Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А що? Ви бажаєте щоб злочинець уникнув кари?

2. Чехія виставила рахунок Росії за підрив складів з боєприпасами у Врбетіце.
    Заступник міністра закордонних справ Чехії Мартін Смолек вручив російському послу в Чехії дипломатичну ноту, в якій міститься вимога повністю відшкодувати збиток, заподіяний вибухом, що влада оцінила у 650 млн крон (приблизно 25,5 млн євро).

Ось так діють нормальні уряди країн, що себе поважають.

А от зелений імпотент не тільки не виставив Росії рахунок за агресію проти наших катерів у Чорному морі, а і радісно похизувався, як допоміг уникнути відповідальності російським убивцям із "вагнера". Готовим завдяки попередній владі вироком на нашу користь від Міжнародного трибуналу по морському праву Путін підтер зад і зараз вільно блокує наші порти у Маріуполі і Бердянську, а імпотент у вдячність виключає путінського холуя і свого дружка Кіркорова зі списку санкцій.

Зелена пліснява це однозначні вороги. Вони мають сидіти строки замість тих вбивць, яких випустив покидьок. А всі подільники і дотичні до цього злочинного угрупування мають піти під суд і отримати заборони на 30 років обіймати будь-які посади вище двірника в Україні.
    Джон Сміт

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ще трохи, і порохоботи агресію проти наших катерів у Чорному морі припишуть також Зеленському :)))

Місько, той твій "зелений імпотент" повернув додому моряків, котрих Порошенко навмисне послав під кулі заради своїх амбіцій.
    А Порошенко, ще будучи президентом, міг би і сам виставити Росії рахунок за агресію проти наших катерів у Чорному морі, шо нє?

І ти, Міську, досі так і не сказав - які накази від Петьки одержали екіпажі катерів на випадок агресії з боку рашки.

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І незважаючи на проросійського Земана.
    На перших місцях інтереси країни та більшості населення, а не погляди когось одного.

5. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Переладаючи слова мого діда про дівчат на наших президентів": "всі вони гарні і різні, але серуть однаково смердячим".
    На словах всі чудові і славні, а як придивитися до їхніх справ і особистості - повне лайно.(( Однакове.

6. Циган, навіть комуняка обізвав тебе смердучою дівкою під віслюком. ФУ.
    Ну і шльондри ті зельонки.

7. Серед моїх найулюблюнейших сучасних голівудських кінострічок є фільм "Гра в імітацію".

Це біографічне кіно про життя британського математика Алана Тьрінга - людини, що була одним з тих, хто взамав нацистську шифровальну машину "Енігма". Головну роль у фільмі блискуче зіграв неймовірний Бенедикт Камбербетч.

Сьогодні, вкотре, я подивився цю історію і вирішив поділитися з вами своїми думками щодо одного епізоду, який я додаю до цього посту.

У цьому епізоді йде мова про те, що після взлому "Енігми", англійськими спецслужбами було вирішено, що не можна реагувати на всі дані, що за її допомогою були перехоплені лише через те, що німці відразу зрозуміють, що шифр взломано.

Тому, починаючи із 1940 року, британська розвідка читала всі повідомлення які передавались німцями за допомогою "Енігми", а втручались лише у поодиноки плани німців аби не викликати жодних підозр.

Через це виникала дуже складна моральна ситуація коли вище керівництво знало, що, умовно, через 2 години, у N-нному квадраті Атлантики, британський конвой буде атакований німецькими підводними човнами але нічого не робило для врятування того конвою. Іншими словами: посадові особи Британії приносили в жертву своїх співгромадян заради збереження таємниці і виграшу у війні.

Мені, як людині військовій та такий, що знає що таке обов'язок, наказ та присяга мотивація британців є цілком зрозуміла і близька - настільки, що я вважаю їх дії єдиновірними.

Але, українське суспільство, частиною якого я є, на моє глибоке переконання не спроможне мислити такими категоріями і тому я не впевнений у воєнній перемозі моєї країни.

Стверджувати таке я можу на підставі власного життевого досвіду та спостереженнях за українським суспільством яке, після кожного загиблого на фронті героя, волає про злочинну владу та про поганих командирів, що не зберегли життя солдата і вимагає революції.

