Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. А ви помітили різиницю між оперативною обстановкою на Лугандонському напрямку, і там, де було велике крадівництво? Бо на Сході будували укріплення, а під Києвом дороги, по яким так легко пересуватися ворогу

• Тупо Тупо x 1
  2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

@Mykhaylo Khomchyn, ти не хочеш в бан зі своїм "великим"? Я б тебе вбила чим в руки попалось би, як би зараз зустріла. І раділа б що таким більше не смердить. Я серйозно.

3. Російські "Гради" поцілили у дитячий салочок в Охтирці. Є поранені. Чекаємо на детальну інформацію
    IMG_20220225_091942_900.jpg IMG_20220225_091930_683.jpg

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Обнімаю, жму руку.
    Для Вас особисто пояснюю ще раз. Мимо моєї хати в селі тягачі з всіляким начинням, яким знищуватимуть агресора, буквально пролітають. Швидкість - 60-70 км/год. Ще три роки тому дороги не було. Швидше було можна їхати на гужовому транспорт (кіньми)і.
    Я вже про це кілька місяців тому товк двом придуркам. Одна справа, коли підкріплення йде протягом лічених годин, інша - коли протягом двох діб.
    До речі, можливо задумаєтеся, чому при Порошенкові не будували транспортну авіацію на Заводі Антонова.
    Чому на ладан дихав завод КрАЗ?
    Чому не почали будувати військово-морські бази?
    Ще раз обнімаю і жму руку.

І, до речі, під Києвом в плані доріг нічого останніми роками не будувалося. Там дороги і так були непогані. Наприклад, Житомирська траса була капітально відремонтована ще при Януковичові.
    Дороги будувалися в-основному в центральних та південних областях України, а також - в Західних.

• Тупо Тупо x 1
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А що той недоофіцерик знову гадить?

Тримаємо рівень і голову холодною! Un.Known

Останнє редагування модератором: 25 лют 2022
    • Тупо Тупо x 1
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А також в Донецькій і Луганській областях.

7. Вася, там таких як ти потихеньку тероборона відловлює.
    Видається, що українців вже добре розізлили.

Звертаю увагу на тон. Un.Known

Останнє редагування модератором: 25 лют 2022
  8. ⚡️Вася. Я ж попереджав

У Кам'янець-Подільському на Хмельниччині затримали диверсантів-художників.

Також Нацполіція затримали дівчину, яка малювала мітки у місті Костопіль

Вона зізналась, що і раніше здійснювала маркування за винагороду. Нині ж прибула до Костополя з цією ж метою.

Невже пара сотень кривавих рублів, коштує людських життів?

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Знайшов схожість Путлера і порохоботів. Недавня заява, що післямайдання влада ( Зеленський ) - нацист і НАРКОМАН. У дечому ярлики схожі. Може свою владу актуальніше критикувати, коли не загрожує чужа?

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Напомним, вчера американский президент Джо Байден заявил, что ситуация с нападением России на Украину долго не продлится, при условии, что против РФ будут введены утвержденные санкции. Речь идет об:

• Ограничении на сделки в долларах и евро, фунтах и иенах для российского бизнеса;

• Ограничении импорта высокотехнологичной продукции в Россию на 50%;

• Блокирующих санкциях против четырех российских банков, включая ВТБ;

• Ограничениях заимствования на рынках США и ЕС для крупнейших российских государственных компаний;

• Санкциях против российских чиновников, крупных бизнесменов и членов семей.
    СМОТРИТЕ СПЕЦТЕМУ:

11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

• Подобається Подобається x 1
  12. Подруга в Київі, (Оболонь) питаю-як ви ,шо?
    Та пздць,каже. Як страшний сон.2 дні в бомбосховищі. з онуком.
    Він гитару з собою взяв.Розряджає обстановку
    Питаю- може приїдите до мене якось?
    Та,ні. Мітя хоче в ТО ,вже ходив узнавав. А я ж його не покину.
    Міте- 14 років.
    Колишньому чоловіку дзвоню (центр Київа)
    Той с ходу- суки,падли,хай вони всі повиздихають,тварюки.
    Наши хлопці їх жарять, Армія- оце наш Бог,на них молитися можна,красави.
    Я до укриття не хожу- по перше-більше місця дітям та жінкам. По друге- в мене коти. А ,да- кожен день Пороху дякую ( який йому ,до речі ,5 років в борщ плював) - за ППО над Київом.
    Мама,сестра з чоловіком в Маріке.
    Вийшли вчора з собаками на вулицю- прилетіло- школа,житловий будинок..
    Сьогодні весь день в бомбосховище.
    На ніч -теж туда..
    Кажуть,страшно,але це норм. Да і заєбало вже боятися.
    Кожного дня перекличка- ми живі.

-------
    Ще один день війни минає
    люблю вас всіх..

View: https://www.facebook.com/100006674058331/posts/3249624885269948/

13. Good man

Good man Обычный человек

Сейчас нет сторонников никаких политиков, сейчас все равны. Никаких переходов на личности.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Lanktocha

І хто прихистить, хіба що Північна Корея?

• Подобається Подобається x 1
  16. ashim

ashim Well-Known Member

17. ★ ️Питання до генія політтехнолоній Міші Подоляку та до всього Офісу президента. Скажіть, у такий момент, коли доля країни балансує на межі, яка не надто цинічною виглядає, продовжувати утримувати ботоферми для дискредитації та знищення політичних опонентів?

У тому, що такі існують – і явно не на волонтерській основі, переконатися нескладно. Досить викласти будь-яку посаду про позитивну діяльність Дмитра Разумкова, та вуаля. У коментарях відразу закипає істертка: "Злодій! Зрадник! Політичний невдаха!" Все було б добре, якби не деталь. Більшість обурених коментаторів крім аватара на своїх облікових записах мають лише десяток фотографій або перепостів. Ті, всі ознаки роботів.

Ми, звичайно, допускаємо варіант російських провокацій. Якби не одне але. Всі ці обурені коментатори кажуть до болю знайомими фразами та тезами.

Ми добре знаємо, що цинізм – друге ім'я Миші Подоляка. І ми розуміємо, що зараз він намагається зловити хвилю і користуючись нагодою розкрутити імідж Зеленського як рятівника України. Але хочемо нагадати. Того, як Зеленський закликав думати не про війну, а про травневі шашлики, ніхто не забув. Прийде час – нагадають. І не тільки це.

‍♂️Особливо швидко це буде у разі, якщо влада в такий момент вирішила опозицію дискредитувати, а не домовлятися з нею.

• Тупо Тупо x 1
  18. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn Так само ніхто не забуде, як один телефонував ворогу зі словами "Обнімаю, жму руку".

19. Lanktocha

Яскравий приклад, хто зараз таким найбільше займається. Внутрішні прихильники чи противники політиків менш актуальні, є зовнішній ворог, більше тішить, що після війни може стати непрохідним ЗаЖОП.

20. medwedo berlogsoni

Навіть коли Україна вистоїть (а вона таки точно вистоїть) під керівництвом Верховного Головнокомандувача в цій війні проти агресора, Ви також "шашлики" не забудете?

І хто нагадає? І ще про що?

У Вас проти Зеленського буде основний козир - шашлики двохрічної давнини?

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)