Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Mykhaylo Khomchyn

Що там стукає дятел.
    Пояснюю про 2014, висували тоді єдиного кандидата, маючого найбільше шансів на перемогу, серед лідерів майдану, з тих, що залишились був Тягнибок, для когось занадто радикальний і мало мав шансів на "вадінтур", Тимошенко на таку роль не тягнула, Яценюк - обмежився економічними питаннями, оскільки ніби в них розбирався, Кличко, за узгодженням олігархів обмежився мерством, тому, щоб догодити тим і тим, як учасника майдану і міністра у Азарова просунули Порошенка.
    Чи будуть заперечення, що це кандидатура від майдану?

2. Ні, Порошенко не кандидатура Майдану.

3. Перемир'я, всеохоплююче...

Втрати ЗСУ

Березень
    2018 - 9
    2019 - 8
    2020 - 12
    2021 - 10 (станом на 26.03)

Але ні один зедовбойоб і коми не напише.

4. Lanktocha

Що і треба було довести.
    Не так все просто, як на перший погляд. Мав заслуги Порошенко, але не є він незамінним чи безальтернативним і не може бути вічним.

5. Віслюк вже точно не альтернатива Порошенко. А більше нікого ти і не запропонуєш.

6. Lanktocha

Але доконаний факт, він може подобатись, може не подобатись, але це чесний вибір більшості, що потрібно враховувати.
    До президентських виборів ще далеко, може тут знову Тимошенко дати про себе знати, якщо напроситься у каб.мін., знову Порошенко у стилі Трамп-пам-пам, полізе через вікно, як не впускають у двері, але сплутати карти може хтось новий і непередбачуваний.

7. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Безумовно, потрібно враховувати той факт, що більшість є слабкорозвинутим бидлом. І не лише в Україні.
    Я не зрозумів: Куди і як лізе Порошенко?

8. Кажу як колишній командир мотопіхотної роти, аналогічного підрозділу, бійців яких зараз методично відстрілюють!
    Яке озброєння залишили захисникам? АК! ПК! РПГ! ДШК? АГС? СПГ? СВД?
    Що ти цим зробиш проти мінометів?!
    Бійців просто розстрілюють!
    Терзають на шматки їхні тіла!
    Розривають зневірою душі!
    Та у мене на позиціях в Новотошківському були спостерігачі-коригувальники славної 44-ої бригади. І через 40 с після прильоту в наш бік, ворог отримував пекло на свою голову від артилеристів!
    "Малий", командир танкової роти щотижня провідував позиції та перевіряв шляхи! Бо через 40 хв після початку бою він мав із своєю ротою прибути на допомогу, і перетворити ворога на перегній!
    А зараз Україна на ток-шоу вправляється у яскравості висловів співчуття!
    Та ідітьвинахєр із своїми співчуттями!
    Або забирайте Солдатів по хатах, або дайте можливість захищатися!!!
    Степан Буняк

• Безграмотно Безграмотно x 1
  9. Lanktocha

Не всі так думають.
    Не у такий спосіб пішли від влади Кучма чи Ющенко.

10. Blaberus

Лактоша, я вже писав що думка бидла для мене має, можливо, лише аналітичний та психологічний інтерес.
    Щось я не зрозумів Вашої езопової мови.

Останнє редагування: 28 бер 2021
  11. hrim

hrim Well-Known Member

"Москва отказалась от сценария с масштабными боями на Донбассе - на росТВ резко сменили риторику, начали снижать накал по поводу фейка о "наступлении ВСУ". Большая пропагандистская кампания росСМИ по поводу фейкового наступления ВСУ неожиданно утихла, пока от сценария полномасштабных боев в Кремле решили отказаться. Российская пропаганда более месяца разгоняла слухи о наступлении ВСУ и панические настроения в ОРДЛО. Этот нарратив распространялся не только в России, но и в соседних странах.
    "Готовился плацдарм для эскалации конфликта на Донбассе". Фейк был своеобразным "алиби" Москвы, чтобы впоследствии обвинить в эскалации Украину. Однако резко изменившаяся риторика росСМИ говорит о том, что данный сценарий решили пока не задействовать. "Сценарий с масштабными боевыми действиями, сторонниками которого были МО РФ и лично Сергей Шойгу, не прошел всестороннего одобрения. По крайней мере – пока. И пропагандисты заиграли новую скрипку". Сейчас росСМИ начали раскручивать фейк о "партизанской войне" Украины на Донбассе. "Что же, с наступлением у гибридных экспертов и военкоров "не выгорело", теперь будут разыгрывать карту "партизанщины". А вот как они могут обыгрывать этот момент, вариантов множество, причем не только в рамках оккупированной части Донбасса, но и всей Украины".

