Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. Good man

Good man Обычный человек

Безо всякого желания обидеть, человек реально на тебя похож.

• Тупо Тупо x 1
  2. Фрагмент из свежего интервью Игоря Гиркина, в котором он поясняет причины своего ухода из Донбасса в 2014-м. Фактически из его слов следует, что Сурков поставил ему условие - Россия введет на Донбасс войска только после того, как Гиркин передаст командование Захарченко и вернется в Россию. А без российской помощи противостоять украинским военным боевики не могли.

Особенно интересно, как Гиркин описывает военную обстановку на начало августа 2014 - по его словам, формирования ЛДНР в это время уже практически полностью разгромлены и отрезаны от российской границы. Ни о каком полноценном сопротивлении ВСУ речи быть не может.

Вот это видео надо показывать всем, кто рассказывает про "внутренний конфликт" и отрицает военное вторжение России на Донбасс. Сколько бы не врали про гражданскую войну, правда все равно вылезает наружу. Озвучивают ее сами же участники тех событий. И правда в том, что без вмешательства России никаких ЛДНР бы не было. Только Москва уже 7 лет искусственно поддерживает эту бесконечную и бессмысленную бойню.

View: https://www.facebook.com/100004256042549/posts/1841212256030625/

3. У нас люблять приводити приклад маленької, але гордої Фінляндії, яка у 1940-му дала відсіч москві.
    А я от не знаю, як би опиралися фіни, якби москва прямо чи опосередковано керувала б у 1940-му 85% фінських газет та радіостанцій? По яких би нонстоп крутили, що Манергейм - крадій, шоколадний барига і обкрадає армію? І що "нужно договаріваться»? І що у вас , фіни, насправді «гражданская война»? А армії «експертів», «блогерів» та «актівістов» (підтримані ботами) щодня строчили б, що у війні винні фінські олігархи, які «наживаються на войнє» а не москва. І кричали б "пачєму Манергєйм нє сдєлал нам пєнсії как в США?". А коли Манергейм вводив військовий стан, "націоналісти" та «актівісти» кричали б про "узурпацію влади"? У Хельсінки кидали б гранати у власну нацгвардію, ставили б рєдути, перекривали дороги? Розказували б, що Манергейм взагалі зрадник і російський офіцер (що так і було насправді, щодо офіцера звичайно, не щодо зрадника)? Кожні бойові втрати роздувалися, роками тягалися б «експертами» по ЗМІ, і вішалися б особисто на Манергейма? Якби судили бойових офіцерів за те, що посилали вояків у бій? Якби «націоналісти» та «актівісти» бігли до Манергейма з факелами з ідіотським питанням «хто замовив Катю Гандзюк» та «почєму ти нє рєформіровал суди і нє поборол корупцію»?
    Скажіть мені відверто, сильно б фіни навоювали тоді?
    Ми таки сильно недооцінюємо вплив пропаганди і сучасні методи її поширення. Недооцінюємо, наскільки вона розкладає волю до опору, паралізує волю народу, руйнує державу. На заході почали це усвідомлювати лише після штурму Капітолію.
    І мене насправді сильно дивує, як в таких умовах Порох зумів організувати настільки ефективний опір.

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Неактуальний приклад.
    Фінляндія відстояла, але фінський прапор на руїнах Кремля не поставила, пішла на поступки совку, вимушено залишилась нейтральною.
    Методи боротьби не ті, скільки ще ліпити з Порошенка якогось божка?

5. Планктоша пора на Кульпарківську. Де в таксті про фінів ти побачив Порошенка. Покажи. Я тричі перечитав, не знайшов.

6. ЛИЦЕМЕРИЕ ИЛИ ЭВОЛЮЦИЯ?

Леонид Кравчук 18 апреля 2019 года: "Я открыто скажу, что не верю в то, что Путин может развязать против Украины широкомасштабную агрессию. Не надо нас пугать войной."

Кравчук 19 сентября 2019 года: "Украина не возражает против предоставления особого статуса Донбассу. Те районы существенно отличаются от Львова, Ивано-Франковска. Там требуется особая система управления."

