Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. Жити стало гірше.

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Кому, тобі?

3. Моїм родичам.
    Я змушений помагати їм все більше, тому що зарплата та сама, а ціни ростуть.

4. Gyppsy

А родичі вартують більших зарплат?

5. На відміну від тебе, вони не сидять на підсосі у ОП віслюка. Працюють фізично.

6. Gyppsy

Тоді може хай працюють ще на одній роботі, га? Фізична праця ще нікому не зашкодила, а зарплата буде більшою.

Міську, а ПЄСи тобі файно платять?

7. Ні, не платять. Навіть рошенку не дали, ані тортика.
    Я працюю менеджером в приватній компанії плюс пенсія. Вистачає. Ще й ділюся.

8. Gyppsy

Я так і думав, що барига тобі не платить.
    В принципі, за твою писанину і перепости всякого непотребу і платити не варто. Бо такі як ти і подібні пєсєта тільки шкодите одіозній секті ПЄСів;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Цікаво, щоб твоя циганська хвороблива уява побачила, якщо б я написав, що отримую і багато. Я не лікар, але цікавить середня температура по палаті N6.

• Баян Баян x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  10. Gyppsy

Мене зовсім не цікавить чиясь зарплата. Та й "багато" - це все відносно.

А якщо не брешеш, то файно робиш, що родичам допомагаєш. Так і має бути.

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вже не раз пояснював, виборцями Зеленського були, виборці у І турі, як Бойка, так і Кошулинського. Так що, далеко не всі проросійські і не всі, чекаючі йти на поклін до Пуйла.
    Самі ж признавали, бувають ситуації, коли вибір без вибору.
    Я бував на деяких виборах, особливо у ІІ турі противсіхом.

12. Lanktocha

Не все тут так просто. Влаштуватися на 2 роботи і на обох встигати, та ще й, щоб вистарчало часу на рідних не прсто, а у декого, більший заробіток, хіба що собі на ліки, чи кожному вистарчає здоров'я виконувати 2 роботи з інтенсивними фізичними навантаженнями?

13. Gyppsy

А хіба хтось сказав тобі, що буде легко? ©
    Якщо дуже хочете, то можете звернутися до свого родича тіпа Міська Хомчина, хай він /родич/ Вам допомагає.

14. Lanktocha

Gyppsy

Хомчин, може і на щастя, не мій родич і що мені до такого звертатися.
    Міг і тонну за годину перенести, і з 20 км. пройти чи 100 км. проїхати. На жаль, зараз мені щось нехтувати і щось ігнорувати здоров'я не додзволяє.

15. Gyppsy

Хомчина я привів як приклад.
    Якщо Ви хочете, то можете звернутися по допомогу до своїх родичів.

16. Good man

Good man Обычный человек

Тебе самому не надоело постоянно постить советских актеров? Или ты хочешь, чтобы тебя на форуме декоммунизировали?

17. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Чому за падлокловуна голосували виборці Бойка це зрозуміло: Порошенко для них найбільший ворог. Але чому за падлокловуна голосували виборці Кошулинського? Можливо вони проросійські, принаймі на рівні підсвідомості? Або прості та звичайні дегенерати?
    Читайте вищє.
    Ви брешете: я писав що вибір є завжди.
    Тобто ідіотом.

18. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Не будьте слишком строгим. Может єто для него как девки гольіе.

19. Lanktocha

Перепощую Лєніна і Сталіна, їх праці та вислови, як ви чорноволохів?
    Самі ж писали, що може бути вибір без вибору. між Януковичем і Тимошенко кого обирати?
    Та і чия фраза "Бунтувати у воюючій країні можуть тільки "Агенти Кремля""?

а де твій аватар? :)