Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. А що ж ви всі роки з 2014 по 2019 поливали брудом тих, хто захищав Україну і сміялися з тих, хто твердив, що Путін нападе.

2. Візовий режим з РФ негайно.

Закон про колабораціонізм негайно.

Заборона проросійських партій негайно.

Все інше можна зранку. Це – зараз.

3. Бляха-муха! А де грізні тексти: "Зеленський жорстко сказав", "Президент грізно глянув", "Верховний ухвалив круте рішення і тепер Путін тремти"... Чи пиздіте - не мішки ворочати?!! Уся ботоферма Банкової тупо всралася, як і їхній найвеличніший лох...

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Що ви брешете??
    Я зараз тільки бачила, в час Свободи слова на ICTV (можете, сцуко, передивитися, в самому кінці), було включення Данілова, відповідав на питання присутніх в студії і сказав, що РНБО ще триває, не закрилося. Працюємо, каже, 24\7.
    Це ваш боров спить спокійно, а проснеться буде якесь кукуріку в темі боротьби за рейтинги.

5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Не подобається - візьми і зроби краще ©

Все норм :good:
    Караван іде.

6. Хто там в 2019 з іронією казав «А то Путін нападе?» Як зараз настрій? Відчуття? Може, далі думати почнете?

7. Путін обрав конфронтацію і остаточно зруйнував міжнародну систему правопорядку, яка була створена після періоду холодної війни.

Жорстко засуджую рішення Росії щодо «визнання незалежності» так званих ДНР і ЛНР.

Маю підкреслити: своїм сьогоднішнім злочинним рішенням Кремль штовхає світ на межу нової світової війни, хоча першим його адресатом є Україна. Путін так ненавидить наш суверенітет, йому так «болить» наша незалежність, він так не хоче бачити наш успіх, що готовий до будь-якого божевілля. Інакше як божевіллям це й не назвати.

Визнанням маріонеток Кремля на окупованому Донбасі, Москва легалізує свою багаторічну окупацію і цієї нашої території. Путін загрожував і продовжує загрожувати самій незалежності України, і заради цього готовий до безстрокової конфронтації із колективним Заходом.

Сьогодні вже всі побачили те, про що ми говорили роками, від 2014 року. Путіна і створений ним злочинний україноненависницький режим не виправить більше ніщо. Путінська влада це загроза для миру і безпеки, для регіону і світу, для України і свого власного народу. Рішення про «визнання» так званих ДНР і ЛНР є прямим порушенням територіальної цілісності та суверенітету України, брутальним порушенням Статуту ООН, Гельсінського заключного акту. Цей крок остаточно вбиває Мінські домовленості та є черговим кроком Москви до подальшої ескалації ситуації та продовження російської агресії проти України.

Дякуючи нашим партнерам за їхню вагому підтримку і допомогу, закликаю їх невідкладно запровадити санкції проти Президента Росії Володимира Путіна та його оточення, всіх членів сьогоднішнього засідання Ради безпеки Росії, російських олігархів та депутатів обох палат російського парламенту. Своїми злочинними рішеннями Путін та його поплічники фактично ізолювали себе від цивілізованого світу, а відтак мають відчути себе справжніми «ізгоями» у міжнародному співтоваристві. Час привʼязати санкції і перспективу їх посилення до повного відновлення суверенітету і територіальної цілісності України. Путін і все його оточення мають зрозуміти, що з цього гачка їм ніколи не зіскочити.

Вже сьогодні Путін не залишає іншого вибору демократичному світу, ніж стримування російського агресивного курсу. Оскільки сьогодні він вчергове дав зрозуміти, що його апетити не закінчуються на кордонах України.

А ми маємо бути єдиними – всі українці, весь демократичний світ у протистоянні цій загрозі. І ми обов’язково переможемо. Бо з нами правда. Бо боремося за свою рідну землю і своє європейське майбутнє! Слава Україні!
    Петро Порошенко - Путін обрав конфронтацію і остаточно... | Facebook

8. Пригадується, нещодавно один "політик" верещав, що якби він був президентом в 14-му році то він би помер, але Крим не здав би - позвіть його будь-ласка, в нього є шанс довести що він не бовкало прямо зараз, коли московія вводит війська на Донбас.

9. Розбудіть мене, коли з'явиться той, навколо якого "надо сомкнуть ряды", бо вдруг війна, а я уставший.

Чи він там за Донбас помирати побіг?

Ох і встрявалово з цими вашими "одними з найвеличніших лідерів світу".

