Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. IMG_20220717_072829_956.jpg
    Тільки вдумайтеся!
    Вже четвертого крупного керівника СБУ, якого привів Баканов (на хвилиночку, голова Служби безпеки країни, яка веде криваву визвольну війну з агресором) на посаду, підозрюють у державній зраді.

• Інформативно Інформативно x 1
  2. IMG_20220717_073112_714.jpg
    Українці, як баба з москвинської казки про "золоту рибку", якій було всього мало і вона захотіла царицею морською стати.

3. Sharfshtein

Sharfshtein За мир во всём мире

Зеленский - лучший президент Украины.:good:Поставил во главе самой могущественной спецслужбы Украины своего друга, который ни в каких правоохранительных органах не служил и понятия не имеет о специфике работы СБУ. Лучший.:good:

4. Коли читаєш новини - розумієш що діється, якщо почитаєш історію - зрозумієш чому.

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Таке можна говорити, коли російським президентом буде Галустян, Іван Ургант чи Максим Галкін.

6. IMG_20220717_161821_131.jpg

Без коментарів

• Подобається Подобається x 1
  7. Sharfshtein

8. Мудрий нарід повернув нас на 10 років тому в епоху януковіча. Зловіща тиша в ЗМІ, і дикі кадрові призначення, порушення законів, узурпація влади. Все це коштуватиме великої крові, територій.

9. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Чисто як і при Порошенку.
    Буде слідство, буде суд і винним назвуть хуйла.

10. Циган, я вже казав що ти тупіший ніж хочеш видаватися.
    Наскільки років назад відкинула нас попередня влада. І в порівнянні з чим?

11. Gyppsy

Мене ніхто нікуди не відкидав.
    У мене все іде вперед, як і було написано :)

зі

@Mykhaylo Khomchyn, ще раз звернетеся до мене на "ти" і "Циган" - і я буду Вам тикати і називати Міську-поц ;)

12. Gyppsy

Мене ніхто нікуди не відкидав.
    У мене все іде вперед, як і було написано :)

зі

@Mykhaylo Khomchyn, ще раз звернетеся до мене на "ти" і "Циган" - і я буду Вам тикати і називати Міську-поц ;)

13. Lanktocha

Тоді були інші обставини і війни тоді не було.

14. Gyppsy

Опитування щодо гербу на щиті «Батьківщини-матері»: Ткаченко розповів про результати
    Близько 780 тисяч українців взяли участь в опитуванні в «Дії» щодо долі герба СРСР на щиті монумента «Батьківщина-мати». Більшість висловилися за те, щоби замінити герб на тризуб.

Про це повідомив міністр культури Олександр Ткаченко.

За заміну герба СРСР проголосували 85% учасників опитування. Опитування стало другим за кількістю респондентів у додатку «Дія».
    IMG_20220721_151827.jpg

15. Gyppsy

⚡Українські компанії співпрацюють з рашкою

SOKOLOVA
    Щонайменше 6 російських фінансово-промислових груп мають зв’язки з українськими компаніями.
    4 українські підприємства пов'язані з Газпромом.

Хто з УКРАЇНСЬКИХ підприємств спонсорує російську агресію? Та яким чином Parimatch пов'язаний з кадировим?

Відповіді на ці питання тут:

View: https://youtu.be/iVJ2H0lv1ko

16. Gyppsy

Окупований Херсон.
    Надпис на чеку за 06.07.2022
    Херсон - Україна!

FB_IMG_1658500966032.jpg

17. Sharfshtein

Ооооо, это очень важно.:yahoo: Откуда вы такие берётесь.:facepalm:

18. Yuriy Karakay про зрадників у вищих владних кабінетах

"Оточення.
    Головною проблемою Порошенка вважалися наближені люди, які дискредитували його в очах небайдужої громадськості. Свинарчуки стали журналістськім мемом, образом, що втілював корупцію, зраду і кумівство тодішньої влади загалом та Порошенка зокрема. Щоправда згодом з’ясувалося, що Свинарчуки були героями розвідниками, такими собі Штірліцами сучасності, які крали деталі озброєння на складах Російської Федерації і постачали їх в бойові частини української армії. Але це вже зовсім нікому не цікаво, осад у суспільства залишився, не дивлячись на знайдені виделки, читай клістрони. І українському електорату тепер вже навіть не цікаво, що:

1. Звільнений днями голова СБУ Баканов корупціонер і зрадник. Призначені саме ним люди розмінували Чонгар.

2. Звільнений вчора заступник Данилова Демченко зрадник, лобіст Харківських угод, люстрований законом колоборант, якому взагалі було заборонено займати державні посади.

3. Незвільнений заступник Офісу Зеленського, колобарант і корупціонер, кат Майдану, подільник Портнова Татаров.

4. Незвільнений корупціонер (докази торгівлі державними посадами набули широкого розгалосу), зрадник, агент Кремля Єрмак.

5. Незвільнений корупціонер зі шлейфом скандалів з російським слідом, зрадник відповідальний за провал служби перед війною, голова Служби Зовнішньої Розвідки України Буданов.

6. Перебуває на посаді і веде переговори від імені держави голова фракції СГ, корупціонер і державний зрадник, що причетний до міжнародного скандалу з відмиванням грошей Путіна у Лондоні Давід Арахамія.

7. Економічним блоком країни керує корупціонер, зрадник, колаборант, агент російських спецслужб Данило Гетманцев.

Що доступ до державної таємниці три роки мають неофіційні секретарки, депутати-наркомани, кримінальні злочинці з подвійним громадянством, волоцюги, грузинські злодії і клоуни космополіти з російським корінням. Керує всім цим розшукуваний Сполученими Штатами головний мафіозі країни, бос злочинного угрупування, корупціонер, зрадник, фінансовий аферист, шахрай, вбивця і шантажист, роботодавець клоуна Зеленського Ігор Валерійович Коломойський.

Ну що, #абинепорошенко?"

19. Lanktocha

Таке кодло буде копіпастити дурниці одне одного лиш би внести ще один розкол і заробити пиріжок за агітацію.

Не вважав і не вважаю достойною заміною Зеленського. Створимо Порохоботську Народну Республіку з гауляйтером Поорошенком?

20. Хто таке воно – навіть частина його виборців почала розуміти...
    А от хто такі ЗЕфілітики і що з ними робити? – ось питання питань! І до перемоги його відкладати не варто, бо вони й перемогу проїбуть Коломойському і Со...

21. Lanktocha

Далі тріпанина із піною з рота?
    Має право на існування версія Бутусова, що Зеленський би пішов на співпрацю з рашистами. Але ключові слова "Би пішов", більшість народу проти.

а де твій аватар? :)