Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Інформативно Інформативно x 2
  2. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Чечня не самостоятельное независимое государство. Незачет. Это регион рф

• Тупо Тупо x 1
  3. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Я давно оценил вас как провокатора, которьій найдет свою смерть на помойке.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

А оце Ге, вибачте на слові, не пропало, воно обов'язково випливе на виборах і буде розповідати як воно боролося з ворогом пістолетом:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Шось Толіка не чути...

• Подобається Подобається x 1
  6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Порохоботів бере своє, єдина небезпека це відсторонення від влади

• Тупо Тупо x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Його і в 2014 не було чути, а на президентських виборах винирнув і був досить активний. Сьогодні знову вичікує.

8. Gyppsy

Толік файний. Галичани його знову підтримають.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Він не тільки файний, він ще й ладний. Галичанки бальзаківського віку обов'язково підтримають його.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Шо, Лаптоша? Знайшов картинку і не мав куди її вліпити?

11. Gyppsy

Головне - аби не Порошенко.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Головне, аби не Путін

13. Good man

Good man Обычный человек

Но сначала там окажутся твоя шлюха мать и чмо отец, которые не смогли достойно воспитать сына. Не забывай об этом. И это не провокация, а факт твоего поведения на форуме, когда ты, не имея ответной аргументации, начинаешь хамить, теша своё эго. На твоём примере я снова убедился, что религия и вера подавляющему большинству людей нужна для восстановления своего эго, когда никакими путями логики и здравого смысла они восстановить его не могут, но очень хочется.

14. Good man

Good man Обычный человек

Просто идеальная картина для нашего Василия.

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Еще один байстрюк-подкидьіш.

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хто скаже, чи вже відкрито рахунок, на який громадяни могли б перераховувати свої кошти на потреби ЗСУ? Для оборони України від російського агресора?
    Якщо є така інформація, повідомте. Тому що Зеленський вчора звернувся із програмою економічного патріотизму, чи як там.
    Щось на потреби армії збирається кинути Ахметов, і Порошенко, думаю, також не відмовиться. Ну і ми, звичайні патріоти, зможемо щось підкинути.
    Навіть тисяча від 20 мільйонів дорослих - це вже 20 мільярдів гривень. Пів-Порошенка чи Ахметова.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пункт за пунктом українська армія звільняла українську територію до подій в Іловайську. Чому сталася трагедія в Іловайську? Тому що тоді вперше наші зіткнулися з російською регулярною армією. З цього приводу був суд, де звинувачували Порошенка. Суд постановив, що Порошенко не винен. Суд був при владі Зеленського. Крапка. Якщо хтось не погоджується, а має докази - подавайте в суд. Бо ця платівка вже явно заїжджена.
    Що до Мінська - позитив. Чому? Тому що ми виграли в часі. Не було б переговорів - була б затятіша війна, на основі мінських угод тримаються багато санкцій проти Росії. Те, що зараз белькочуть Лавров та Путін про мінські угоди - це повна фігня. Вони просто їх розуміють по-своєму, або хочуть розуміти по-своєму, або розуміють так, як їм вигідно. Україна їх розуміє по-іншому і наші партнери - США, Європа теж їх розуміють НЕ так, як Путін.

Ми, українці, на перше місце повинні ставити не Зеленського і не Порошенка, а Україну. Якщо Зеленський робить все правильно, то чому б його не підтримати? Так само і Порошенка. Але якщо хтось з них робить не те - мусимо критикувати. Тому що у нас головне - ідея, а не особистість. І не треба дивуватись, що Порошенко наїжджає на Зеленського. Це опозиція і так було завжди. Опозиція критикувала владу завжди. Так є у кожній демократичній країні. І Зеленський має це розуміти і не використовувати адмін ресурс для розправи над опозицією.

18. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Только одно уточнение. Когда зеленский уйдет то все его репресии против опонентов , если такие были кончно, будут прекращены. А если это были не репресии а именно преступление и наказание то продолжены. Так что если порошенко не виноват ему не о чем беспокоится. А если это рыльце в пушку то единственный способ избежать наказания снова вернутся во власть. Используя полезных идиотов

• Оптимістично Оптимістично x 1
    • Тупо Тупо x 1
  19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Миху, Ви критику від брехні відрізняєте? Як у тому випадку із "кортежем" у Франції, який порохоботи чомусь приписали Зеленському.
    Як із брехнею стосовно того, що Олена Зеленська покинула Київ,
    як із брехнею про "Христос Воскрєсє" на Різдво? (стосувалося не Зеленського, а когось із "Слуг"),
    як із берхнею про те, що Ковішілд - "гімно" (устами особисто Порошенка),
    як, ще на самому початку, коли Зеленський вперше поїхав на Донбас, брехали, що то - зйомки на околицях Києва,
    як бездоказові бріхні, що Велике Будівництво затіяно із метою розкрадання грошей, хоча ми бачимо, скільки побудовано мостів, доріг, шкіл, лікарень?
    Як із незліченною кількістю фотожаб, виконаних на професійному, а отже - оплачуваному рівні?

Доведіть, що у Вас особисто всю зиму регулярно виключали світло? Посилання на надійне джерело - газету, ютьюб тощо є?

Постукайте себе по лобі, можливо зрозумієте різницю між критикою і брехнею. Можете також постукати Хомчина - йому це було б також корисно.

Адже скільки разів Вас ловили на брехні - важко собі навіть уявити. "Уму нєпостіжімо".

• Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Одним речення й не відповіси. Зупинимося на основних питаннях. Якщо ви йдете у церкву і жертвуєте гроші на будівництво храму, а ваші гроші використовують для закупу свічок - це злодійство. Якщо Верховна Рада виділила гроші на боротьбу з ковідом, а гроші пішли на найкращі дороги і мости у світі, то є злодійство у полі чинного законодавства. Це кваліфікується, як нецільове використання коштів. Я не зловтішаюсь. Це вам скаже будь-хто з, наприклад. КРУ, чи прокуратури. Так, зараз влада і недоторканість у Зеленського, але у всьому приходить кінець. Зеленський сам себе підставляє.

Про кортежі я б помовчав. Зеленський на ровері не їздить, як обіцяв і кортеж навіть не у Франції у нього чи не більший, ніж у попередників.

Ковішилд визнаний у Європі? Чому?

Про світло нічого доводити не буду. Я не можу знати як йде постачання світла з путінівської Білорусії і хто з цього має на хліб. Моя особиста думка нічого тут не значить. Скажу лише одне, я через то хороше світло купив трансформатор і підключаюся до залізнодорожної мережі, бо нема вже терпіння це витримувати.

Все інше - повна фігня. Бракувало, щоб я ще за Оленою слідкував.

В брехні мене мало хто ловив. Якщо я приводив цитати з інших джерел, то це я не від себе, а для обговорення на ЛФ, а оте, що це приписували мені - то вже робота алкоголіка.

Останнє редагування: 23 лют 2022
    • Безграмотно Безграмотно x 1
а де твій аватар? :)