Останнє редагування: 28 бер 2021
  12. Lanktocha

Досить харкатись жовчю і займатись гівнометанням!
    Хто, примазуючись до всіх влад, використовуючи це у своїх цілях, збагатився на мілліарди... а розпинається за таке дійсно бидло.

13. Blaberus

Да ви що! о_О І де тут жовч та гівнометання? Хіба не можна бидло назвати бидлом? Інша справа, це може бути неполіткоректно. Але такий вже я неполіткоректний тарган.
    Це дійсно про слуг та зебілів!:yahoo:

14. Читаю: "Кулеба закликав Макрона вмовити Путіна на переговори щодо Донбасу."

І це вся відповідь на останні обстріли та загибель наших воїнів?

Нічому не вчить історія... Мир в Україні настане тільки тоді, коли росіяни своїх дітей почнуть любити більше, аніж ненавидіти українців, а Путін добровільно поверне Крим і Донбас. Ви уявляєте такий сценарій на даному етапі? Я ні, а тому бачу тільки три шляхи до миру - якісне нарощування ЗСУ, міжнародні санкції та максимум зусиль для вступу у НАТО. Бо Путіну, вибачте, до сраки всі ці перемовини. Він погодиться на "мир" тільки на своїх умовах, при збережені всіх окупованих земель - і це в кращому випадку.

Як казала колишня киянка Голда Меїр: "Ми хочемо жити. Наші сусіди хочуть бачити нас мертвими. Це залишає не дуже багато простору для компромісу." Зрозумій це, Вова, і не втрачай даремно час на перемовини з тим, кого цивілізований світ прямо називає вбивцею. З вбивцею перемовин не ведуть - їх допитують.
    Helgi Sharp

15. Blaberus

Я особисто незнайомий з Вашим сином. Тому можливо це брехня, в зв"язку з тим фактом що зебіли підступні та брехливі.
    "Тримав". Тобто, він припинив волонтерську діяльність. Не дивно, що він розчарувався в країні: стільки зебілоїдного бидла! Я би теж розчарувався, якби не освідомлював той факт, що дебілів багато в будь-який країні.
    Безумовно, якшо допомогу оказує Порошенко та його політична сила, справедливо що рекламується саме він і його партія.
    PAULÚM SEPÚLTAE DÍSTAT INÉRTIAE CELÁTA VÍRTUS
    і це дуже актуально для нашого тупого наріду.
    Або Ви вважаєте що Порошенко повинен вішати пики Рабіновіча та логотипи "Зажоп", або що ще страшніше, рекламувати Зеленського?
    Напевне йому не подобається той факт, що він ніяким чином не згадується в Біблії. Я, до речі, теж. Але моя гординя мовчить і мене цей факт не непокоє.
    Ви ненавидіте Порошенка за те що він не приховує свої добрі справи? Чому їх не робить падлокловун? Нехай волонтерствує і розповідає про це в своїх "відосіках-гундосіках".
    Вас дратує той факт, що Томос зробив Моськовський Патріархат сектою і прирік його на повільну смерть принаймі в Україні?

16. Blaberus

Взагалі, віслічок це ваш президент. Більш того, воно Віслюк Оманський.

17. Blaberus

:))):rock::yahoo::drinks:

18. Blaberus

Ага. Мудрий нарід.
    І де цей нарід зараз?

19. Lanktocha

Наприклад? Хто у кого та де був, хто до кого примазувався?
    Чось вагоме зробив і чимось прославився, але минуле, як і Кравчук, Кучма чи Ющенко, досить ліпити з нього божка.
    Нажаль ні. Деякі затяті прихожани і деякі світині і не думають про перехід.

а де твій аватар? :)