Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А при Януковичу взагалі нічого не було окуповано.

Але Ви не відповіли на запитання: чому було на півтора року за часів Порошенка затримано випробовування "Грому"?

• Подобається Подобається x 1
  2. ВІДПОВІДЕЙ ВОНИ НЕ МАЮТЬ

Позаштатний радник Єрмака і (за чутками) головний політтехнолог ОПУ Михайло Подоляк знайшов винного у російському вторгненні. Не складно здогадатися, що винним знову виявився Петро Порошенко. А ви що, хіба не знали, що то Порошенко кругом винний?

Ну, ви що хіба не в курсі, що то Порошенко призначив начальником Генштабу і командувачем ЗСУ «видатного полководця» Хомчака-Іловайського, чиї «оптимізації» бойових бригад ЗСУ, військові незлим тихим словом пригадують ще й досі? Хіба ви забули, що саме за Порошенка зарплатні військових не піднімалися ані на копійку, аж до самого російського вторгнення? Хіба ви не знали, що саме за Порошенка кілька років поспіль провалювали державне оборонне замовлення і ледь не закрили завод з виробництва палива для ракет «Нептун» (не закрили через галас здійнятий опозицією)? Ой, а ви певно не знаєте, як за Порошенка стався скандал з «вагнерівцями»? Мабуть ви пропустили, як саме Порошенко ігнорував попередження західних союзників аж до директора ЦРУ, який прибув до Києва особисто, і тому зі столиці евакуювали ДБР, СБУ та низку установ, натомість НЕ евакуювали з напрямків головних ударів дітей та людей похилого віку (і тим прирекли їх на знущання окупантів)? Чи може ви не знаєте, що то Порошенко говорив, що не можна збільшувати ЗСУ, бо не буде грошей на Велике Будівництво і що то Порошенко закликав думати не про війну, а про травневі шашлики?

Звісно ви цього не знаєте. Бо Петро Порошенко всього цього НЕ робив. Ба більше. Петро Порошенко НЕ підписував Мінські угоди, в чому його звинуватив Подоляк. Їх взагалі не підписував жоден український політик крім Леоніда Кучми, чий статус на момент підписання був – пенсіонер.

Я вже не кажу про те, що Петро Порошенко був обраний президентом уже воюючої країни. Його обрали між атакою на 10-й блокпост 51-ї бригади біля Волновахи і першим боєм за Донецький аеропорт. У Зеленського ж було у запасі 3 роки, в ході яких він НЕ займався зміцненням захисту України. У той час будували дороги, згортали будівництво складів боєприпасів за стандартами НАТО і розвалювали програму будівництва сержантських гуртожитків. Результат – ворог якого зупиняти довелося в міській забудові, повній мирних мешканців.

Очевидно, Подоляк зараз працює пралею. Він намагається відмити імідж Зеленського – саме тому він намагається після 3 років господарювання Зеленського звинуватити у війні Петра Порошенка. Очевидно, всі байки про якусь неймовірну підтримку Зеленського українцями, то не більше ніж байки.

В реальності, українці ставлять владі дуже багато питань, про перші дні вторгнення, і (особливо) про те, як вони дійшли до життя такого?

Очевидно, єдине що може відповісти їм влада, це давно набридле: «Це все Порошенко!» Інших відповідей вони просто не мають.

3. Нагадаю, посполиті, гріхи Порошенка:
    1. Сворення армії
    2. Закон про мову.
    3. Церква (Томос).
    4. Свобода слова.
    5. Верховенство права.
    6. Вільні, демократичні вибори.
    7. Асоціація з ЄС.
    8. Безвізовий режим з країнами Євросоюзу.
    9. Рух до НАТО в Конституції.
    10. Децентралізація.

А тепер бубочка:

20220601_184848.jpg

4. Знову випустили Подоляка з гівном на опозицію. Доведеться цим бруднометам освіжити пам‘ять:

- Медведчук увійшов до Верховної Ради при Зеленському, а не Порошенку;
    - Медведчук без проблем купив телеканал ЗіК при Зеленському і створив свій інформаційний телепул;
    - статки Медведчука зросли у 21,5 рази(!) лишень до влади прийшов Зеленський (порівняння 2018 і 2020 років за оцінкою журналу «Фокус»);
    - соратник і однодумець Медведчука Портнов повернувся одразу після обрання Зеленського, близькі до Портнова Татаров і Смірнов досі працюють в офісі президента, а сам Портнов, який збирав дані для рашистів і складав розстрільні списки українських активістів, втік одночасно з вторгненням.

