Ще заспокійливе: у селах неподалік від кордону з рашкою (назви поки що не буду називати, до офіційної заяви Генштабу) наші ведуть вже вуличні бої з рашистами. Незабаром ці села будуть наші.
Лучше пить. Потому что затяжная депрессия активизирует огромную кучу болезней, особенно у женщин. Если собственных сил бороться с депрессией не хватает надо пойти к врачу. Вашим внукам нужна живая бабушка
Борщеварочка облизывает майора, который чмырит пациента, которого также облизывает борщеварочка. Всё смешалось в доме Облонских.(с)
і так тошно, та ще ви друг на друга прете... Один забудь слово"жидок", інший- перестань ставити "тупо". Гудману та Миху ставте - там доречно майже завжди.
А я собі поки що лише Хомчина залишив не заігнорованим. Для розваги. Він настільки дурний зі своїми перепостами, що мене жодна депресія не бере. Хотів зранку Хомчину сказати, що українську правду не всі можуть на сайті прочитати. На старому комп"ютері, наприклад. Так що думати, що ОП замовив статтю в Українській правді, щоб дискредитувати Порошенка і його патріархат, може лише дуже багата на уяву людина.
А тепер - антиклерикальне. Я щойно почав дивитися ролик із посилання нижче, відразу подумав про тезу-антитезу і всьотакоєпрочєє. Отже, з одного боку Порошенко-Варфоломєй-Автокефалія, з іншого - Зеленський-Маск-діджіталізація. З чого більше користі? З того, що дивимося в Середньовіччя, чи з того, що дивимося вперед - в інформаціїні технології. Як на днях українські програмісти "охрестили" по-сучасному ворога на понтонній переправі. Ну, дуже цікавий ролик! View: https://www.youtube.com/watch?v=aE2dQRXnnII
Звернув увагу на плачевну ситуацію на Азовсталі, якщо різні світові лідери, в тому числі Папа Римський згідні взяти на себе відповідальність за евакуацію, а путінархи їх "имели ввиду", то на підставі чого порохоботи кричать, що із таким та силовою деблокадою Маріуполя міг би справитись Порошенко?
Звільнення чи ні "азовців" для порошків - безпрограшний варіант. Різниця тільки в ступені здобутків. На жаль.
Придурок, а ну надай підтвердження своїй брехні. Чому зеленоботи нічим не відрізняються від кацапів. Тіж голослівні твердження. Таке ж голослівне приписування чеснот віслюку. І то у справжнього осла їх більше. Осел хоч груз возить. А наш тільки відпочиває. Ото йому зараз облом. Не з'їздиш ні в гори, ні на море.