кацапам та бурятам.
    Росія вже напала. Хоч для Вас це неактуально.
    Але дійсно, падлокловуна давно не порівнювали з Рейганом. Як Ви вважаєте, чому?

19. VasMT

Кого саме?
    І головне ЯК обрав.?
    На відміну від вас, Я дуже багато часу присвятив вивченню історії України починаючи з 1900-х років.
    Прослухавши вас, Я засумнівався в тому, що знаю той період історії.
    От Я і прошу відповісти, щоби Я заповнив прогалини...

20. Lanktocha

Не назву всіх, хто балатувався, але, у кого були сумніви, хто голосував за Тимошенко, хто за Ляшка, хто за Гриценка, хто за Тягнибока... а хто, мусів же "вадінтур". Якщо керуватися принципом, що вдалий переговірник, є зв'язки у силових структурах, у 2019 були такими Безсмертний чи Наливайченко, не мали вони таких спонсорів і такого піару.
    Звичайно 100% схожості нема, але спростовано стереотип, що акторам не місце у політиці.

а де твій аватар? :)