Можна продовжити щодо торгівлі енергоносіями з рф і багато чим іншим, але обмежусь вище перерахованим.

Якщо дехто в ОП вирішив остаточно відкрити внутрішній фронт і руйнувати єдність політичних сил в боротбі з рашизмом, значить зрозуміло на чийому вони боці. Не на українському.

5. "Коли б у нас була важка зброя, артилерія, важкі танки, то ми б виконали деокупацію Маріуполя." - заявив Данілов в останньому інтерв'ю.

Блін. Як же жаль, що в України не виросли на яблунях 155-мм снаряди, а на сливах - САУ Богдана і танки.

Державний чиновник, який і був відповідальний, щоб "в нас була важка зброя, артилерія, важкі танки", але яких нема, корчить із себе додіка, заодно розповідає, що вони чітко готувалися до вторгення, він навіть чорним костюмом сигнали подавав.

Так "готувалися", що після приходу шутніків - штучно зупинили випробування САУ Богдана, початок виробництва 155-мм і навіть 152-мм снарядів, ракет.
    Єдине рішення, яке вони прийняли, це в 2020 році перенесли до 2024 року строки державних програм затверджені папєрєднікамі ще в 2016-17: https://www.president.gov.ua/documents/592020-32541
    Ці програми вже в 2022 році мали дали результат. Але потім вони зробили нас разом і "лето красное пропела; Оглянуться не успела, как прішла зіма..."

І от настав 2022 рік, росія поперла вперед, снарядів нема і ці утирки такі:
    - Ну йопта, ні шмоглі, но готувалися. Про*балі. Надо понять і простіть.

Простите?
    FB_IMG_1654131157292.jpg

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

у порохоботів всі претензії до влади Зеленського все в тому дусі)
    А як насправді щось не зроблено - то ще при Порошенко і завдяки Порошенку.

Останнє редагування: 2 чер 2022
  8. Silver bullet

Не помітила, як і літо наступило.( Схід в вогні, Харків насторожений, Маріуполь випалений, зайнятий орками.... Вони там, мабуть, бараків наставлять. І в них там буде їм приємніше жити, ніж на своїх сраних болотах. Так вони займають міста: що Грозний, що Цхинвал. В Цхинвалі досі стоять дома без перекрить та дахів, всередині дерева повиростали...і бараки - так Цхинвал бачать зверху.

9. ВІДПОВІДЕЙ ВОНИ НЕ МАЮТЬ

Позаштатний радник Єрмака і (за чутками) головний політтехнолог ОПУ Михайло Подоляк знайшов винного у російському вторгненні. Не складно здогадатися, що винним знову виявився Петро Порошенко. А ви що, хіба не знали, що то Порошенко кругом винний?

Ну, ви що хіба не в курсі, що то Порошенко призначив начальником Генштабу і командувачем ЗСУ «видатного полководця» Хомчака-Іловайського, чиї «оптимізації» бойових бригад ЗСУ, військові незлим тихим словом пригадують ще й досі? Хіба ви забули, що саме за Порошенка зарплатні військових не піднімалися ані на копійку, аж до самого російського вторгнення? Хіба ви не знали, що саме за Порошенка кілька років поспіль провалювали державне оборонне замовлення і ледь не закрили завод з виробництва палива для ракет «Нептун» (не закрили через галас здійнятий опозицією)? Ой, а ви певно не знаєте, як за Порошенка стався скандал з «вагнерівцями»? Мабуть ви пропустили, як саме Порошенко ігнорував попередження західних союзників аж до директора ЦРУ, який прибув до Києва особисто, і тому зі столиці евакуювали ДБР, СБУ та низку установ, натомість НЕ евакуювали з напрямків головних ударів дітей та людей похилого віку (і тим прирекли їх на знущання окупантів)? Чи може ви не знаєте, що то Порошенко говорив, що не можна збільшувати ЗСУ, бо не буде грошей на Велике Будівництво і що то Порошенко закликав думати не про війну, а про травневі шашлики?

Звісно ви цього не знаєте. Бо Петро Порошенко всього цього НЕ робив. Ба більше. Петро Порошенко НЕ підписував Мінські угоди, в чому його звинуватив Подоляк. Їх взагалі не підписував жоден український політик крім Леоніда Кучми, чий статус на момент підписання був – пенсіонер.

