Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Та йой... Я сі сплачу.
    Та в столиці українського рогулізму, в Дрогобичі з Самбором, маму рідну за пєньонзи продадуть...

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Юрко, ви так впевненно говорите, ніби сами помагаєте Василю тоті міни грузити ;) :)

3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ні,Ігорку,я сі в тім трохи розумію,хоча заробляв єм в гАмерице сам грузчиком-шофером,і заробив єм анемію обох рук та інвалідність 1-групи А.Ну а Вася...Вася грузчик-сапйор,о-о!:pardon:

4. VasMT

Намериканський інвалід?

5. ІгорМ

Шо ж ви там в тотій гАмерице грузили, шо аж заробили анемію обох рук та інвалідність 1-групи?
    Невже збагачений уран? Чи може ракетний Меланж?

6. Юрко НОТОЦО

Та й в Стрию таке ж...Я тіко гендлярів не видів єм нігде по-світі,як нині на Галичині.Так що жиди і рускі нехай сі сховають з інтенсивністю...Авто на вулице нема де поставити.Всі шось(?) продають.Так що Васильку,в вас таки є щось галицьке,окрім прізвиська хлопа з Тур'є...теж гендляр,ги-ги-ги!:bye2:
    ЯЯЯЯ 10.jpg

7. VasMT

То, Юрку, еліта!
    А до войска нема кому йти.
    Тіко я мушу з братійом.

8. Юрко НОТОЦО

Шо зіпсуло ми руки? А нелюдські тяжкі умови праці для хлопа з Самбора,що хтів родині помогти грошима,а не музикою на яку сі вчив по консерваторіях,о-о-о! То сі називає "галицький лох":fu:

Notoco Photo 117.jpg
    2jjh.jpg

Останнє редагування: 27 січ 2019
  9. ІгорМ

А не легше було тутка по весільох грати? В теплі, при пайку, та й після другого заходу фанеру можна включити ;)

• Подобається Подобається x 1
  10. Юрко НОТОЦО

Композитору,викладачу та по весіллях концерти давати...свят,свят.А троїм дітям освіту хто дасть,сімю як збудують в Україні,коли всі гуляють по-гамериканшьки,хати хто їм вибудує,га-а,Кучма,Яник,Порошенко? То тепер,нинька, так тре думати вам,молодим з здоровими руками...грайте си на піянінко,чи то на трубці,заробляйте си тим нині :)))
    Я своє вже заробив си в 2-і хворі руки на трумну і відіграв єм .що зміг!:hi:

View: https://www.youtube.com/watch?v=Nk3bRKVCHVw

11. ІгорМ

Юрко, а "Мурку" можете на трубці заграти?

12. Юрко НОТОЦО

Колись в Самборі ,давно,в дитинстві грав єм на акордійоні, а нинька юж ні ...ослаб фізично і начисто.Отаке...:preved:

3h.jpg

13. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

.. Послухайте-но оцього запису:

View: https://www.youtube.com/watch?v=eA-dvnSO_rQ

14. cncmaster

)) Ціна питання. Ще й при тому, що до рук нічого важчого, ніж ..лещата, не брав.

15. ІгорМ

16. Юрко НОТОЦО

• Смішно Смішно x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Безграмотно Безграмотно x 1
  18. VasMT

19. cncmaster