Кравчук 9 февраля 2021 года: "Россия начинает действовать дерзко и непредсказуемо. Ситуация усугубляется тем, что в ОРДЛО находятся российские наемники. Снисходительностью, мягкостью, призывами к компромиссам мы ничего не добьемся. Нам надо быть последовательными и жесткими."
    * * *
    Из всех воров дураки — самые опасные: они одновременно крадут у нас время и настроение. Зачем нужно было мотать круги 2 года для того, чтобы вернуться к позиции, которую всегда отстаивал Порошенко?

Цена величия - ответственность. Копирование оригинала жалкой подделкой - потеря времени. Иллюзия "сбитого лётчика"- манёвр для набора новой высоты.

Простые истины, которые нужно, наконец, понять.
    Helgi Sharp

7. Lanktocha

Де згадувався, треба мордою в написане?
    //І мене насправді сильно дивує, як в таких умовах Порох зумів організувати настільки ефективний опір.//

8. Так де божок

9. Lanktocha

Порівняння йде, ще раз і ще раз перечитати пункт 2003.
    Розумію співставлення і образ кумира у порівнянні з фінською війною. У кого інші кумири - будуть інші порівняння, чого харкатися жовчю?

10. Good man

Good man Обычный человек

Корректно Финляндию с Украиной сравнивать?

11. Lanktocha

Не я почав порівнювати, це до інших дописувачів.
    Як на мене, тут дуже багато відмінностей.

12. Ирина Медушевская:
    А вот открою вам страшную тайну, шоб вы не ср@лись в комментах и не зомбировались всякой хренью!)) ДЕНЬГИ!

РФия вливает в ОПЗЖ, Шария, Медведчука и прочие интеры-плюсы-украина24, такое кол-во бабла, которое вы даже себе представить не в состоянии. Даже Сурков психанул и обиделся на Медведчука, которому из российского бюджета выделяются невероятные по кол-ву бабки, а на бедного Суркова дают какие-то несчастные 50 млн баксов в месяц... Ну, и "Свобода" не бедствует, и Смешка-Гордона партию не забывают засыпать золотым дождем.

А вот Порошенко денег никто не выделяет. Ему приходится тратить свои. А это, согласитесь, две большие разницы, в гибридной войне, тратить чужие денежки от РФии, которые идут нескончаемым потоком, или свои, заработанными, с которых налоги уплачены в бюджет Украины. Вот и весь секрет!

Были бы у ПАП денюшки на Дениса Бигуса, вы бы щас схватились за голову от его расследования о коррупции при Шестом), свинарчуки померкли бы в секунду, а про липецкую фабрику и Мальдивы просто бы забыли, как про детский лепет на лужайке!)
    Я понятно написала?:)

P.S. Миль пардон, дорогая Ирина Медушевская! Слетело Ваше замечательное имя при переносе текста! Уже исправил и в который раз призываю всех, кто ещё этого не сделал, немедленно на Вас подписаться!
    Irina Medushevskaya

13. Lanktocha

Точно? Так сказано у офіційних деклараціях? Чи хтось вже особистим бухгалтером у Порошенка працює?

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:cry:
    Так дотратиться до ручки.
    І Смешка-Гордона по ходу обмазала Ірина) Щоб не вякали на Пороха. А то Гордон назвав на всю країну колобраціоністом. Получи, сцуко, "агента Кремля"!
    Доказати все одно не можна))

Там вже “ПрикарпатЗападТранс” взяли в розробку, скоро роль Пеці в цих справах вилізе. Ой, йой.

15. В тебе є документальні підтвердження твоєї хворобливої уяви?

16. Пані мають щось конкретне заперечити до цього:
    "РФия вливает в ОПЗЖ, Шария, Медведчука и прочие интеры-плюсы-украина24, такое кол-во бабла, которое вы даже себе представить не в состоянии. Даже Сурков психанул и обиделся на Медведчука, которому из российского бюджета выделяются невероятные по кол-ву бабки, а на бедного Суркова дают какие-то несчастные 50 млн баксов в месяц... Ну, и "Свобода" не бедствует, и Смешка-Гордона партию не забывают засыпать золотым дождем."

