Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Процитуйте,будь ласка.
    Я обирав Тимошенко. Тому що не Овоч.
    Не тільки. Бунт виправданий тоді, коли до влади дірвались агенти кремля.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Щоб не шукати, про такий вибір писав Хомчин, це стосувалося, якщо "меншим злом" буде Зеленський.
    Рука не піднялась, кращою Тимошенко не вважаю.
    Про інше писав, кому належить фраза "Бунтуючі у воюючій країні - агенти Кремля"?

3. Blaberus

Але Ви брехали, стверджуючі що це писав я.
    Кому?

4. Lanktocha

Нічого подібного, писав, що так говорять порохоботи, та думайте, що хочите.
    Чи не була така страшилка від Порошенка?

5. Good man

Good man Обычный человек

6. Blaberus

Наступного разу персоналізуйте, будь ласка.Бо виникає враження що Ви є нахабним брехлом, як лічить середньостатистичному зебуїну.
    Тобто, фразу про небезпеку бунту під час війни Ви вважаєте страшилкою? Це що, заклик до повалення діючого режиму?

7. Lanktocha

Всі знають, що я не прихильник Зеленського, але порохоботам до чогось придертись треба.
    А тепер нема бойових дій? А протестувати можна і треба?

8. Blaberus

Але прихильник зебілів.
    Лактоша, я вже писав: якшо нам пощастить, правління падлоквона закінчиться кровью та втратою територій.

9. Lanktocha

Blaberus

Якщо не виборець Зеленського, чим відповідаю за його дії?
    Писав не раз, майдану із палатками, танцями під Руслану, мітингами і Порошенком на бульдозері не буде. Якщо натворить, що не треба Зеленський, його зможуть скинути буквально кілька сотень активістів, все почнеться, мінімум із підпалу шин.

10. Кугутику, знову за тебе хтось має робити. А може ти напишеш: я зберу активістів і скине віслюка. Слабо?

11. Не знаю, що збирається робити Зеленський, але справи у нього кепські. У Європі вже на повну гримить «вагнергейт».

Мав розмову з одним європейським політиком на конференції і він сказав наступне:

«Ми тут з нетерпінням чекаємо на вихід розслідування про вагнерівців від Bellingcat. Зважаючи на інформацію, яка гуляє у ЗМІ, на нас чекає щось дійсно шокуюче. Якщо Зеленський дійсно покривав «крота» у своєму офісі, то це однозначно імпічмент.

Ви боретеся з Росією вже не один рік. Ще за часів минулого президента Порошенка Україна дуже жорстко реагували на дії Росії та не давала шансів для маніпуляцій. А зараз виникають такі ситуації, які дискредитують Україну. Це, звісно, розчаровує. Ми підтримуємо Україну в будь-якому разі. Але я сподіваюсь на повернення тієї старої команди».

Знаєте, Зеленський звик, щоб йому аплодували після виступів «Кварталу». Але Україна – не сцена гумористичного шоу. І наприкінці люди не будуть плескати у долоні, вони гучно скажуть «ганьба».
    Олексій Гончаренко.

Слава Зеленському

• Смішно Смішно x 2
  12. Lanktocha

Нензо, скільки ще буде ниття та дорікань за вибір, що був більше, ніж 2 роки тому? Він відбувся і це факт.
    Активісти організуються без мене, та і без ниття порохоботів чи Порошенка на бульдозері.

13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Який смішний той вислючок Льоша Гончаренко, коли переповідає свої приватні розмови не каже з ким! - хто зна з ким, і чи було чи ні. :)))
    А особливо щоб хтось сказав "сподіваюсь на повернення старої команди" - це вже така тупа брехня, такого не може бути - це недипломатично, це втручання в вибори та і не той авторитет у Пороха. Це вологі мрії вислючка Льоші.
    А порохоботи - ще раз тупі, що таку дешевку розганяють.
    Нічим не закінчиться ваш вагнергейт. От подивитесь.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Gyppsy

Gyppsy :hi:

У Навального не будуть виправляти карту із “російським” Кримом – Чубаров
    зі

А ви берете і кажете ;

15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

В мене син відвернувся від "сивочолого гетьмана". Я розказувала, що син довго тримав зв'язок з волонтерами. І допомога армії була суттєва, що було потрібно - якраз з військового спорядження. Вчора сказав, що Порошенко розвернув таку агітаційну роботу на цій допомозі, що за нього вже стидно, і військовим в першу чергу - всюди логотип його партії, його фото. Син каже: "за стільки років війни моє фото ніхто з тих, хто отримував допомогу, не бачив". От вам яскравий приклад того як Порошенко, людина цинічна по суті, не гребує нічим для повернення у владу.
    Йому і Томос потрібен був як піар, а Томос-тури то зовсім виглядало анекдотом. Чи дивно після цього, що його так шуганули?

• Подобається Подобається x 1
  16. А можна фото? а не бла-бла-бла

17. Навіщо Офіс Зеленського запустив історію з «ПВК Семенченка» саме зараз?

