Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Слов'янськ і Краматорськ навіть не штурмують.

2. Sharfshtein

Sharfshtein За мир во всём мире

Через несколько дней начнут, там осталось немного. Лисичанск и Северодонецк взяли и приближаются к Славянску и Краматорску. Между Славянском и Лисичанском 75 км. Так что продвижение измеряется десятками километров.:yahoo::dance3::hi:

3. Lanktocha

А на Херсонщині у цей час.

4. Sharfshtein

Сейчас ФСБ разберётся. Раньше с фашистами, которые мирных жителей взрывали, нянчились. Сейчас поступил негласный приказ уничтожать при задержании. :hi:

5. За уточненими даними, крім складів б/к, у мотлох було знищено російську військову частину ППО, яка забезпечувала "безпеку" Луганська та передмість. Інформація є достовірною, підтверджена представником "народної міліції ЛНР".

6. Lanktocha

7. Sharfshtein

Локальные неудачи возможны, но союзная армия неуклонно продолжает свой ход на Запад.:hi:

• Смішно Смішно x 1
  8. Кацалапий, ти тут найбільше вихаляв віслюка і велике крадівництво.
    Ану, дай пояснення написаному!?
    20220713_125503.png 20220713_125657.png

9. Lanktocha

Вже Захарченко, що годує хробаків захоплював Лондон.

10. Шляхта
    Я народився в бараці у Казахстані у місті Кентау. Там був табір на свинцевому руднику.
    Там жилии колишні "сідєльці" ГУЛАГу.

Мій далекй пращур по батьковій лінії був у першому козацькому реєстрі від 1583 року за часів його славної величності короля Стефана Баторія. І бив орків під Псковом.

Мої пращур воювали і за гетьмана Богдана, і в російській армії, і з Наполеоном, і на Шипці і під Мукденом.
    Мій дід по мамі був з гайдамацького роду і сам був петлюрівським офіцером.

Так, мої воювали за імперію. Але не косячили. Билися чесно, не підлизували і в генерали не вийшлии. Я прийняв своє прізвище з великою відповідальністю.
    Так, наша хата у Полтаві була поруч х хатинкою Марусі Чурай.
    Пам'ятаєте: "Грицю шапка до лиця - люблю Гриця молодця"?
    Так, я відпрацьовую за Грицька Бобиренка всім своїм життям.

Я чесно прийняв своє прізвище. Шляхта - це відповідальність перед предками. І для мене важливо - передати честь моїм синам. А їх у мене троє.
    Шляхта - це відповідальність перед синами.

Тому я не був ні в СС, ні в КПСС. Я не був у партії регіонів чи ОПЗЖ. Щоб соромно перед дітьми не було.

А ось Володимир Олександрович Зелленський - сорому не боїться.
    Бо його голова офісу Єрмак - має татка офіцером російського ГРУ. Бо Андрій Єрмак - був з 2006 року помічником регіонала Тадеєва.

І під час підписання Угоди по Севастополю, і по Чорноморському флоту. Єрмак допомагав Тадєєву голосувати драконівські закони 16 січня 2014 року.

Для мене СС, КПСС і партія регіонів - це однаково. За все має бути соромно.
    Єрмак ніколи не каявся перед українським народом за своє перебування там.

Але Зеленський? Він взяв за девіз НАШЕ святе правило: "Армія. Мова. Віра." І щоб я повірив, що це щиро - він би мав доказувати це кожного дня.
    Він має проклясти СС, КПСС, ПР і різні ОПЗЖ.
    і їх лизоблюдів - татарових/єрмаків.

Щоб очолювати націю козаків - треба відректися від запроданців - яничарів і янучарів.
    Бути шляхтою - це бути брезгливим до зашкварів.
    Інакше - несправжній гетьман.

А Вовчик такий: "Я з Єрмаком прийшов, я з Єрмаком і піду".
    Шляхта двиться погордливо і з брезгливістю.
    Віктор Бобиренко

11. Sharfshtein

Посмотрите, где были союзные войска две недели назад и где сейчас. Карта Украины доступна всем. Продвижение на Запад очевидно.

