Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Що мав придумувати і що таке фантастичне чи неймовірне?
    Чи правильні пости, це за Порошенка ідеально всі наїдалися, а тепер голодують?

2. У Офісі генпрокурора назвали єдину причину Іловайської трагедії
    СУБОТА, 22 СЕРПНЯ 2020, 00:58
    54425
    0Додати у вибране

Офіс генерального прокурора стверджує, що єдиним фактором, який став причиною загибелі українських військових під Іловайськом є пряме вторгнення збройних сил Росії.

Джерело: повідомлення ОГПУ

Дослівно: "Згідно висновків експертів та комплексу інших здобутих доказів, єдиним фактором, що призвів до трагічних подій під Іловайськом, є військова агресія ЗС РФ. В ніч з 23 на 24 серпня 2014 року відбулось наймасштабніше пряме вторгнення збройних сил країни-агресора на територію України та подальше вчинення ними воєнних злочинів".

Деталі: Зазначається, що на час вторгнення російських військ до України їх сили налічували дев’ять батальйонно-тактичних груп: 3500 осіб особового складу, до 60 танків, до 320 БМД (БМП), до 60 гармат, до 45 мінометів та 5 протитанкових ракетних комплексів.

Така кількість ворожих військ та техніки у рази перевищувала чисельність українських сил.

В Офісі нагадали, що незважаючи на домовленості про надання українській стороні гуманітарного коридору, ЗС РФ впритул розстріляли наших військових. Пізніше росіяни також вбили поранених, які не могли чинити опір.

"Таким чином, було вчинене віроломне вбивство 366 українських воїнів, 429 - отримали поранення різного ступеню тяжкості, 300 - потрапили у полон", – повідомили в ОГПУ.

Процесуальне керівництво у досудовому розслідування здійснює Департамент нагляду у кримінальних провадженнях щодо злочинів, вчинених в умовах збройного конфлікту Офісу Генерального прокурора.

Наразі зібрані докази вчинення воєнних злочинів Росією передані до Офісу прокурора Міжнародного кримінального суду для вирішення питання про відкриття кримінального провадження.

Чому це важливо: Внаслідок Іловайської трагедії українські військові понесли одні з найбільших втрат з часу вторгнення Росії на Донбас – офіційно 366 загиблих, близько 450 поранених, 300 полонених та 84 зниклих безвісти.

3. СЕКРЕТИ ПРО ІЛОВАЙСЬК

Генеральний прокурор Венедиктова заявила, що Генеральна прокуратура розсекретить всі матеріали, що стосуються битви під Іловайськом у серпні 2014 р. Про це пані-генпрокурор заявила під час зустрічі з родичами загиблих і пропалих без вісті учасників Іловайської битви.

Без перебільшення. Це грандіозний намір! Ба-більше, я вже мрію прочитати розсекреченні дані!!!

Наприклад такі. Я хочу прочитати стенограму наради у кабінеті заступника ДніпроОДА Геннадія Корбана від 5 серпня 2014 р. за участі самого Корбана, генерала Хомчака, командирів добробатів Семенченка, Білецького, Берези та Філоненка, та журналіста Бутусова. Бо саме там було прийняте рішення штурмувати Іловайськ – в кількох інтерв’ю про це розповів сам Корбан.

А ще, я хочу прочитати зміст наказів штабу АТО наступати на Іловайськ. Бо наразі опубліковані два накази. Про передачу 40-го бату «Кривбас» з Сектору Д у Сектор Б. І про наказ бату «Кривбас» наступати на Іловайськ. І – все. Жодного слова про бати «Донбас», «Азов», «Дніпро-1», «Шахтарськ»… Про 39-й бат «Дніпро-2» і про підрозділи 51-ї бригади – теж нуль інформації. А всі вони були під Іловайськом. Це – відомо від багатьох учасників.

А ще мені буде до сказу цікаво дізнатися – як так сталося, що взводи бату «Азов» з Іловайська пішли, а їх за те навіть не пожурили?! Вони ж типу наказ порушили? Чи був наказ на виведення? Ой, а його можна буде прочитати? А може і наказу на наступ на Іловайськ не було? А чому?

Окремо мені буде неймовірно цікаво дізнатися про мету операції - наступу на Іловайськ. Ні, не оте загально відоме «звільнюючи українську землю», а приземлено. Отак як пишуть в наказах. «Силами кількох рот, з метою «теке-то-таке-то» такого числа опанувати місто, з метою…»

Я чорт забирай, хочу знати: хто замислив наступ на Іловайск, і навіщо? Я хочу прочитати ґрунтовне спростування тези про те, що на Іловайськ наступали, з метою опанувати Зугрес і захопити Зуєвську ТЕЦ. Опанування якої загонами наближеними до олігарха Коломойського робило його некоронованим королем Донбасу. Я хочу побачити, що це – неправда. Бо.

На серпень 2014 р. ЗСУ замикали ТРИ оточення – біля Луганська, біля агломерацій Стаханов-Алчевськ і навколо Горлівки-Єнакієво. Іловайськ тоді у плани штабу АТО не ліз жодним боком. Навпаки, я маю відомості, що генералу Хомчаку, чиї війська опановували весь відтінок фронту від Ясинуватої до Кутейниково (включаючи Донецький аеропорт) тоді радили тримати рубежі і не влазити в жодні авантюри. Що на атаку силами 40-го бату на Іловайськ штаб АТО погодився виключно через те, що в той самий час виводили з оточення частини Сектору Д в районі Довжанська-Сніжного-Амвросіївки. Бо терміново треба було відволікти сили терористів ДиРи від ділянки прориву. І сталося це 5 серпня. Того самого 5 серпня, коли сталася нарада в кабінеті Корбана.

