Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Надто він токсичний.
    Деякі надтоодіозні з фракції виключені. Влізання до ватанів, може спіткати доля соціалістів Мороза.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

І де наш президент? Жує шашлик?

https://youtu.be/6up8Y-kXPk0
    Шановні українці! Це повна жесть і приниження України і українців...!!!
    Де Зеля...???? Де той ляльковий "президент"...???Чим він займається, коли країну і народ привселюдно принизили...???
    Де наші "державні мужі"...???

YOUTUBE.COM
    Кому пече українське? Як УЄФА вимагає від України прибрати "політичне" гасло і до чого тут Газпром
    Європейський футбольний союз (УЄФА) вимагає від України

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

СН взагалі токсична.
    Але ми відволіклися від обговорювання теми.
    Отже риг Лєвчєнко, який стояв у витоках ДНР при Порошенко переховувався на Росії. При Зеленському повернувся в Україну. При цьму нє в ДНР, одним з засновників якої він є.
    Чи не свідчить це про те, що зараз при владі зрадники?

4. Blaberus

Стосовно шашликів. Є чутка про те, що коли покидьок кормив журналюг, шампури були затуплені і виделки журналюгам не видавали.
    Як би я був сциклом, яке бздить що його самого пустять на шашлик, я би використовував шампури з алюмінію і пластикові виделки. Але я цілком вірю, бо воно тітанічно, феноменально тупе.

5. Lanktocha

А хіба Скабєюшка чи ще якийсь рашиський пропагандон можуть їздити в Українну?
    Із одіозними ПРдунами потрібно було розбиратись відразу, а не тикати пальцем на когось.

6. Blaberus

Не бздіть. Ще не вечір.
    Ось чому би падлокловуну з ними не розібратися, бо вони в Україні? Може падлокловун зрадник?

7. Lanktocha

Вже будуть для себе повноваження Ванги чи Настрадамуса?
    Вже бачили як пройшла випадкова зустріч із гопотою пропагандоном Шейніним, із салав'їним пометом, Норкіним чи Кисельовим пройшла би інакше?
    Скільки переводити стрілки? Якби Порошенко притягнув до відповідальності, всіх, кого треба, мав би більший рейтинг, більшу підтримку і спокійно був би переобраний, не тріпались би боти.

8. Blaberus

Ні. Я не взмозі був перепустити що нарід настільки дебільний.
    Ні.
    Переводом стрілок займаєтесь саме Ви.
    Ви, напевне, в зв"язку зі слабким розумом, погано уявляєте що коїлось в країні.
    До тогож, якось складно було притягнути до відповідальності Портнова, Богатирьову або тогож Лєвчєнко коли вони знаходились в Росії.
    А зараз вони в Україні. Чому би їх не притягнути зараз? Або краще кліпати відосікі?

9. Lanktocha

Blaberus

Маю аналогію зі вчорашнім святом Вознесіння, Христос зробив свою місію на землі і вознісся на небо, не залишався тут навічно, так і Порошенко, виконав деякі завдання, залишатись навічно не може.
    Скільки тепер показують про афери та договорняки Порошенка, тішитесь рейтингом зараз, а що перед реальними виборами, може впасти, як стараннями ботів впав у Гриценка, Тимошенко та інших конкурентів.

• Тупо Тупо x 1
  10. Blaberus

А що, хіба Москва вже зруйнована?

11. 20210611_123922.jpg

• Подобається Подобається x 1
  12. Lanktocha

Не тільки від нас тут залежить і для вступу одного "талановитого дипломата" Порошенка замало.

13. Blaberus

Припустимо. І що, це привід міняти талановитого дипломата на поганого артиста?

• Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  14. Lanktocha

Вже якийсь сотий раз пояснюю, що зробиш, як не доходить, не ідеальною заміною є Зеленвський та і жоден з них не є панацеєю.

15. Blaberus

Чому? Це зрозуміло. Ідеалу не існує, як і панацеї.
    Але міняти не ідеальний, але найкращій за даних умов варіант на катастрофічний, це надо бути дебілом. Або зебілом. І спокійно спостерігати за катастрофою, що наближується, навіть не проголосувати проти катастрофи, треба бути ідіотом.

16. Lanktocha

Таким був легітиммний і чесний вибір більшості.
    Я не чарівник, що міг махнути чарівною паличкою і Зеленський би програв.
    Я в шоці, скільки живемо з новим президентом, вже скоро переоберем іншого, а ті нензи ще скиглять.

17. Blaberus

І що? Ви вважаєте що треба впасти навколішки перед більшістю лише тому що вона більшість? Разчавити свою індівідуальність?
    Але Ви могли проголосувати за його оппонента. І Ви не були би зебілом або ідіотом. І Вашої вини не було би.
    Іншого? Хочете я спророкую чим все закінчиться?
    Падлокловун надурить свою отару і попреться на дпугий термін. Він напише собі занадто багато голосів і буде Майдан. І якшо нам пощастить, буде кров і втрата частини територій.
    І кров буде не лише на зебілах, але й на вас, ідіотах.

а де твій аватар? :)