Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Зі сторони білорусії ми не очікували. Зі сторони Криму ми «проїбали».
    В цілому ми готувалися.

• Баян Баян x 1
  2. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Это которых никогда не существовало?
    Ты прям птица говорун , ольгинец

• Тупо Тупо x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Довгоносик, ти вже так не обсерай Верещук, вона старається, президенту доповідає про розмінування, а ти впхав свій свій ніс куди не просять. Запхай його собі в очко, га?

(2) Watch | Facebook

• Тупо Тупо x 1
  4. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Гыгыгы
    Опять ольгинец прокололся на битых ссылках

• Подобається Подобається x 1
  5. ashim

ashim Well-Known Member

• Інформативно Інформативно x 1
  6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Хай земля буде пухом. До таких років дожила людина - і мала світлий розум.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. В успішних націй був Ландсбергіс, Валенса, Гавел.
    В нас був Кравчук.

Успішні нації вступили в НАТО і ЄС, подвоююють ВВП кожних 7-10 років.
    Ми при ньому жили в безпросвітній бідності, символом якої була сумка названа в його честь.
    Він торгував незалежністю, віддав ядерну зброю, а потім був підлабузником медведчука, януковича, а потім зеленського.

Саме через нього з 2014 гинуть ті, хто народився після його "правління".

ВІН, Льоня.
    P.S. і пам'ятник йому має бути у вигляді всім відомої кравчучки

8. Silver bullet

Не тобі критикувати будь-кого в Україні. За поребриком критикуй. Ти - ворог.

• Смішно Смішно x 2
  9. Альо, самозвана патріотка, похвались як ти доклалась до допомоги нашим військовим.
    Чи так само як віслюк?
    Мій вклад більше 100.000 за квітень на дальноміри, форму, шоломи , звичайні трекові шкарпетки, взуття, наколінники,, бінокль, чохли під магазини, молі.
    Дочка купила 5 тракових радіостанцій.
    А що ви, боти подоляка, доброго зробили для армії, крім засирання нафіг нікому непотрібними своїми тупими висерами на Львівському форумі, немаючи ні найменшого відношення до Львова?

• Інформативно Інформативно x 1
  10. Good man

Good man Обычный человек

Хвалебные речи в адрес Зеленского за Херсонскую область и Мариуполь - вот и весь её патриотизм.

11. Silver bullet

Ну це вопше)))ти сто тисяч мабуть постів набив, а не воїнам допоміг)
    @Mykhaylo Khomchyn, тобі докладати?? :)))я тобі, сцуко, не те щоб доклади робити, я тобі б з задоволенням в твою рожу плюнула.
    Ти можеш на мільйон допомоги написати як і всю іншу брехню, хай і Гудман ще напише, чекаємо)) - насправді ти з Гудманом пара зза поребрикових чмо, не дуже розумних, зате наглючих та чорноротих, які працюють проти України, її влади.
    Ти юдини копійки заробляєш за пости, копіюючи російські смітники, не покладаючи руки - подивись, сцуко, скільки за тий час, що з'явився на ЛФ, ти наплодив тут копір-простирадл?
    І ти, нещастя, армії допомагаєш?? Ой, йой) тьху, мерзота.

12. ashim

ashim Well-Known Member

Ось тут є сумніви. Як на мене, це "копійки" від Петра. Хіба вони можуть бути "юдиними"?

13. Silver bullet

Я теж так думала, поки не пішли просто кремлівські методички - про те, що "руїни та фільтраційні лагеря" - це провина Зеленського. Спалився.
    Нема в Хомчина НІЧОГО про пуйла чи рашиздів. Так що думайте самі.
    І хай дивиться Адміністрація.
    Хомчин почав оправдуватись, писати про якісь свої пожертви для української армії, але ті, хто щось покупає - зазвичай про це говорять мало. Допомога армії - це не те, що треба перераховувати назовні.Про гроші -можна. Я гроші перераховую Притулі - Гапсі веде тему, всі про це знають. Син купляє з сотрудниками тепловізори, роблять їх іменними. І ще щось купляє, про що казати не буду.
    А Хомчину придумувати треба, щоб не думали, що він ольгінець.Бо тільки ольгінець може кожен свій пост присвячувати дискредитації головнокомандувача воюючої країни. Не російської, а української!
    Може і Гудман напише, як він допомагає армії))зробить мені день)

Останнє редагування: 11 тра 2022
    • Подобається Подобається x 1
  14. Good man

Good man Обычный человек

:))) Чмо это твой сынок. Ибо его жену мужики во все дырки имели, а он рогатым оленем до сих пор ходит и не знает. Судьба у него такая. Ибо мать у него тупая матерная быдланка, которая из-за зависти к уму другого человека готова облить его грязью.

15. Gyppsy

Gyppsy :hi:

:good: :yahoo:

16. ashim

ashim Well-Known Member

Якщо це так, то куди дивиться модер?

• Смішно Смішно x 1
  17. Ну що , боти подоляка, гроші вкладати в армію то не по клавіатурі стукати.
    Малороскі піздаболи. Вилизувачі сраки віслюка.

18. Silver bullet

Трохи подивився, вже не дивиться. Але Гудман аж місяць сидів в бані, за що їй спасибі. І Хомчина не було, і навіть примушен був аву сховати, бо його присутності на форумі було дуже багато.Зараз бачить, що його ніхто не ганяє - знову пішов свою підлоту тут разганяти.

19. Silver bullet

Ти зовсім хворий, паря?Збоченець? Тоді йди на передачу "Куда пойти лечиться?"

• Смішно Смішно x 1
  20. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хоч про покійних краще висловлюватись культурно.
    Мав він рису "Хитрий лис", примикав до потрібних людей, а хіба таким не відзначався Порошенко?

а де твій аватар? :)