Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчин таки дійсно хворий.
    Адже ніхто не сказав, що ППО Порошенка не працює. Але параноїку Хомчину ввижається, що хтось таке каже.

Крім того, у Хомчина - параноїдальна логіка.
    Він думає, що якщо скаже, що ЗСУ обов"язково переможуть, то на нього подумають, що він підтримує Головнокомандувача Зеленського.
    А він категорично не хоче навіть опосередковано визнати, що одним із переможців у цій війні буде такий ненависний йому Зеленський.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  2. Влада не комунікує з родичами військових з Азовсталі, - мама бійця полку "Азов"

3. Причинно-наслідковий зв'язок між справою Свинарчуків, які таємно викупали клістрони для РЛС в Росії, бо більше їх купити ніде, техніка радянська, і наявністю чи відсутністю ППО в певних містах, які зараз обстрілюють? А перепис номерів клістронів, який вчинило ДБР чи хто там, ледь зелені прийшли до влади, ще й здав тих контрагентів, які ті клістрони нам знімали з російських станцій. Тобто більше нам їх ніхто, знаючи це, не скрутить.

Отак, спрощуючи, прокричав в інтернеті: "Свинарчук!" - на крик прилетіла ракета. І попала не в Бігуса, а в твоє місто без ППО.
    Бо за ППО Києва хтось заплатив до цих "розслідувань".

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Двох хворих (ще є Гудман) на таких невеликий форум - забагато...Того сюди і не іде народ.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  5. Як тільки вас нестане - прийде

6. Good man

Good man Обычный человек

Я, я, я. Скромняга.
    Ты научись сначала с людьми нормально общаться, а потом будешь ожидать ответы на свои вопросы.

7. medwedo berlogsoni

Хомчин таки не вірить у перемогу ЗСУ. У те, що Порошенко вдруге стане президентом - свято вірить, а в перемогу ЗСУ над Росією - ні.
    Хомчине, я Вам підкажу - треба вірити в перемогу ЗСУ.
    З тієї простої причини, що вона неминуча.
    І чим швидше Україна переможе, тим швидше скасують військовий стан, а отже - можна буде призначати вибори, а отже, у Вас буде шанс проголосувати за Порошенка.
    Звичайно, можливо Ви розглядаєте варіант, що переможе Росія, а Порошенка призначать губернатором Малоросії, що Вас також влаштувало б. Але цей варіант нереальний. Хоча б з тієї причини, що Порошенко недовго провисить на цій посаді.

• Не подобається Не подобається x 1
  8. Good man

Good man Обычный человек

Объясняю провокатору популярно и один раз. Простой человек не обязан верить, это необходимость для непосредственных участников боевых действий. Вот там да, без веры в победу не обойтись. А чтобы ты не смел вякать дальше, приведу пример твоего любимого Зеленского;
    Где была деблокада Мариуполя?

Не, не. Не надо рассказывать про невозможность этого по причине открытой местности, по причине отсутствия необходимой техники и количества войск. Это всё аналитика. Мы сейчас говорим про веру. Зеленский прямым текстом говорил о невозможности деблокады. Значит он не верил в победу? Ты сам и борщеварочка о невозможности деблокады здесь каждодневно пели. Значит вы тоже не верите в победу? Так получается.

Я тебе на твоём примере и на примере Зеленского показал разницу между верой и аналитикой.

9. medwedo berlogsoni

Порошенко домовляється з Ердоганом про розблокування Одеського порту для експорту українського збіжжя.

• Смішно Смішно x 1
  10. medwedo berlogsoni

• Інформативно Інформативно x 1
  11. Хто може знайти розумне пояснення чому малороси і кацапи тягають на Львівський форум умовно ліберальних кацапів. На Львівський Форум! Кацапів.
    Що, вже не було Бучі, Ірпеня, Азовсталі, Гостомеля.?
    Вже немає щоденних бомбардувань, ракетних обстрілів.
    Вже не гине щодня 100 наших солдат?