• Баян Баян x 1
  17. Чи пані мають пруфи про виконання цих пунктів?

20210207_174530.jpg

• Баян Баян x 1
  18. Хламідія, чи як там тебе, а скільки тижнів повинні тривати обстріли? А скільки ще матерів повинні оплакати своїх синів?
    Гросмейстер Бендера@Lviv_UA_SU

Керівництво ЗСУ наказало прибрати з зони ООС усі снайперські і контрснайперські групи. Результат
    11.01-снайпер 200
    20.01-снайпер 300
    21.01-снайпер 200
    26.01-снайпер 200
    27.01-снайпер 300
    02.02-снайпер 200
    04.02-снайпер 300
    07.02-снайпер 300
    10.02-снайпер 300
    11.02-снайпер 200

19. Хто отримає вигоду з санкцій на канали?
    Як говорив незабутній Бунша Іван Васильович – «мєня тєрзают смутниє самнєнія».
    НАБУ, САП, Офіс генпрокурора і СБУ повідомили про підозру експерту, через підроблену експертизу якого в України забрали частину нафтопроводу.
    І який фактично перебуває під впливом Медведчука.

Громадськості впевнено відрапортували про те, що почалися системні доганялки Медведчука, Козака і їх посіпак.
    Ой, а шо ж так рано?
    Ще б почекали, куди поспішати? Нафтопровід про який ідеться «Самара – західний напрямок» Україна втратила ще у 2017му. Куди ж тоді дивилися детективи НАБУ?

Чому тільки зараз, коли Володимир Олександрович – під впливом обставин (головна з яких перемога Джо Байдена) став на бік України у протистоянні з Росією і наніс на себе бойовий розкрас?

Ні, я звичайно за те, щоб Медведчука і Козака український суд засудив до ув’язнення.
    Але чому тепер? Щоб Зеленський був головним вигодонабувачем від посадки Медведчука? Навіть не посадки – а розмов про неї.
    Бо посадити його у країні – де половина суддів служать не Україні а Портнову – буде складно.

Тож у мене до дружніх заяв давніх «друзів» з Офісу генпрокурора і НАБУ цікаве питання: «ето совпадєніє?». Не думаю.
    Ну добре, скажете ви. Перед начальством – хто не прогинався?
    Але ж у цій історії є багато інших вигодонабувачів.

Наприклад Коломойський. Він теж у нафтовому бізнесі. Конкуренту погано – Ігор Валерійович плакати не стане.
    Знову ж – за Медведчука будуть мститися росіяни. Сіяти хаос. Саме це потрібно і йому в Україні.
    Тож чи не підпасували бородатій бабушці?

Знову ж, як це влаштовує Бойка і Льовочкіна?
    Тепер рейтинг «Інтера» злетить. Уся вата пересяде на його канал. Знову ж – тепер тільки Бойко в принципі може кандидувати від ОПЗЖ.
    Тепер тільки Льовочкін стане зв’язковим і головним резидентом Росії.
    Конкурента їм прибрали дружно.

Ще є Пінчук. У нього теж є канали, які підвищать рейтинг.
    А тут ще прикол. Слідкуйте: Росія заборонила експорт залізничних колес та іншого збіжжя, яке поставляли туди фірми Пінчука. Опа!
    А може це відповідь йому за наїзд на кума Путіна?

У мене абсолютно немає віри в бійців Венедіктової. У мене абсолютно немає віри у бійців Баканова. Я вже втрачаю віру в НАБУ і САП.
    Саме тому, що багато «совпадєній», як говорить рупор Москви Кісєльов.
    Саме тому, що в Українській історії, давно усі олігархи грають проти всіх.
    А разом – лише проти інтересів України.

І усі наші правоохоронці, які кожного дня кричать, як вони борються проти корупції – насправді є інструментом боротьби між різними кланами.
    А чим все це закінчиться?
    Прибутками одних, рейтингами інших.

Дай Боже, щоб я зараз помилявся. І Медведчук сів. Або хоча б втік.
    І да, рейтингу Зеленського злетіти – це не допоможе.
    Але приземлення призупинить.
    До нового зашквару
    Віктор Бобиренко

а де твій аватар? :)