Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. IMG_20220703_095037_778.jpg
    Такі світлини надихають, вони мають цілющу для втомленої війною психіки дію

Ось так вони прийшли, їх були полчища, вони пили з насолодою нашу кров і планували йти далі і далі...

Але їх не стало.
    Не стало ще швидше, ніж вони йшли сюди.

Значить ми можемо.
    Тому так обов'язково буде у всіх українських містах. Навіть тих, де українці, можливо, вже втратили віру, бо понад 8 років бачать перед собою москальський ворожий вишкір.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Досить ниття! Вже доводили, напад рашистів був би за будь-якого президента, чи за Яроша, чи за Бойка.

3. А ти йти воювати тоді і будеш тут пиздіти. Ти того ж віку що і мій син. Тільки він під лисичанськом а ти навіть в дурку на Кульпарківській доїхати не можеш.

4. Lanktocha

Закрий пащеку і досить бушувати із піною з рота!
    Через захворювання не можу водити великогабаритний транспорт, а вогнепальну зброю можна довірити і ефективно зможу її використовувати? Дійсно, із таким, як в анекдоті - на фронт з ампутованою ногою, легше по мінному полю ходити. Сидіти на дивані і воювати чужими руками легше?

5. А ти де сидиш?

6. Lanktocha

Диванний вояка ще і лікар?
    Як одна моя родичка мені доводила, що ІІІ група інвалідності ще робоча, тільки ІІ і І вже не робочі, я їй сказав, залежно яке захворювання і залежно, яка робота, стикався з масажистом, який інвалід по зору, в медицині масажистом може працювати, а хірургом би не міг, стикався і з такими, що з ІІ групою інвалідності на керівних посадах, навіть з І групою просту примітивну роботу могли виконувати. Генсеки чЛенін і Брежнєв із хронічним захворюванням атеросклероз та передінсультним станом могли виконувати таку роботу, Андропка із нирковою недостатністю та діабетом деякий час був на своїй посаді, Порошенко має діабет, при такому захворюванні може бути І, ІІ і ІІІ група інвалідності, працездатний. Що ще довести і перед ким оправдуватись?

7. Сиди тихо і не пизди.

8. Good man

Good man Обычный человек

Нам всем лучший друг Зеленского Кошевой подарил отговорку от армии. Даже если после этого ты зажигаешь на танцполе в Австрии, то по мнению Зеленского всё в порядке.

9. Lanktocha

Далі тріпанина. Неаткуальна і нецікава копіпаста про голосування у 2019.

10. Good man

Good man Обычный человек

Что скажешь про ответы Кошевого об отсутствии его в армии и зажигательный танец через пару дней в Австрии?

11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Омбудсмен Лубінець

Ostap Drozdov

Займався підкупом виборців.
    Є хронічним кнопкодавом, поміченим у неособистісному голосуванні.
    Напарник держзрадника Киви у контрабанді з непідконтрольних територій.
    Був одним із 59 депутатів, які через Конституційний суд скасували обов’язок держслужбовців давати пояснення про джерела їх збагачення.
    Член коломойської депутатської групи «За майбах».
    Фігурант рейдерської атаки на завод «Волан», чим займалося ДБР.
    Захисник прав нацменшин, передовсім російської, бо вважає, що «людина сама має визначатися, якою мовою послуговуватися».
    Критик дій прокуратури у справі медведчука.
    Апологет компромісу з насєлєнієм днр-лнр.
    Нуль досвіду в правозахисті. Нуль участі в знакових протестах проти переслідувань в Україні.

Це все, що вам треба знати про нового омбудсмена Лубінця. Уявляю собі його бурхливу діяльність на сторожі прав українців.

Це далі країна лохів і самозванців. Для них дна не існує.

12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Швейцарські газети відкрито пишуть про узурпацію партією влади права виступати від імені цілої країни. Із 25 делегованих парламентарів 21 – слуги, прізвища яких такі самі відомі, як і професійність. Партія однієї особи демонстративно фіксує одноосібну монополію на тему відбудови України.

Ostap Drozdov

У швейцарському Лугано нині-завтра відбудеться конференція з відновлення України. І моя уява, навчена досвідом та обтяжена знанням, невпинно малює нашу сторону в вигляді упакованого за останнім писком моди колективного корупціонера з амбітними планами просити чимпобільше, аби потім освоювати чимпобільше й бажано без антикорупційного нагляду, з прямими вливаннями в бюджет в обхід усіх наглядових та контрольних функцій.