Найкращий кацап - кожний 200ий кацап!!!!

12. medwedo berlogsoni

Тобто, Ви проти того, що Вєллєр назвав Путіна ідіотом? Ваш кулєга і соратник Гудман також проти. Гудман вважає Путіна не Хуйлом, а сильним президентом.

13. medwedo berlogsoni

Ви там порадьте Порошенку, щоб він із свого свата зробива найкращого.
    Свати Порошенка виявились "високими" чиновниками у Росії
    В той час, коли Росія анексувала український Крим, син Порошенка одружується на кацапці.
    Ви краще не мені радьте, кого цитувати на ЛФ, а кого ні, а порадьте Міші Порошенку, щоб він свою кацапку задушив. А тоді йшов десь під Сєвєродонецьк.

14. Gyppsy

Gyppsy :hi:

То не Міша, то Льоша :)

А Міша мусет був не вдався українцем - напивався до срачки через писок, ґаваріл на язікє і культурно відпочивав під москальську музику.
    /Але то стара інфа, тепер не знаю, чим він там займається. Може вже перепорохоботився під тата і маму ) /

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не конкретно з Веллером, але опозиціонер до путінархів, не факт, що друг України, як навальний.

16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:)))В ситуації, коли Зеленський має найвищий лідерький рейтинг в Європі, дзявкати на нього, як це роблять порохоботи з ольгінцями - така тупість насправді, що вона має тільки мають зворотній ефект, бо ситуація геть не та, та і він на них не звертає уваги, ніде ні словом. Він працює як лідер нації у важкій війні. А вони як Моськи.
    Почекали б кінця війни хоча б, не палилися...

17. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Это не тупость. Это манипуляция
    Вас провоцируют, вас дергают за ниточка а вы реагируете. Как только вы вступили с ними в спор вы проиграли.
    Вы спорите вы оправдываетесь - значит то что он сказал имеет место быть.вы нервничаете вы ругаетесь - значит вы не правы.
    С какой целью вас тролят - тут есть варианты от ольгинцев на зарплате до городских сумасшедших, которые тешат либо свою значимость либо мстя за свою несостоятеььность либо люди с комплексом неполноценности. ( Унижая других они доказывают себе что они не полное говно)
    Доставляя вам негативные эмоции они получают такое извращенное удовольствие.
    За ваш счет.
    И пока что група тролей ведет с разгромным счетом

• Тупо Тупо x 2
  18. medwedo berlogsoni

У всякій справі має бути розумний компроміс. Я заігнорив і не реагую на ольгінця Гудмана, закомплексованого Микса, а от на городнього сумашедшего Хомчина реагую. Бо дуже цікаво за ним спростерігати, як він викручується.
    У вчорашньому ролику Вєллєр,- майстер слова,- сказав дуже багато цікавогого. Наприклад, сказав, що союз Китаю з Росії - це союз курки з черв"яком, де Китай - курка, яка поступово їсть Росію-черв"яка. Заселяє Сибір, отруює Байкал, будує ресторани на території Росії, куди кацапів не впускає.
    Хомчин, через свій природній ідіотизм, звичайно, Вєллєра не слухає, а відповідає або штампами, або перепостами, що не стосуються сказаного.
    Тому я вже, попри Ваше слушне зауваження, буду поки що спостерігати за Хомчиним.
    Цікаво буде подивитися на його, Хомчина, реакцію, коли ЗСУ звільнять Херсон.
    Хоча реакція буде передбачуваною: А при Порошенкові Херсон взагалі не окуповували, бо Путін боявся Порошенка, що той обніме його і пожме руку.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

На жаль, рейтингом не заміниш ППО Порошенка довкола Києва.
    І я вже писав про рейтинг Зеленського і для чого зробили йому цей рейтинг.

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  20. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Якщо пан має час та задоволення то чому б не подратувати цю мавпіску

• Тупо Тупо x 2
а де твій аватар? :)