Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Good man

Good man Обычный человек

Я об этом же. Нет никакого честного Зеленского по сравнению с Порошенко.

2. Дякуємо США за РСЗВ на 70 км!
    Не нагадаєте, через який нарцисизму у 2019 році новий президент не продовжив роботу попередника щодо одноступеневої балістичної ракети «Грім» з радіусом до 500 км та РСЗВ «Вільха» розробленої на базі «Смерча» з дальністю 130 км?
    Ех, дороги…

Так, для інформації: В квітні 2019 року було відомо що вже виготовлено 2 дослідні зразки комплексу «Грім»

• Смішно Смішно x 1
  3. Від початку війни в 2014 році ми знали практично всі військові підрозділи, які боронили країну, чули про їх комбатів, офіцерів і врешті-решт про солдатів- про героїв тієї війни. Ми тоді знали, що у нас воює ЗСУ!
    Тепер я знаю, що у нас воює Зеленський, Буданов і ще хтось.
    Бля ще пес Патрон і "гєнєрал" козячих військ(звізда тік.тока). Як я міг за них забути.

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ще один вояка, пише не з окопу, а сидячи вдома на дивані.
    То чого критикувати когось?

5. Good man

Good man Обычный человек

Планктоша, вот я не доктор, но знаю, что прыгать с пятого этажа не надо. И знаю это не хуже доктора медицинских наук. Это называется логика и здравый смысл. Я не военный эксперт, но знаю, чем заканчивается ситуация, когда группировку полностью окружают.

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

з радіусом до 500км у Порошенка було, а у Зеленського, ти диви, нема.
    У Порошенка все є ("в Греції все є") :cools:

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Нагадаємо.
    Грім (ОТРК) — Вікіпедія
    Отже, проект було розроблено ще при Януковичу (2013 рік).
    Потім президентом став неперевершений патріот Порошенко, і випробовування було перенесено на півтора року (січень-лютий 2015 на осінь, тобто, як мінімум вересень 2016 року).
    Причому комплекс вирішили виготовляти не для себе (хоча на той час Росія уже відхапала частину Донбасу і весь Крим), а для Саудівської Аравії.
    Я, як людина дуже підозріла, дуже підозріваю, що араби дали "кому треба" певний відкат.
    Читаємо далі
    Здається, це трапилося за результатами успішної судової реформи Порошенка.

Але, все ж таки.
    Тобто, лише уже при Зеленському було виготовлено два дослідні зразки комплексу.

І надходження на озброєння планувалося на 2022 рік. Тобто, на зараз.

Але головне - цей комплекс потрібно на чомусь возити (не на Богданах).
    Ну, а те, що Порошенко своїми Богданами намагався задушити КрАЗ, ми уже обговорювали.

8. Головне насмикати цитат а дальше бреше що хоче

9. medwedo berlogsoni

Отож-то й біда. Ви сказали про два готових зразки і не сказали, що на озброєння комплекси мали почати надходити в 2022 році.
    Не сказали, що цей ракетний комплекс не було на чому возити, тому що Порошенко приклав рук до розвалу свого конкурента - КрАЗу.

Якщо я що збрехав, вкажіть конкретно.
    Я дав посилання на статтю в Вікіпедії, а Ви написали пару голослівних обвинувачень і крапка.

Чому при Порошенкові на півтора року затримали випробовування?

10. ✈️ Втрата літаків у Гостомелі - це службова недбалість, - командир "Мрії" Антонов

"26 січня аеропорт у Лейпцигу справді запропонував свої стоянки для усього парку наших літаків. Для їх переміщення потрібно було ухвалити рішення. Чесно кажучи, я не знаю, у чому саме були, фінансові чи політичні. Знаю лише, що пропозиція німців одразу не була прийнята українською стороною, продовжувалися якісь переговори.

Наші літаки могли вилетіти з Гостомеля будь-якої миті, бо нас були готові приймати. Окрім Ан-225, на якому замінювали двигун (і це не було великою проблемою для того, щоби він злетів на п’яти двигунах), були ще повністю справні Ан-26 і Ан-74", - розповів командир Ан-225 "Мрія" Дмитро Антонов.

"Можу лише сказати, що було чимало непрямих доказів того, що перемістити наші літаки з Гостомеля слід якнайшвидше. Наприклад, інші авіакомпанії починали вивозити свої літаки зі стоянок в Україні, починаючи з 15-17 лютого. Ще один доказ - дії страхових компаній. З початку лютого нас почали страхувати лише на два дні, а починаючи десь із 16 лютого страхували лише на один день. Розумієте, щоби літак вилетів, потрібна була команда лише генерального директора "Антонова". На некомерційні перельоти саме він дає команду. А це був би саме технічний рейс. А от на комерційний рейс Ан-124, який відбувся 23 лютого, за п’ять годин до початку повномасштабного вторгнення, давав команду директор авіакомпанії", - пояснив командир.

"Відповідальність за неухвалене рішення перемістити літаки лежить на керівництві, я його розцінюю як службову недбалість. Навіть у день початку війни був спокій, упевненість, що все буде добре і не треба нікуди летіти. Хоча вже було й пізно кудись летіти. Я не знаю, чому такий спокій був у нашого керівництва. Можливо, це варто з’ясувати під час розслідування, що зараз проводиться. Цікаво, які ж плани були у нашого керівництва на ці літаки, які було знищено за кілька днів?" - додав Антонов.

Підтримати| Telegram| Facebook | Twitter| TikTok

11. Я спокійного читаю Вікі без кацапських суфлерів і товмачів

12. Росія окупувала п'яту частину України, українець показав, скільки це на прикладі європейських країн.

Чоловік опублікував карту, на якій позначено територію України, тимчасово захоплену росією.

Для порівняння, він також опублікував карти деяких європейських країн, щоб люди розуміли масштаб дій росії.

«Для моїх європейських друзів! Просто майте на увазі цю область України, окуповану росією, коли слухаєте заяви своїх політиків», – підписав свій пост Олексій.

#СТОЇМО
    #ЗупинимоОкупантів
    #stoprussia
    IMG_20220601_125723_255.jpg IMG_20220601_125719_999.jpg IMG_20220601_125715_622.jpg IMG_20220601_125713_207.jpg IMG_20220601_125710_171.jpg IMG_20220601_125706_758.jpg IMG_20220601_125702_211.jpg

13. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Забули, як Порох палив артсклади ЗСУ?

14. medwedo berlogsoni

Якщо чоловікові немає що робити, то він яйця лиже.

15. Забув, що вся своя генпрокурорша, сказала, що то зробили кацапські цигани

16. Ні, це просто результат правління зелених.

17. medwedo berlogsoni

Тоді поясніть от таке, як Ви на це дивитеся, і чи не вважаєте Ви, що Україна втратила півтора року, щоб озброїтися цими комплексами?
    Грім (ОТРК) — Вікіпедія

18. Один факт, при Порошенку було окуповано 7% території, а при Зеленському 25% за 2 місяці. Про про те, що зелена влада останні три роки готувался до шашликів, а не до війни і так усі знають

19. Good man

Good man Обычный человек

Лично? Свечку держал? (И ты и Порошенко):)))

20. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Доречне зауваження, нехай крикуни, що звинувачують Зеленського у слабкій підготовці до війни, згадають і нерозслідувані та без покарання винних, вибухи на військових складах за Порошенка, снаряди і знищена зброя ой як би були зараз потрібні.

а де твій аватар? :)