➡ Вчора СБУ повідомило про викриття та ліквідацію воєнізованого збройного формування, яке вони швидко охрестили «Приватною військовою компанією». Її головними організаторами був нардеп від «Самопомочі», горезвісний комбат Семенченко-Грішин та «агент НАБУ» Євген Шевченко.

➡ Операцію такого масштабу відомство друга дитинства Зеленського Івана Баканова не проводить без погодження в кабінетах Банкової.

➡ За нашою інформацією, сам глава ОП Єрмак дав команду Баканову виписати підозри Семенченку і Шевченку та влаштувати шоу з «припинення діяльності ПВК».

➡ Є кілька причин, чому Банкова пішла на таку операцію саме зараз:

1. Вихід розслідування Bellingcat про зрив спецоперації із затримання "вагнерівців".
    Дискредитувати фільм через участь в ньому потенційного злочинця Шевченка, який сам причетний до створення ПВК. Нагадаємо, на початку місяця Євген Шевченко був одним з тих, у кого Bellingcat брав інтерв’ю в Києві.

▪️ Вибити тиском подробиці про майбутній фільм Bellingcat від одного з фігурантів розслідування, щоб продумати стратегію захисту.

▪️ Створити образ влади із нульовою толерантністю до ПВК. Мовляв, подумаєш не впіймали кількох бойовиків «ПВК Вагнер», зате прикрили повноцінну «ПВК Семенченка» в самому центрі держави.

2. Вдарити по Авакову.
    ▪️ Попри «темники» Подоляка, ніби в день народження Стерненка акцію з елементами вандалізму на Банковій організував Порошенко, наближене оточення Зеленського точно розуміє, що до погрому причетні структури Авакова. Щоб нагадати «вічному» міністру МВС його місце, СБУ взяло Семенченка, який дуже легко пов’язується і з Антошею Геращенком, і з самим Аваковим.

▪️ Дискредитувати ефективність міністра, під носом якого в Київській області роками працювала база бойовиків, а Арсен її не помічав, що свідчить про профнепридатність.

3. Взяти «на гачок» Саакашвілі.
    ▪️ Оточенню Зе, яке жирно «прибарахлилось» на Великому крадівництві та інших схемах, не подобається, що зараз Саакашвілі носиться по ефірах каналів Ахметова та розказує про щорічні розкрадання 37 млрд дол «друзями» Зеленського.

Нагадаємо, Семенченко багато співпрацював із Саакашвілі за попередньої влади, тож пришити йому за потреби статтю за використання ПВК буде справою одного телефонного дзвінка до Баканова від потрібних людей.

Старий аферист Семенченко виявився тут лише наживкою в протистоянні великої риби. Але буде показово, якщо кривосуддя Зеленського, переслідуючи власні інтереси, покарає його за попередні гріхи. Карма – вона така.
    Джерело: тлг "Зелені чоловічки".

18. Історія однієї світлини, або як аферист Костя Грішин (Семен Семенченко) прийшов до влади: 09.08.2014р., тоді ще Костя Грішин, прибув з Дніпра (взяв у Г.Корбана гроші) в розташування БСП «Донбас» в Курахове і сказав: «Операції по Мар’їнці і Донецьку відміняються – йдемо на Іловайськ» (відстань близько 100 км!).
    І пішли – 10.08.2014р. під час першого заходу загинули куратор від НГУ – п-к Ю.Бойко (Немо) і ЗКБ з ОЗ – п-к Ю.Литвинський (Монгол), при цьому К.Грішин за хвилини до загибелі побратимів покинув поле бою з власною охороною – убивати або «зливати» побратимів в фейсбуці.
    Далі буде – вже 11.08.2014р. отримує в Вишгороді (Київська обл.) паспорт на ім’я Семен Семенченко (хрещений батько – радник міністра МВС Антон Геращенко допоміг). Семен Семенченко заходить 13.08.2014р. до Вишгородського РВК, бреше про вищу освіту і, що є офіцером в званні капітан і отримує «липове» тимчасове посвідчення офіцера запасу. Після цього прибуває в в/ч 3027 НГУ і стає командиром БСП «Донбас»!
    Далі більше – «героїчне» поранення в дупу під час заходу в Іловайськ 18.08.2014р., Гранітне, вертоліт, лікарня ім.Мечникова. І почав писати «героїчні» пости в фейсбуці… А вже 20.08.2014р. командувач НГУ присвоює псевдо-капітану звання майор, а міністр А.Аваков звертається до Президента П.Порошенка про нагородження афериста орденом Б.Хмельницького III ступеня. При цьому, наші герої, офіцери, що загинули: капітан С.Петров (Тур), ст.лейтенант В.Дмитренко (ВДВ) та інші такого ордену не мають… А це означає, що аферист Семен Семенченко (Костя Грішин) носить «чужий» орден. До якого часу, друзі?
    FB_IMG_1616677076806.jpg FB_IMG_1616677083632.jpg

а де твій аватар? :)