Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Верещук не танкістка чи кулеметниця.
    Не настільки вона велика шишка, щоб таке вирішувати.

2. Ну а ти повний ідіот, і що того.

3. Нема розслідування про зрив оборонних замовлень 2019-2021.

І про винних в зливі вагнерівців теж досі нема, як і про фактичний розгром військової розвідки за вказівкою когось з ОП напередодні чергового вторгнення.

Ніхто не рослідує системне переслідування військових на замовлення колективного Портнова-Коломойського, і закатування модернізації ЗСУ та ракетних програм в асфальт не розслідується.

Розслідувань про наслідки "розведень" та відновлення Україною в 2019 році імпорту російської електрики вперше з 2015 теж нема.

Розмінований Чонгар, здана в один день Каховка, окупований без бою Херсон, оточений за тиждень Маріуполь - реєстрових розслідувачів не цікавлять.

... зато є "розслідування" про зустріч Порошенка з донькою під час його закордонної поїздки на Європейський фінансовий конгрес та з'їзд Європейської НП.
    .............
    Я вже не впевнений яка окупація страшніша - бо скоріше за все це складові єдиної спецоперації проти української держави, і агенти впливу в тилу діють не менш смертоносніше за російські війська на фронті, тільки без "отвєткі".
    Prozapas

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Фігня якась...

То хороший кацап Нєвзоров - дати йому громадянство, то хороший кацап Абрамович - не вводити на нього санкції...

Я от також хочу, щоб на жительку рашки мою куму не поширювалися всі тяготи і незгоди від прийнятих мір. Тре їй надати відповідну компенсацію.
    А що? Чим той слуга Арахамія кращий від мене?

5. Good man

Good man Обычный человек

Обратись к кацалапому. Он из Пензы пролоббирует твою просьбу. Столько лет на службе ФСБ, его обращение не останется незамеченным.

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

@Gyppsy, Абрамович всі санкції отримав, а ви і не помітили) До речі їх і не знімали, а тільки відтермінували, не вводили до того моменту, поки він намагався домовитись з Путіним за Азовсталь. Він пообіцяв, що зможе, а всі можливості тоді були гідні, аби люди вижили. Хіба не того від Зеленського всі вимагали??Порохоботи аж окропом...
    А коли нічого не вийшло - санкції наступили.

та йой. Ви насамперед за нього красивіший, а умніший - та про що мова?)

• Смішно Смішно x 1
  7. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Та я за тим Абрамовичем особливо і не пильную. Просто тут порохоботи брешуть, а я і ведуся.
    Дуже вже я довірливий :)

8. Silver bullet

та йой. Тоді дужче тримайте карман.

• Смішно Смішно x 1
  9. Good man

Good man Обычный человек

Чего-чего? Оказывается, не Зеленский виноват в ситуации с Азовсталью, а Абрамович? Не люблю ругаться, но ты реально сильно головой ударилась.

10. Без коментарів!

IMG_20220610_094625_523.jpg IMG_20220610_094631_284.jpg

• Інформативно Інформативно x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Тупо Тупо x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Тупо Тупо x 1
  13. Lanktocha

Напав би і при іншиих президентах, хіба що при янукоїдах не було би армії і спротиву.

Питання знатокам, що спровокувало раССєюшку напасти, ні загрози російськомовним не було, ні майдану не було.

14. Як же бомбардує, блін...
    Скільки людей заплатили своїм життям, поки ці мерзоти тримали клістрони під арештом? Скільки ракет могло бути перехоплено. Скільки дітей не залишилися б сиротами.
    Скільки батьків не втратили найдорожче, що є в житті.
    У мене просто слів не вистачає щоб висловити все те прокляття кожній мразі, яка приклала руку до цього.
    IMG_20220610_094625_523.jpg

15. Silver bullet

Україна стала стала жити краще Росії без Росії, а карлік закінчувати свій земний путь, не довівши до кінця справу свого життя.

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Кожен форумчанин, який перепощує тексти, написані величезними літерами, за визначенням є ідіотом.

На мові модераторів це повинно називатися засиранням форуму.
    А ідіот думає, чим більші букви, тим більший ефект від написаного.
    Я також, коли колись побачив, як Порошенко відкривав стовпчик на дорозі, спочатку подумав, що то Порошенко перед цим сам гріб щебінь лопатою, будуючи дорогу, яку відкривав. Але своєї думки величезними літерами не написав.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Зеленський ігнорував наші попередження про вторгнення Росії. Я розумію, чому – Джо Байден

"Я знаю, що багато людей думали, що я, можливо, перебільшую, але я знав, і у нас були дані на підтвердження цього, що Путін перейде кордон. Не було жодних сумнівів. І Зеленський не хотів цього чути, і багато хто з людей теж", – заявив Байден.

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

2.6.2. На форумі заборонено публікацію зображень надмірного розміру, які можуть спотворити вигляд самого форуму та спричинити незручності для перегляду форуму іншими форумлянами. Максимально допустима ширина зображення - 800 пікселів, висота - 600.

19. Помните я вчера писал, что в Сербии был задержан бывший первый замглавы СБУ Андрей Наумов по подозрению в отмывании средств? По данным СМИ, пограничники остановили автомобиль BMW в пограничном пункте "Прешево", за рулем которого сидел 36-летний гражданин Германии Александр Акст. С ним в машине был Наумов. В результате обыска в автомобиле, по данным журналистов, обнаружили незадекларированные 607 990 евро, 124 924 доллара и драгоценные камни.

Тау вот, давайте сделаем один шаг назад для понимания происходящего. Андрей Наумов, который пришел в СБУ в 2019 году, а уже через год получил звание бригадного генерала, был вхож в во все кабинеты на Банковой. Он плотно сотрудничал с одним из самых известных контрабандистов Украины по имени Александр Акст. По странному совпадению именно так зовут водителя Наумова, которого задержали вместе с ним в Сербии. Александр Акст, который с 2019 года при поддержке СБУ успел уничтожить всех конкурентов и сделать монополистом на нише котрабанды из Турции собственную фирму "Премиум пакет". Схема была простая и безотказна. Дорогостоящие коммерческие грузы расфасовываются и оформляются как личные посылки, которые не подлежат декларированию, и затем по негласной договоренности с разными силовиками и проверяющими завозятся в Украину.

Кстати, Александр Акст угодил ранее под третью санкционную волну борьбы с контрабандой под флагом РНБО. Но самое смешное началось потом. Решение о санкциях против Акста Данилов огласил 30 июля 2021 года. Санкции против него объявили. Но... не ввели. В предыдущих санкционных случаях Указ, которым эти санкции вводились в действие, подписывался в течение недели. Но … в случае с Акстом этого не произошло. Указа Президента о санкциях против него нет до сих пор. Наумов постарался.

А теперь Наумова и Акста вместе поймали в одной машине с кучей денег. СБУшника и контрабандиста. У кого-то ещё есть вопросы почему в Украине существует контрабанда и крышует ли её СБУ? У меня вопросов нет. И я уверен, что хоть Наумова сегодня нет в СБУ, но схемы его работают. Даже во время войны.
    Березовый сок

20. Lanktocha

Тут ключова фраза "багато людей думали", багато хто вважав, скупчення військ - страшилка та схиляння нас до невигідних поступок, війна далі Донбасу не вийде..

а де твій аватар? :)