Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ну ось! А якби Ви були замість них, або керували їми, як би ми дали кацапам просратися!
    Яка можливість просрана! І все через Вашу нелюдську любов до Овоча.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну, не скажіть.
    На перший Майдан люди вийшли, бо очевидною була фальсифікація виборів Підрахуєм.
    В лікарнях, військових частинах та в"язницях центральних областей України за Януковича було 90 відсотків голосів, тоді як на дільницях, де люди голосували вільно - лише 30-40. Зріз симпатій мав бути приблизно однаковим. Не може людина, яка лягла в лікарню, відразу полюбити Януковича.
    Третій тур уже показав більш-менш реальні цифри, без таких розходжень.
    Тобто, і в лікарнях та інших закритих закладах голосувало 30-40 відсотків, як і на сусідніх, "вільних" дільницях.
    Є дані по виборчих дільницях за другий тур, наприклад, в Київській, Черкаській, Житомирській, Вінницькій областях, і в тому, що це - факт, легко пересвідчитись.
    На другий Майдан люди вийшли, бо побили студентів, які вже зранку збиралися розходитися по домівках.
    Не було б другого Майдану, були б російські Містралі в Одесі.

І, крмі того, називаючи масу людей стадом, Ви тим самим підігруєте нинішнім порохоботам, які також називають маси людей стадом, якими зманіпулював Коломойський.

Я розумію, що краще за все, якби президентом став Рабінович, але він, на жаль, ніколи не був прохідним.:dirol:

• Подобається Подобається x 2
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тільки нарцисизму бракує.
    Щось є і в Порошенка та його оточення. Як мені казав один журналіст - можу про тебе написати статтю, після якої до кінця життя перед всіма будеш оправдуватись.

4. Blaberus

Я навіть не буду наголошувати на дурості або брехливості; бо дурість та брехливість є ознаками особи, яка голосувала за віслюка.
    Мавпо, запам"ятайте, а краще запишіть: третього туру не було, було переголосування другого туру.

5. Blaberus

Я так розумію, що Вам подобається бути частиною стада, бути бидлом як всі?
    Так кортить в це повірити! Правда, зебуїн?
    І його чомусь не взмозі посадити навіть ДБС.
    Ви маєте на увазі про збагачення Порошенко в 86 разів, про Ротердам, про "свинарчуків"?
    Зрозуміло що нарід бидло.
    Але Ви так і не спровергли історичного факту що падлокловун це онук кривавого ката, який пишається "подвигом" свого діда.

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Blaberus

Продовжуйте шукати кумирів і ліпити якогось божка! Дискусія і якесь явне чогось доведення - марна справа.

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я знаю на 100 відсотків де підробили результати голосів оранжоїди за свого бджолопаса.
    Друге збіговисько було ініційоване несанкціонований "побиттям".
    Ще раз наголошою, стадо, нерсвічене і без критичного мислення.
    Історія знає подібні випадки...
    Китай і досі би пас задніх, якби не роздушили їхній майдан - Тяньаньмень...

8. medwedo berlogsoni

@VasMT, як стосовно Містралів, які мали бути готові через рік?
    Вони були б в Чорному морі де факто.
    І якби не фальшстарт Януковича, після якого відбулася анексія Криму та частини Донеччини, ситуація для України була б набагато гіршою.
    Я ніколи не погоджуся на порівняння розгону майданів в Китаї і в Україні.
    Ніколи б Янукович із Ахметовим, якби розігнали другий майдан, не зробили б Україну процвітаючою.
    Керівництво Китаю - незалежне ні від кого. Янукович перед Путіним завжди бігав на цирлах.
    На керівництво Китаю немає і ніколи не було компромату в Москві. На Януковича, Порошенка і ще багато кого (окрім, можливо, Зеленського) - є.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. VasMT

Анексія Криму і війна на Донбасі - наслідки помаранчевого шабашу 2004 року. Це геополітика. Вона робиться не негайно. Гравці того періоду були прораховані заздалегідь. І Росією, і Америкою... І іншими зацікавленими гравцями.
    А компартія Китаю... Смішно говорити, що москва не мала компромат на лідерів свого філіалу.
    Щодо порівняння - база та сама, лозунги ті самі,.. Результат інший.