10. Тепер ми знаємо, що ціллю Путіна є не Крим, Донбас чи навіть Новоросія. Він хоче знищити Україну як незалежну державу. І прямо про це говорить. Це не питання територій, це питання виживання.

Висновок. Країна має нарешті перейти на повноцінний розвиток Армії, ВПК та тероборони. Ворог зупинився лише там, де стоїть українське військо. Тому в першу чергу - ракети і танки. А дороги і мільярд дерев - потім.

Життя карає за плескання язиком в ейфорії перемоги на виборах. Памятаєте: «Якби я був Президентом в 2014, то вмер би, але Крим не віддав». Не буду кидати камінням. Але Зеленському пора припинити вішати абсурдні ярлики і політичні переслідування.

Висновок. В питаннях оборони Президент має співпрацювати з досвідченими людьми. Навіть з політичними опонентами. А проросійські діячі мають бути позбавлені влади. Так само як торговці з окупантами - бізнесу. Бо Оман, як і Ростов, - не гумовий.
    Юрій Луценко

11. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

я поливав??????????????
    скрін можна?

• Подобається Подобається x 1
  12. Пивасик. Сємкі. "Какая разніца". Серіал "Свати". Концерти "95 кварталу" - квитки по 50 доларів. "Российские войска отодвигают украинскую границу". Липецька фабрика. "Хуже не будет". Збагачення Порошенка у 88 разів. Дешеве порошкове винце. "Украина - актриса немецких фильмов". Ухиляння від мобілізації. "Мову на хліб не намажеш". Спогади про "долар по 8". Лайк під "Ворог не у Кремлі - ворог на Банковій". Монтян. Лещенко. Найєм. Фаріон. Купрій. Заліщук. "Свинарчуки". Голосування "по приколу". Шарій. "Посмотреть в глаза Путина и встретиться посредине". Жирний "завтрак на границе". Ілловайськ (з двума "л"). Українські солдати "воюють за гроші". Концерт Шафутинського - квитки по 50 доларів. "Мы же братья". Російський шансон у маршрутках. "Барига". Томос-термос. "Мир любой ценой". Громадянська війна. "Війну затіяли олігархи". Поза політикою. "Крим здав Турчинов, а Донецьк і Луганськ - Порошенко". Печеньки Госдєпа и "Америка хочет нас поссорить". Вне политики. "От нас ничего не зависит" і нарешті - "Я за него не голосовал".

І тут раптом - ОЙЙЙЙЙЙ!
    Навіщо вторгнення? Як тепер буде? Куди тікати? Де ховатися? Сіль. Сірники. Кілька в томаті. Запас свічок і ящик "Мівіни".
    І розпачливе "Ну, чому усе так?!"
    ТА ТОМУ!

А якщо хто не зрозумів суті посту - вибачте. Ви належите до категорії невиліковних. У більшості примітивних народів, яки читати-писати не вміли, не існує зв'язку між статевим актом і вагітністю. І якщо ви не можете пов'язати ваш іржання над "томосом-термосом", "ебонітовими палицями" та "отодвиганием границ" - це лише значить, що ви є подобою австралійських аборигенів ХІХ століття.

З чим вас і вітаю.
    Павло Бондаренко

13. mypucm

і до чого це словоблудіє?

Хомчин, ви мені написали, що:
    "А що ж ви всі роки з 2014 по 2019 поливали брудом тих, хто захищав Україну і сміялися з тих, хто твердив, що Путін нападе."

ВИ БРЕШЕТЕ, Я НІЧОГО ТАКОГО НІКОЛИ НЕ ПИСАВ

14. Сьогодні днем з вогнем не знайдеш того, хто обирав віслюка.
    То яким чином він сьогодні президент.

FB_IMG_1645490282993.jpg

15. mypucm

ВИ НАПИСАЛИ
    "А що ж ви всі роки з 2014 по 2019 поливали брудом тих, хто захищав Україну і сміялися з тих, хто твердив, що Путін нападе."

я такого не писав... ВИ БРЕШЕТЕ...

16. що хочу сказати.
    - слово Росія та слово агресор Зеленський вимовив. Але в різних реченнях, не поєднавши їх.
    - слово Путін він так і не зміг видавити із себе
    Спокійного, сподіваюся, решти ночі

17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Кто ставит оценки- видно. И я где-то уже писал, как кацап снюхались с жидком и лепят тупо, когда я пишу негативно о рашке или Ху@ле.Патриеты, чо.

• Тупо Тупо x 1
  18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ще @MayorMayor - а забули. Також дурний на всю голову. "Три." (с)

а де твій аватар? :)