Я вже не кажу про те, що Петро Порошенко був обраний президентом уже воюючої країни. Його обрали між атакою на 10-й блокпост 51-ї бригади біля Волновахи і першим боєм за Донецький аеропорт. У Зеленського ж було у запасі 3 роки, в ході яких він НЕ займався зміцненням захисту України. У той час будували дороги, згортали будівництво складів боєприпасів за стандартами НАТО і розвалювали програму будівництва сержантських гуртожитків. Результат – ворог якого зупиняти довелося в міській забудові, повній мирних мешканців.

Очевидно, Подоляк зараз працює пралею. Він намагається відмити імідж Зеленського – саме тому він намагається після 3 років господарювання Зеленського звинуватити у війні Петра Порошенка. Очевидно, всі байки про якусь неймовірну підтримку Зеленського українцями, то не більше ніж байки.

В реальності, українці ставлять владі дуже багато питань, про перші дні вторгнення, і (особливо) про те, як вони дійшли до життя такого?

Очевидно, єдине що може відповісти їм влада, це давно набридле: «Це все Порошенко!» Інших відповідей вони просто не мають.

10. Silver bullet

А Меркель казала Порошенко: нащо ви це підписували?? Хто вас примусив?
    Це відомий факт. А що ж тоді Порошенко підписав? Мабуть, автографи на серветках?йой.

11. Де Азовці з Маріуполя, Пане президент? Поки йдуть високі розмови, їх катують і вбивають у в'язницях рф. Касаткін пишуть загинув при етапуванні в Грозний.
    На третій день азовці вже були передані з відання МО до ФСІН РФ. Це значить тортури замість обміну.
    Чмо злило Журавля, азоців, Схід... На черзі вся Україна?

12. Good man

Good man Обычный человек

Уже в сотый раз объясняю секте Зеленского.
    Для наглядности возьмём бокс, это дело гораздо проще политики и дипломатии. Есть тактика, при которой ты немного приоткрываешься, чтобы соперник сделал выпад, он в во время выпада раскрывается и ты контрактакуешь. После этого соперник будет боятся идти первым в атаку. В итоге соперник, который сильнее тебя и под постоянным натиском атак которого ты бы заведомо проиграл, в постоянные атаки не идёт и ты сводишь матч на ничью, или, при удачном стечении обстоятельств, даже на победу.
    Но это возможно только при хорошей реакции, когда ты, приоткрывшись, мгновенно можешь перегруппироваться.

Теперь берём другого боксёра, у которого нет такой хорошей реакции. И помещаем его в тот момент боя, когда боксёр раскрылся. Дальше произойдёт следующее: боксёр после раскрытия получит от соперника хороший удар, а то и серию ударов и проиграет бой. И для тебя будет казаться абсолютно логичным такое продолжение боя после раскрытия. Ты будешь искренне возмущаться - нужно быть полным идиотом, чтобы раскрываться. А теперь вспомни, чем закончился бой у боксёра с хорошей реакцией.

Здесь точно также. Ты вырываешь один факт из общей стратегии Порошенко, помещаешь в эту ситуацию Зеленского, который эту стратегию просто не тянет, и приходишь к логичному для себя выводу - Порошенко был не прав. А на самом деле вывод другой - Зеленскому не хватило дипломатического опыта и политической зрелости, чтобы продолжать реализацию стратегии Порошенко по сдерживанию Путина.

Получилось много букв, зато полностью разложил по полочкам. Любой здравомыслящий человек прекрасно поймёт приведённую мной параллель.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Це вже заздрість і наїзд на політичного конкуренета, уявіть собі, прооводив би якісь роботи по налагодженню інфраструктури Порошенко, як би кричали різні чорноволохи і піхота форумні боти, що який хороший політик, все робить і все встигає і скільки смороду, як це робили інші.
    Ніде про таке не чув, хіба що на рашиських пропагандиських шабашах салавйоба-разбойніка чи скабєюшки підкреслюють вмішування західних країнн в Україну і відірвати її від раССєюшки, як от Нуланд на майдані, всякі соросята, польський президент у Верховній Раді, ніби якого вигідного політика хочуть призначити, порохоботи знову виступають корисними ідіотами чи видають бажане за дійсне?