12. Lanktocha

Офіційно вступили у війну армія Білорусі чи Казахстану?
    Щось такі війська пересуваються зі швидкістю черепахи.

13. Sharfshtein

Союзные войска это армии России, ДНР и ЛНР.:dirol:

14. Taras Chornovil
    Їх не можна виправити, вони можуть тільки красти. Заради цього вони йшли до влади. Й надія на якийсь катарсис після початку масового вторгнення московитів та страшних втрат українців є блефом. Не треба плекати надій.
    Учора Zеленський особисто провів нараду з лідерами галузі дорожнього будівництва. Асфальт, дороги для нього й надалі головний і практично єдиний пріоритет. Безпосередньо перед вторгненням, коли вже всім було зрозуміло, що велика війна неминуче, він зробив свою стратегічну заяву: "Ми могли б збільшити вдвічі армію, але тоді б нам не вдалося будувати дороги". І зараз він та його оточення плювати хотіли на всі жертви. Вони розкручують головну цифру - пошкоджені та знищені дороги й об'єкти транспортної інфраструктури та астрономічні витрати на їх відновлення. Чим більші збитки від війни, тим більше можна красти на дорожньому будівництві.

Чому саме дороги? Бо для цього є дві підстави. Перше - тут найпростіше красти, а зовні це не буде помітно, принаймні, в короткостроковій перспективи. Менший шар асфальту та основи, зниження якості матеріалів чи спрощення технологічних процесів при таких обсягах виливається в сотні мільярдів. Крім того - жорстко завищені ціни на виконання робіт. При попередній владі дорожніх робіт виконали більше, а грошей потратили незрівнянно менше. Я пригадую приклад в тій країні, злий досвід якої так старається в усьому переймати Zеленський. Коли проводили капітальну реконструкцію МКАД навколо москви, на раші раптом появилися кілька потужних мільярдерів, а система відкатів збільшила статки кремлівської верхівки не набагато менше, ніж нафта. Для цього лише звузили ширину дороги на пів метра супроти передбаченого кошторисом.

Друге - Zеленський, користуючись корумпованістю та слухняністю своїх слуг та урядовців, вивів дорожнє будівництво з-під прозорих закупівель, а головне, перевів його в свої персональні проєкти. Ні місцеві органи влади, ні Кабмін не мали можливості контролювати, обмежувати, стримувати чи навіть перерозподіляти в своїх інтересах корупційні кошти. Це був індивідуальний проєкт Zеленського, його велике крадівництво. Усе награбоване йшло йому та тим, з ким він сам вирішив ділитися.

А тепер про головні проблеми. Вони гірші навіть за корупційну складову. Одна - це довіра. Україна прямує внаслідок війни та бездарного урядування до страшної катастрофи. Ми не докотимося аж до рівня Афганістану, але зупинимося не аж так далеко. Уряд не вміє заробляти, а через фінансову політику гетьманцівщини ще й руйнує можливості бізнесу. Надія лише на позики та подачки від західних країн. А там виникає все більше недовіри. Уже на рівні ЄС прозвучала перша відмова в макрофінансовій допомозі. Після війни, якщо хамство влади й корупція не зникнуть, ми можемо отримати відмову й від США. Ніякого "Плану Маршалла" може й не бути, а тоді перспективи кожного українця будуть вкрай трагічними. Дороги від Zеленського для наших союзників уже стали притчею во язицих. І зараз так явно відновлювати цю злочинну практику найменш доречний час.