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ніколи не погоджусь, що анексія - це прямі наслідки революції гідності. Прямі наслідки президентства Януковича - так. Так що тут у вас явна підміна, @VasMT.
    Можна проклинати донецький клан (з рашею разом), що підсунули Україні такого губернатора, прем'єра і зрештою президента як Янукович. Але Майдан - то вже не причина, а наслідок. І я погоджуюсь з Ведмедо, що коли б дочекались перевиборів Януковича через рік, нам був би капець. Справжній.
    Ми вскочили в останній вагон, так би мовити.

Останнє редагування: 10 тра 2021
  11. Blaberus

Що, жабло давить коли хтось не ліпить кумира з онука ката?

12. Blaberus

А потім все просрали.

13. medwedo berlogsoni

Тобто, якби Янукович, ставленик Ахметова і "двічі несудимий" проффесор, став президентом України, Україна під їх (Ахметова і Януковича) керівництвом стала б процвітаючою державою?
    Янукович - той що зривав шапки по туалетах.
    Ахметов - той, що перший свій бізнес заробив на шулерстві в карти.

Мене ось це цікавить. Чи обидва - файні хлопці, патріоти і безсребреники, а на них бджолярі бочку котили (пусту, без меду)?

Ми мали за роки президентства Януковича пересвідчитися, який "Китай" він будував. Якось більше на "всьобудедомбас" все те будівництво скидалося.
    Потім всі його помічники потікали в Росію.

• Подобається Подобається x 1
  14. VasMT

А Ваша згода тут нідочого.
    Ви можете скільки завгодно надавати щоки і вигадувати найпафосніші назви тому шабашу 2005 року (і 2014-го в тому числі), але всім стало зрозуміло, що влада беззуба. Аморфна і сциклива. Така влада не в стані зробити якийсь КРОК. Демократія, народовладдя, волевиявлення... не більше, аніж гасла для плебсу.
    У всіх країнах зі скакунами не церемоняться. Всі кольорові революції довели свої країни до краху...
    Тому можете скільки завгодно говорити халва, а Крим сім років не український через оранжоїдів.

15. medwedo berlogsoni

Навіть якщо мала, то Горбачов, а потім Єльцин не збиралися використовувати той компромат. А Путін під час подій на Тяньаньмені ще в німецьких кнайпах під стіл пішки ходив.
    А вже під час першого Майдану Росією одноосібно керував Путін (зла і підступна людина, яка всю свою кар"єру побудувала на інтригах, компроматах на противників, відвертій брехні). Ху із містер Путін, тепер знає весь світ. Малазійський боїнг, отруєння Скрипалів, солсберецькі туристи в Чехії, після яких летіли в повітря військові склади, отруєння Навального, іхтамнєти в Криму і на Донбасі, скоріш за все - збиття літака Качинського і ще багато чого.

Ні Горбачову, ні Єльцину ніколи б в голову не прийшло труїти своїх політичних противників.
    А вже коли Путін вбився в пір"я, Китай йому був просто не по зубах.

16. VasMT

Ми мали роки, щоби пересвідчитись яку Україну будували оранжоїди і яку будували вальцманоїди.
    Що ті, що ті загнали Україну на найнижчі місця в світових рейтингах. Але ж Революція!!! Але ж ГІДНОСТІ!!!
    Коли натовп в центрі столиці керує державою отримуємо те, що маємо.
    А світ дбає за своє. І чим гірше у нас, тим краще у них.
    І нема різниці про кого мова. Чи то росія, чи то польща, чи то Німеччина...

17. VasMT

Йому І Україна була не по зубах. Якби не любідрузі.

18. medwedo berlogsoni

Харківські угоди про базування російського флоту в Криму до 2042 року теж оранжоїди підписали?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. medwedo berlogsoni

@VasMT, Ви все уникаєте відповіді на просте питання:
    Чи вважаєте Ви, що Янукович і Ахметов після того як розігнали б скакунів, побудували квітучу Україну?

• Подобається Подобається x 1
  20. VasMT

База в українському Криму і Крим, як база Росії - різні речі.

а де твій аватар? :)