Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зате рейтинг ОГОГО!!!!!!

• Тупо Тупо x 1
  2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Собаці робити нє )(ер, так вона собі яйця лиже. Ото так і Ви... Нахіба він Вам треба?

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

По Києву у Порошенка не був найвищий % навіть у 2019, тим більше, не був би тепер. По Києву все одно рашиські ракети літали, хоч і "Залізний купол" на 100% не захищає Ізраїль від палестинських ракет.

4. Хто може знайти розумне пояснення чому малороси і кацапи тягають на Львівський форум умовно ліберальних кацапів. На Львівський Форум! Кацапів.
    Що, вже не було Бучі, Ірпеня, Азовсталі, Гостомеля.?
    Вже немає щоденних бомбардувань, ракетних обстрілів.
    Вже не гине щодня 100 наших солдат?

Найкращий кацап - кожний 200ий кацап!!!!

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну, що я казав?
    Хомчин перепостив вдруге одне й те саме, яке не має жодного стосунку до того, що Вєллєр назвав Путіна ідіотом, а Росію - черв"яком у дзьобі курки на ймення Китай.

6. medwedo berlogsoni

7. Хто може знайти розумне пояснення чому малороси і кацапи тягають на Львівський форум умовно ліберальних кацапів. На Львівський Форум! Кацапів.
    Що, вже не було Бучі, Ірпеня, Азовсталі, Гостомеля.?
    Вже немає щоденних бомбардувань, ракетних обстрілів.
    Вже не гине щодня 100 наших солдат?

Найкращий кацап - кожний 200ий кацап!!!!

• Баян Баян x 1
  8. IMG_20220607_095415_530.jpg
    ЗВЕРНЕННЯ ДИРЕКТОРА ЦЕНТРУ "МИРОТВОРЕЦЬ" РОМАНА ЗАЙЦЕВА

Антоне Геращенко, припиніть заносити різних москвинських дуреп до Чистилища сайту Миротворець!!! Перестаньте займатися бєспрєдєлом і свавіллям по відношенню до московських пропагандоністів.

Чому мовчать інші українські журналісти, коли Геращенко робить таке? Давайте вже, кypви, організовуйтеся, збирайте підписи, пишіть різні звернення.

Можна мені. Я розберуся.

9. Good man

Good man Обычный человек

Ты меня регулярно цитируешь, смотришь, кому и какую оценку я поставил. И это ты называешь игнором?:))):)))

10. medwedo berlogsoni

Мене прямо розпирає від гордості за себе. Хомчин процитував мене три рази підряд.
    мене цитують.JPG
    Правда, Хомчин процитував не мене, а те, що йому прислали, але сам по собі факт приємний. От тільки шкода, що він, Хомчин, не сказав, що Порошенко замість того, щоб готуватися до боротьби з агресором, будував дорогу Маріуполь-Бориспіль для російських танків, не прибив свого сина (як справжній патріот Тарас Бульба) за те, що той син взяв в дружини кацапку з сім"ї кацапського військового чину, а також не сказав (Хомчин), що вірить в перемогу України.

11. Good man

Good man Обычный человек

Поддержка Зеленского на территориях, которые Украина пока не контролирует, составляет более 90%. При этом никакой партизанской войны там нет. Значит значительная часть избирателей Зеленского вполне себе за Путина.

12. Чим би дитина не бавилась!, тільки б не плакала

13. Lanktocha

Прочитати писанину Хомчина, враження, чи то пише при епілептичному нападі, чи скоро такий станеться при згадці Зеленського.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

І тут вискакує ВО Свободо і терміново!!!!! розповідає про волинську різню.

• Тупо Тупо x 1
  15. 20220607_215557.jpg

16. Звісно я переглянула виступ Порошенка на European Financial Congress 2022.

Той самий, де йому аплодували стоячи люди, які у принципі ні перед ким не встають.

У мене просте питання. Назвіть хоч одного українського політика, який уміє говорити, триматися і доносити смисли на такому рівні.

Ми підтримуємо Порошенка не тому, що нам хочеться на когось молитися. Для бажаючих створити собі ікону у нас є подушечки із Зеленським і чашечки із Арестовичем.
    Ми підтримуємо ПП, бо нам потрібен у міжнародних відносинах геній, а не говоряща чашечка.

Якщо комусь здається, що еліту можна вирощувати у Криворізькому технікумі, то це так не робе. Починати треба з червоного диплому міжнародних відносин у Шевченка, і це тільки стартова позиція (з усією повагою до Могилянки :)

Просто назвіть іще одного такого фахівця зі знаннями, досвідом і щедро виділеною мірою удачі, яка забезпечує майже гіпнотичний вплив на західну аудиторію.
    Тамара Горіха Зерня

17. Lanktocha

Знову "Євангеліє" від чорноволохів?
    Для початку, перераховані історичні особистості різні і несумісні.

18. Не так давно РНБО призупинила діяльність цілого ряду партій, члени яких підозрюються у зв'язках з Росією.

Шановна РНБО, інформую вас, що член Слуги Народу, народний депутат Олексій Ковальов став гуляйтером окупантів на Херсонщині. І це далеко не єдиний випадок колаборації представників цієї проросійської партії.

З нетерпінням чекаю на ваше патріотичне послідовне рішення.

19. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Mykhaylo Khomchyn, а чо Ви до РНБО звертаєтеся на форумі?

У РНБО є офіційний сайт, вони там приймають заяви і звернення від громодян :)

20. Не один я помітив. Коли Верещук здала останній форпост Маріуполь, одразу зникла з екрану.

а де твій аватар? :)