14. Руслан Горовий

З Максимом я перетнувся в Одесі біля поїзда. Молодий, у формі з розтрощеною ногою і на милицях. Я нічого не розпитував, просто допоміг зайти до вагона.
    – Перше місце, хлопче, – крикнула вслід провідниця, – і у вас без постелі.
    – Дайте пацану постіль, я заплачу, – провівши його, я повернувся до неї.
    Потім я пішов у своє купе і вдруге ми побачилися вже зранку, коли вийшли в Києві.
    – Тобі куди?
    – Додому, хоч помиюся, а потім в госпіталь.
    – Ми тебе довеземо.
    – Ще дівчина моя має прийти.
    – Ну які проблеми? І її заберемо.
    Йти Максу було важко. Особливо по сходах. Час від часу ми спинялися, потім всілися на стільчик патрульних на південному вокзалі.
    – З якої?
    – З двадцять восьмої.
    – Сильно ногу розібрало?
    – Та нормально.
    Ромчик, який нас зустрічав, пішов за кавою, доки ми чекали на дівчину Макса.
    – Не змогли мене в Одесі зібрати. Будуть в Києві операцію робить. Та взагалі мені щось з Одесою не пощастило.
    Оскільки в мене про Одесу та одеситів були найтепліші спогади, то, звісно, я поцікавився, що сталося.
    – Викликав таксі з госпіталю до вокзалу. Заплатив навіть без решти. Під’їхали, а він мене питає, мовляв, ви самі вийдете з машини?
    – А ти?
    – Я кажу, що був би вдячний за допомогу.
    – І?
    – Каже, ну, я з машини не виходжу… Таке. Нащо тоді питать?
    – Ну, буває.
    – А потім в касі у мене не вистачило 20 гривень на постіль… довелося без неї брати квиток. І до десятого вагона поки дійшов, то ледь не вмер. Спитав, чи, мо’, є волонтери на вокзалі. Сказали, що нічим допомогти не можуть.
    Прийшла дівчина, ми завантажилися в авто.
    – Так, Максе, – кажу, – ми зараз заскочимо в нашу циганську штаб-квартиру, дещо тобі видамо і потім вже додому.
    Ми підібрали йому милиці й видали складаний ціпок, який розбирається і фактично може носитися в кишені штанів. Ще через пів години Макс був удома.

Я дуже хочу, щоб ви правильно сприйняли посил посту: пост не про погану Одесу, бо Одеса прекрасна. І не про хороших «циганів», які повністю молодці, бо ми на такі випадки вже заточені. Я не знаю, який досвід був у таксиста і скільки людей, яким не вистачає на квиток, за день проходить повз касира. Я просто вкотре акцентую, що поруч із нами люди, які часом потребують допомоги. Просто будьте уважні та налаштовані допомогти.

А Максу якнайшвидшого одужання.

15. ЛЮБІТЬ УКРАЇНУ

Любіть Україну, як сонце любіть,
    як вітер, і трави, і води...
    В годину щасливу і в радості мить,
    любіть у годину негоди.

Любіть Україну у сні й наяву,
    вишневу свою Україну,
    красу її, вічно живу і нову,
    і мову її солов’їну.

Без неї — ніщо ми, як порох і дим,
    розвіяний в полі вітрами...
    Любіть Україну всім серцем своїм
    і всіми своїми ділами.

Для нас вона в світі єдина, одна,
    як очі її ніжно-карі...
    Вона у зірках, і у вербах вона,
    і в кожному серця ударі.

Юначе! Хай буде для неї твій сміх,
    і сльози, і все до загину...
    Не можна любити народів других,
    коли ти не любиш Вкраїну!..

Дівчино! Як небо її голубе,
    люби її кожну хвилину...
    Коханий любить не захоче тебе,
    коли ти не любиш Вкраїну.

Любіть у труді, у коханні, в бою,
    як пісню, що лине зорею...
    Всім серцем любіть Україну свою –
    і вічні ми будемо з нею!

✍ Володимир Сосюра, 1944
    #ВолодимирСосюра #ЛюбітьУкраїну

16. 20220603_220545.jpg

• Не подобається Не подобається x 1
    • Баян Баян x 1
  17. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

18. Silver bullet

Кацапський троль Хомчин працює, треба звертатись в СБУ.
    Несе в інтернет кремлівську дезу, направлену проти української армії, проти президента.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)