А друге - наша жахлива перспектива наступних пів року. Знищено дуже багато житла й цивільної інфраструктури. Колосальній кількості людей просто нема куди повертатися. І мова не лише про схід, де досі йдуть страшні бої, але й про інші міста, найперше - Чернігів, Харків та Миколаїв. Саме це має стати першим пріоритетом. Уже недалеко до зими. Що Zеленський планує робити з тими незліченними людьми без житла. Зараз у сфері відбудови повний тупик. Цілковитий! Затягують складання актів, а коли вони таки готові, розводять руками: грошей нема, механізмів компенсацій нема... І не буде. А те, що буде, Zеленський уже планує пустити на свої корупційні оборудки. Вимушені переселенці зараз частково за кордоном, частково в різних приміщеннях, наданих органами місцевого самоврядування багатьох міст. У них також вичерпуються ресурси. Узимку це буде страшна трагедія для великої маси людей. А там, де мери пробують шукати кошти й підтримку самостійно, приходить який-небудь Кіріл Тімашєнка й пояснює, що треба брати зелену опу в долю. Цей скандал уже вихлюпнувся назовні щодо Чернігова і його мера Атрощенка.
    І на доказ, що дорожній дерибан на крові - не лише вологі мрії Zеленського та його кліки, але вже реальна практика сьогоднішнього дня, мої спостереження по сусідству. На Дніпровській набережній у Києві регулярно проїжджаю під оновленим плакатом "Велике будівництво від президента України: мінус один довгобуд, плюс одна розв'язка". Розв'язку під Дарницьким мостом зараз будують доволі активно, туди вже пішли державні мільйони. Далеко не першочерговий об'єкт, роль якого більше рекламна, ніж інфраструктурна, фінансування отримав. Мешканці знищених міст і сіл України коштів для відновлення житла не діждалися.
    Вам добре спиться, пане Zеленський?

15. Sharfshtein

Вы способны на собственные мысли или умеете только захламлять форум огромными чужими?

16. Lanktocha

Така армія ДиНиРи... Де би вона була без раССєюшки

Далі "Євангеліє" від чорноволохів.

17. Довбойоб і ідіот.
    Тебе виправить могила.
    Ти чого годуєш кацапа?
    Ти годуєш того, хто сьогодні вбив двох малих дітей у Вінниці
    Ви, підари, вже ні словом не згадуєте віслюка який привів разом з вами до цього.
    Тепер ви з кацалапим взялися підгодовувати кацапа.
    Була б така можливість підсрачниками вигнав би в кацапстан і цілуйтеся там хоч до усрачки.
    Треба буде вводити після перемого інститут негромадянина, а хитрожопих, отримавших паспорт свинособакії депортували запоребрик.

18. Sharfshtein

Вы ходите по кругу. Страны НАТО помогали хорватским шахтёрам победить Югославскую армию. Вы этой победе верите. Поверьте и в донецких шахтеров.

19. Sharfshtein

1) Теперь сравните фото Дома Офицеров (где от удара нет половины стены, есть котлован от ракеты и снесена крыша, перегородки и т.д., и теперь посмотрите на "Ювілейний" и пристройку рядом с ним, которая обгорела вследствие пожара, а не попадания ракеты.

Как могло быть.

Одна-две ракеты попали в Дом Офицеров, другую перехватило ПВО прямо на подлёте, из-за взрыва она разлетелась, а горящие части ракеты упали на "Ювілейний" и припаркованные машины, которые взорвались из-за этого и спровоцировали пожар. Также осколки разлетелись и убили мирных, которые гуляли рядом.

Также приводим пост Винницкого журналиста, который задаёт резонансный вопрос, почему власть продолжает размещать военные объекты рядом с гражданскими, подвергая людей опасности.

2)Трагедия в Виннице запустила огромный шум в телеграме.

Задайте вопрос, если сами представители власти на этом видео сообщают, что сбили 2 русские ракеты, то покажите куда упали их обломки?
    Пока видно, что обломки как раз упали на центр Винницы, что и стало причиной трагедии. Ведь там нет котлована от ракетного удара.

Может поэтому у Офиса Президента такая истерика и сразу угрозы. Чтобы эмоциями захлестнуть возможность населения думать?

3)СБУ изымает все видео с камер наблюдения в Виннице.
    Их не будут публиковать, пока не даст отмашку Офис Президента.
    Все видео покажут Президенту на закрытом совещании и там будет принята стратегия, как публиковать и с какой именно стороны, чтобы создать нужную картинку для общества.

Ваши же аналитики сразу вскрывают ложь украинской пропаганды. Учитесь у них анализировать, а не слепо верить в нарушения законов физики.

а де твій аватар? :)