Швейцарські газети відкрито пишуть про узурпацію партією влади права виступати від імені цілої країни. Із 25 делегованих парламентарів 21 – слуги, прізвища яких такі самі відомі, як і професійність. Партія однієї особи демонстративно фіксує одноосібну монополію на тему відбудови України. Відбудова України буде не справою України – а справою партії Слуга Народу. Доступ до цієї теми буде суворо лімітований. А знаючи апетити команди ще по великому будівництву, не треба бути Вангою, щоби спрогнозувати, чим це все закінчиться.

На антитезі до Лугано я окремим файлом хочу опублікувати уривок із домашнього етеру з припущенням, що другий термін цієї команди напряму залежить від того, чи вдасться Європі як донору відбудови просунути ультиматум про свій виключний контроль за фондом відновлення. Навколо цього точиться ціла бійня.

Я вболіваю за повний контроль Єврокомісії. Бо тоді асфальтникам стане нецікаво займатися великою політикою в умовах жорсткого контролю всіх транзакцій. На кону – монополія вузького кола людей та фірм на цілу кампанію з відбудови України.

13. Sharfshtein

Sharfshtein За мир во всём мире

Нужно иметь силу воли, чтобы с уважением относиться к людям на форуме.:hi:

14. Lanktocha

Особисто із ним незнайомий, разом не бухали.
    Таке зауваження доречніше Хамчину.

15. Sharfshtein

Sharfshtein За мир во всём мире

Он неспособен формулировать свои мысли, только копировать чужие. С одной стороны это плохо, общаться с ним не имеет смысла. :hi:С другой стороны - чем больше таких людей на Украине, тем ближе победа России.:yahoo:

16. Цікаво чим теракт в Кременчуці відрізняється від теракту 11 вересня в Нью-Йорку?

Десятки тисяч убитих мирних жителів, сотні стертих з лиця землі населених пунктів, знищення цивільної інфраструктури, ракетні удари по торгових центрах, житлових будинках, зерносховищах, дитячих садках. Нахабна брехня усьому світу про те, що Москва б'є "тільки по військових об'єктах". Мародерство, пограбування, зґвалтування.

‍На Росії все ЦЕ називається "глибокою повагою до народу України". Боюся навіть уявити, як у російській інтерпретації виглядає протилежне почуття.

Ця аль-каїда з гівна, лаптєй і палок має бути стерта з лиця землі, і чим швидше тим краще, інакше вона зітре землю

17. Я б із задоволенням бився з тобою в інтелектуальній дуелі, але ти, як я бачу, без зброї

• Смішно Смішно x 1
  18. Народ, заспокойтеся і не впадайте в розпач. Ні від якогось локального відступу на фронті, ні від того, що нами керує далбайоп, ні навіть від того, що секта в нього вірує.

Дивіться на цю ситуацію глобальніше.
    Україна завжди програвала не через вигадану "зрадливість влади". Україна завжди програвала через зрадливість бидла. Провідників завжди зраджувало втомлене стадо, відбувався розкол і вороги на ньому грали.

Тому в короткостроковій перспективі, під час війни, всім нам, українцям, вигідна наявність президента в якого вірує основна маса населення. І навіть його поразки не мають вганяти нас у розпач.

В перший місяць Зеленський хотів здатися, але потім зрозумів, що петренки і сидоренки відбилися, обтрусився від пилу і вирішив, що можна отримати лаври Історичного Рятівника. Лише в разі повної перемоги України він зберігається як політик (і наш сучасник). В усіх інших сценаріях ("по-сєрєдінє") Вова закінчується дуже швидко. І він це знає. Тому вимушений вже корчити щетину і закатані рукава, перевершуючи Залужного в героїзмі.

Так що не панікуйте. Народ стійкий, влада недолуга, але змушена корчити Провід Нації, героїчна Армія, підтримка світу. Все для нас поки що складається добре.

Маємо відстоювати правду, казати де вони дебіли, але завжди зберігати дух і віру, що все одно все буде по-нашому. ✌️
    Джон Сміт

а де твій аватар? :)