Примерно именно так. Просто ты это понять не можешь. Но я тебе птушнику помогу - одна причина из 3 это беженцы. Примерно 3-5 млн человек А вот теперь интересно еще 2 причины ты сможешь назвать?
Поясняю - цены на все энергоресурсы выросли в разы . Нефть это единица к которой привязаны цены на остальные энергоносители : газ и уголь. Почитай контракты и как расчитывается их стоимость
Нафіга мені тебе підйобувати, коли ти сам себе підйобуєш. ДніпроГЕС - гідро електро станція. Гідро - це вода. Працює на воді, Енштейн недорозвинутий. Ні-ні, годі мені тратити час на тебе...
Именно поэтому я ее и упомянул. И если ты хотел показать несосточтельность моего тезиса то тебе надо было показать нечто выпадающее из логического ряда. Но это для тебя запредельно сложно И дало мне веские основания считать что ты никогда в жизни не проходил тест на проверку своего ай кю . Ты не знаком с элементарными логическими задачками
Вибачаюсь, Миху, але не можу не зауважити, що Ви - тупий. Допустимо, піднялася ціна на гречку. Всі почали їсти більше рису. Більший попит на рис - піднімається ціна на рис. Всі перекинулися на макарони. Зросла ціна на макарони. Тоді всі почали їсти овсянку. І на овсянку ціна піднялася. Тоді - на пшоно. Піднімається ціна на пшоно. Порядок може бути довільний. Але закономірність така. Підняття ціни на один із суміжних товарів тягне за собою підняття ціни на інші товари.
Тупий ти, Медведо. Вибач, але ти вліз в розмову, не маючи зеленого поняття про що йдеться і стружиш порожняк.
Пациент, ты опять без разрешения вышел из палаты и сморозил чушь. Более 50% генерации электроэнергии Украины дают АЭС. Там ни нефть, ни уголь не используются. Пшёл в палату.
Для пациента поясняю, другие энергоносители привязаны не к нефти. Это первое. Второе, все контракты являются коммерческой информацией и они не публикуются. Для этого в контрактах специально прописывается неразглашение коммерческих условий третьим сторонам. И третье. Формулы в контрактах учитывают цену на энергоносители, но не напрямую, а через сглаживающий коэффициент - когда цена на энергоноситель вырастает, условно, на 300%, то цена вырастает на 100%; также с падением - при падении цены на энергоноситель в три раза цена контракта снижается на 33%. Смирительную рубашку этому пациенту!
Хлопці попросили допомогти продати гараж — ми допомогли — власник компанії, яка запустила дрон у стрімі Reuters
я как сторонний зритель хочу заметить. птушник, это однозначно именно тот, который использует слово "под....ть". Собственно, это логично.
Я діко ізвіняюсь, але при чому тут електрика? У Вас виросла ціна на електрику? У мене ні. Як була рупшісесятвісім, так і залишилася (гривня шістдесят вісім, а то ще до рупії вчепитеся). Але селянин в свій трактор електрику не заливає. Він їздить або на бензині, або на солярці, або на газі. А ці енергоресурси пов"язані між собою. Чи у Вас електротрактор, як радянських футуристичних оповіданнях? Що ж стосується води, то води на ДніпроГЕСі вже немає. Її випив Зеленський, коли їздив у Запоріжжя відкривати другу чергу мегамосту. І Єрмаку трохи з собою прихопив. Але я дуже Вам вдячний, що Ви пояснили, на чому працюють гідроелектростанції. Бо тут ніхто не знав. От тільки з почуттям гумору у Вас туговато. Десь на рівні кидання тортами в німому кіно.
Я рад за вас.Тем более, что дешевую электроэнергию субсидирую вам я.Тариф для бизнеса в Харькове за электроэнергию 2 класса- 4 гривны с лишним за кВтч.
Стрімкі покращення прямо. Володимир Завгородній: Тож якщо бабки на армію витратити, то що потім красти на "Великому бубництві"? Це ж у 2018 році чомусь закупили 2158 одиниць стрілецької зброї? Щоб свинарчукам було що розкрадати, а Порошенко міг наживатися на війні. А у 2020 році чому лише 736? Тому що в очах Путіна ми побачили, що стрілецька зброя не потрібна. І так довкола, що характерно. Господи благослови союзників.