Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

При чім тут уголь? ви ж казали про нафту!

2. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Примерно именно так. Просто ты это понять не можешь. Но я тебе птушнику помогу - одна причина из 3 это беженцы. Примерно 3-5 млн человек
    А вот теперь интересно еще 2 причины ты сможешь назвать?

3. Rabinovich

Поясняю - цены на все энергоресурсы выросли в разы . Нефть это единица к которой привязаны цены на остальные энергоносители : газ и уголь. Почитай контракты и как расчитывается их стоимость

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нафіга мені тебе підйобувати, коли ти сам себе підйобуєш.:))):))):))):))):))):))):)))

ДніпроГЕС - гідро електро станція. Гідро - це вода. Працює на воді, Енштейн недорозвинутий.

Ні-ні, годі мені тратити час на тебе...

Останнє редагування: 16 лют 2022
  5. Rabinovich

Именно поэтому я ее и упомянул. И если ты хотел показать несосточтельность моего тезиса то тебе надо было показать нечто выпадающее из логического ряда. Но это для тебя запредельно сложно
    И дало мне веские основания считать что ты никогда в жизни не проходил тест на проверку своего ай кю . Ты не знаком с элементарными логическими задачками

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Вибачаюсь, Миху, але не можу не зауважити, що Ви - тупий.
    Допустимо, піднялася ціна на гречку. Всі почали їсти більше рису. Більший попит на рис - піднімається ціна на рис. Всі перекинулися на макарони. Зросла ціна на макарони. Тоді всі почали їсти овсянку. І на овсянку ціна піднялася. Тоді - на пшоно. Піднімається ціна на пшоно.
    Порядок може бути довільний.
    Але закономірність така. Підняття ціни на один із суміжних товарів тягне за собою підняття ціни на інші товари.

• Подобається Подобається x 2
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тупий ти, Медведо. Вибач, але ти вліз в розмову, не маючи зеленого поняття про що йдеться і стружиш порожняк.

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

9. Good man

Good man Обычный человек

Пациент, ты опять без разрешения вышел из палаты и сморозил чушь. Более 50% генерации электроэнергии Украины дают АЭС. Там ни нефть, ни уголь не используются. Пшёл в палату.

10. Good man

Good man Обычный человек

Для пациента поясняю, другие энергоносители привязаны не к нефти. Это первое. Второе, все контракты являются коммерческой информацией и они не публикуются. Для этого в контрактах специально прописывается неразглашение коммерческих условий третьим сторонам. И третье. Формулы в контрактах учитывают цену на энергоносители, но не напрямую, а через сглаживающий коэффициент - когда цена на энергоноситель вырастает, условно, на 300%, то цена вырастает на 100%; также с падением - при падении цены на энергоноситель в три раза цена контракта снижается на 33%.
    Смирительную рубашку этому пациенту!

11. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

12. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

я как сторонний зритель хочу заметить. птушник, это однозначно именно тот, который использует слово "под....ть".
    Собственно, это логично.

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я діко ізвіняюсь, але при чому тут електрика? У Вас виросла ціна на електрику? У мене ні. Як була рупшісесятвісім, так і залишилася (гривня шістдесят вісім, а то ще до рупії вчепитеся).

Але селянин в свій трактор електрику не заливає. Він їздить або на бензині, або на солярці, або на газі. А ці енергоресурси пов"язані між собою.
    Чи у Вас електротрактор, як радянських футуристичних оповіданнях?

Що ж стосується води, то води на ДніпроГЕСі вже немає. Її випив Зеленський, коли їздив у Запоріжжя відкривати другу чергу мегамосту. І Єрмаку трохи з собою прихопив.

Але я дуже Вам вдячний, що Ви пояснили, на чому працюють гідроелектростанції. Бо тут ніхто не знав. От тільки з почуттям гумору у Вас туговато. Десь на рівні кидання тортами в німому кіно.

Останнє редагування: 17 лют 2022
  14. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Я рад за вас.Тем более, что дешевую электроэнергию субсидирую вам я.Тариф для бизнеса в Харькове за электроэнергию 2 класса- 4 гривны с лишним за кВтч.

• Тупо Тупо x 1
  15. Стрімкі покращення прямо.

Володимир Завгородній:
    Тож якщо бабки на армію витратити, то що потім красти на "Великому бубництві"?

Це ж у 2018 році чомусь закупили 2158 одиниць стрілецької зброї? Щоб свинарчукам було що розкрадати, а Порошенко міг наживатися на війні.

А у 2020 році чому лише 736?
    Тому що в очах Путіна ми побачили, що стрілецька зброя не потрібна.
    І так довкола, що характерно.

Господи благослови союзників.
    FB_IMG_1645111223595.jpg

16. Good man

Good man Обычный человек

Не силён в нюансах. Вся промышленность сидит на втором классе?

17. MayorMayor

Нет.Юрлица могут быть на 1 классе- напряжение 35 киловольт и выше, либо 2 классе- ниже 35 кВ.

• Тупо Тупо x 1
  18. MayorMayor

1 класс дешевле.Но я не знаю их тарифов, у меня 2 класс.

• Тупо Тупо x 1
  19. Good man

Good man Обычный человек

Значит 99% промышленности на втором классе. Значительная переплата.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Медведо гов-прррр! Не пишіть тупих речень.:crazy:

а де твій аватар? :)