І особливо я хочу мати відповідь на питання – а хто власне командував атакою на Іловайськ? Хто конкретно давав накази? А то, от розумієте?.. Навіть з опублікованих інтерв’ю відомо, що накази віддавав НЕ командувач Сектору Б генерал Хомчак, а перший заступник міністра МВС генерал Яровий. Ага-ага, отой, якого щойно відправили у відставку, з відвальною у півмільйона гривень. Наразі опубліковано до біса свідчень про те, що батальйони МВС до Іловайська заводили керівники МВС – Чалован, Гриняк, Яровий, тощо. Буде про це в опублікованих документах?

Я сподіваюся, сильно сподіваюся що буде. Бо інакше – це буде черговий розвод лохів. А я чорт забирай, хочу правди про Іловайськ. І мені дивно, що тої самої правди все менше хочуть ті хто си-и-и-ильно її хотів у часи Порошенка.

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, якщо хочеш правди про Іловайськ - то поспілкуйся з тими, хто був у тих котлах. Вживу поспілкуйся.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Проблеми України почалися в той чорний день, коли Богдан і старшина в принципі стали розглядати Московію як можливого партнера для унії.
    Дійшло до справжньої війни, яка йде вже 7 років. Чи ми - не молодь - побачимо кінець страждань України від Росії? Мені не віриться, що побачимо.

Останнє редагування: 6 сер 2021
  6. Gyppsy

Все залежить від кожного з нас зокрема. Від кож-но-го українця.
    Ніякий гетьман, старшина чи президент і депутати не зробить нас самостійними і незалежними ні від москалів, ні від поляків, ні від угорців, ні від турків, ні від американців, ні від ... і т.д.

Хочеш бути українцем - будь ним!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. А чого ж ти вибрав віслюка президентом України.
    Слава віслюку і барана цигану

8. Gyppsy

Міську-поц, ти не починай байку про попа і його собаку.
    Ти краще скажи конкретно - а кого мені треба було вибирати в 19-му році?

зі

Міську-поц, повторюю ще раз - слідкуй за своїм правописом.

9. Lanktocha

Вже нема потреби оправдуватися і нема перед ким. Про очеввидний результат виборів, як би хто тут голосував писав у 2019, не помилився, а деякі ще тріпаються. Це як підсовували "менше зло" Тимошенко, порівняно із Януковичем, говорили ще "Як так, ясно за кого і чому голосувати..."

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ну так вот -проголосовали против ПП. Успешно устранили от власти международного махинатора и преступника, автора, спонсора и куратора первой оголтелой пропагандистской кампании пуйловского типа в Украине.
    Честь и хвала людям, которые сумели распознать обман. Слава богу, им хватило квалификации.
    Жаль, конечно, что нет пока квалификации создать и финансировать демократическую партию прозападного типа.
    Будем надеяться, лет через несколько квалификация повысится, и наши внуки будут жить в демократической свободной Украине. Сегодня это есть лишь отчасти. В небольшой степени, увы.

Останнє редагування: 6 сер 2021
  11. От зразу видно, хто закінчив совєцьку-комуняцьку партшколу. Глибокий совок в душі людини не зтерти нічим. Він якимось боком все одно виліз з неї..
    І це стосується всіх зелебобиків. Навіть завернутих в жовто-блакитні прапори.

12. Боже, яке воно обмежене, зашорене, анахронізм, гомо-совєтікус. Бойко, Тимошенко, Симоненко - живе тільки минулим. Та в тебе і в молодості не стояв. Чого згадувати те, чого не було?

13. Lanktocha

Бойко, Тимошенко, Симоненко... А Порошенко не вийшов із цього кодла, напевно з космосу спустився?
    Хто живе минулим, ніби зараз 2019 і вибори ще не пройшли?

14. Ти, планктоша.
    Ми вже давно живемо в 2021 з припездентом віслюком Янелохом Оманським.

15. Lanktocha

Але у якісь віртуальній Порохоботській Народній Республіці.

16. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Этому зебилоидному клоуноскоту ничем не угодишь.
    А что, партия "Слуга народа" не является демократической партией прозападного типа? Какие там люди! АраХАМия, Анал-табу, Юзик! Не говоря уже о гипержадном предателе Зеленском. Разве народ не для того выбрал их, чтобы служить им?

17. Blaberus

Ні, Лактоша. Ми, на жаль, живемо в бидлостані, у якому дірвався до влади дебіл завдяки охлократії.

18. Lanktocha

Залишається питання без відповіді, яке "менше зло", Зеленський чи Бойко? Так боялися впусти у ІІ тур, до Зеленського Тимошенко, хоч Зеленський вигравав у обох.

19. Blaberus

Важко відповісти. Але якшо вони обидва вилізуть в другий тур, на Україні можна ставити хрест.
    Хто боявся?

20. Lanktocha

Надіюсь на краще, ЗаЖОП, якщо вірити деяким даним довіру та рейтинг втрачає.
    Звичайно, можна бути противсіхом, але більшість переконалася, що не такий страшний Зеленський і можливий при такому сценарій 1999 Кучма/Симоненко, більшість крикунів-порохоботів перекинулись би при такому до Зеленського.

а де твій аватар? :)