Самим яскравим прикладом моєї тези є реакція суспільства на збитий росіянами, у Луганському аеропорті, літак із десантниками коли одні військовослужбовці ризикували своїм життям заради можливості допомогти іншим виконати завдання. Чого тільки не почули про себе командири, що віддали ЦІЛКОМ АДЕКВАТНИЙ І ПРАВІЛЬНИЙ У ТИХ РЕАЛІЯХ НАКАЗ!

А ще були протести та волання небайдужих під час подій під Ізварино, під Савур-Могилою, під Іловайськом, під ДАПом, під Дебальцево і багато-багато ще же.

Я твердо переконаний, що суспільство має контролювати армію і особливо в питаннях втрат але воно, суспільство, має пам'ятати про головну мету війни - перемогу.

З таким підходом, що сьогодні панує в українському суспільстві - війну не виграти! І влада, що минула, що сьогоднішня, цілком це розуміє і саме тому ми вошкаємось коло тих "Мінських угод": бо виконувати їх - справжня зрада, а відмовитись - дати путіну привід на новий наступ, а українське суспільство, що ходить на концерти Басти та слухає Моргенштерна, не готове і не хоче воювати за свою свободу ціною десятків або навіть сотен тисяч життів. І путін про це також знає.

І ми починаємо будувати конструкти як би нам перемогти у війні із мордором але щоб без великих жертв? О! А давайте у НАТО вступимо і воно все само закінчиться!

Але ж ні.....

А пост, закінчу неочікуванно навіть для себе і трохи пафосно, але щиро.

Шановні діючи та колишні військові командири, будь-якої ланки - від сержанта до генерала, від чиїх наказів залежило або залежить життя підлеглих на війні! Щиро вдячний вам за вашу службу і ті важкі рішення, що ви приймали та приймаєте заради нашої перемоги! Вірю, ви зробили все, щоб виконати завдання ціною мінімальних втрат. Я мрію про часи, коли наше суспільство подорослішає та, на восьмому році війни, зрозуміє ціну вашого хліба та те, що перемоги у війні без втрат не буває! І, можливо, тоді воно буде готове мужньо заплатити таку ціну.

А коли такий вибір суспільством буде нарешті зроблений то і відношення до загиблих буде не як до жертв, яких "хтось там послав на убой та має за це відповісти", а як до героїв які вчинили подвиг і свідомо віддали своє життя заради майбутнього! Майбутнього цього суспільства, держави та країни.

І ось тоді ми обов'язково переможимо.

View: https://www.facebook.com/100004111636825/posts/2039361199544248/

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську, ти справді вважаєш, що порохобота Бірюкова можна сприймати всерйоз?
    Це ж той самий Бірюков, котрий практично кожного другого контрактника ЗСУ обізвав ублюдком
    [​IMG][​IMG]

9. Blaberus

Дуже розумна і логічна людина.

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

РасОвий брехун і падлота.

11. Blaberus

Що таке? Він пише правду про зрадника Зеленського?

12. Tusya Viktorova Я вже писав: немає такої підлості від зе, яку б не виправдали його виборці.
    Ніяк.
    Воно в могилу від голоду буде лізти зі словами; ва всем віноват Порошенко, так мнє масейчук сказала.

View: https://www.facebook.com/100005789734376/posts/1586666678202975/

• Подобається Подобається x 1
  13. VasMT

Він взагалі правди не пише, правди не говорить, правди не визнає. Він бреше завжди, як Мих.

14. Blaberus

Припустимо. А Зеленський бреше?

15. VasMT

Можна вважати оце "припустимо", як визнання брехливості Бірюкова?

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А ви, дядьку, стрілочник?

17. Blaberus

Ні: як перепустима умова для запитання.
    А запитання наступне:

18. Blaberus

Що таке? Ви вважаєте падлокловуна зрадником?

19. Я вже писав: немає такої підлості від зе, яку б не виправдали його виборці.
    Ніяк.
    Воно в могилу від голоду буде лізти зі словами; ва всем віноват Порошенко, так мнє масейчук сказала.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)