Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Я вам сейчас скажу адын умный вещь - только вы не обижайтесь.

➡️ Со стратегической точки зрения, мы сейчас в гораздо лучшем положении, чем в 2014-м. Когда ко мне бегут с Будапештским меморандумом в качестве аргумента, я отправляю бегущего в лес, а то и дальше. Нужно оторвать яйца тем юристам с украинской стороны, который этот документ готовили и руководству страны, которое согласилось его подписать в таком виде. Ибо с правовой точки зрения - это аморфно-декларативный документ без механизма реализации его пунктов и возможности повлиять на тех, кто его нарушает. Одним словом, ни к чему не обязывающая декларация, которой можно подтереть задницу. Что Россия и сделала. Я понимаю, что тогда Запад давил на нас, но выписать этот документ более грамотно возможность была.

➡️ Так вот, в 14-м мы никому не были нужны. Кроме Москвы. Были местечковым государством, особо ни на что не влияющим. Поэтому и первая реакция на вторжении России у Запада была довольно инфантильной - у всех свои заботы и свои проблемы. А сентенцию "следующими можете стать вы" мало кто воспринимал всерьёз. Это уже позже Порох создал мощную международную антипутинскую коалицию, но вернуть статус кво она уже не могла - время было упущено.

➡️ Сейчас всё по-другому. Сейчас мы в центре противостояния России и США. И это здорово. Это просто великолепно в сложившейся ситуации. Шестёрка превратилась в джокера. Да, звучит цинично и я понимаю, что быть ставкой в игре двух крупнейших мировых антагонистов - то ещё удовольствие. Но на сегодняшний день это единственный способ не потерять страну, ибо за стол с маститым шулером, где ставка - Украина, сел играть чемпион мира по политическому преферансу.

➡️ Так вот - главный плюс сложившейся ситуации в том, что мы больше никогда не будем шестёркой в международной игре и местечковым государством, отданным на заклание Москве. Большая война? Скорее нет, чем да. Чемпион мира по преферансу имеет много козырей для того, чтобы обыграть карточного шулера, не прибегая к исключительным методам. Плюс, сдерживающий фактор ВСУ - мотивированных и вооружённых.

➡️ Что касается Украины, могу пожелать ей только одного - сильного прозападного лидера, а не клоуна Зеленского, шоумена Притулу, самку богомола Тимошенко, КГБиста Смешко, всех этих ОПЗЖ с Мураевым, ахметовского Разумкова из молодёжного крыла партии регионов и прочих "новых лиц", на которых так падок наш народ.

➡️ Идёт Игра, большая Игра. И Большой брат в ней за нас. Теперь бы самим не сплоховать, не струсить, не потерять самообладания - остальное приложится. Прорвёмся.
    Sharp`s

P.S. A тут кацапи з якимись дешевенькими смартфонами лізуть. БРИСЬ ЗАПОРЕБРИК

2. Good man

Good man Обычный человек

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Мантри, що всі погані і тільки одне "ясне сонечко" чули вже не раз.

5. Lanktocha

Ватани із порохоботами мають спільного ворога, хто відібрав владу

6. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я Вас вже неодноразово тикав пикою в лайно Вашої тупості і брехні.
    Можу тицнути ще раз: назвіть бодай одного ватана який є прихильником Порошенко.

7. Blaberus

Всі зебіли неймовирно тупі. Вас вони теж дістали смачним вилизуванням брудної сраки падлокловуна?

8. Lanktocha

Хоча би "вадінтур" обирали не тільки учасники майдану.
    А в подальшому... Ну росте рейтинг Разумкова, він не говорить відверто про теми, що розділяють - дружба із Росією, прозахідний курс, вступ у НАТО, тому має прихильників з обох сторін.

9. Blaberus

Ой, Лактоша, ви так прикольно кочвиряжитесь, коли Ваша пика занурюється в рідкий стул!
    Отже запитання було яке? Запитання було таке:
    Хто голосував за Порошенко в 2014 році мені нецікаво. Я не виключаю що ватани за нього теж голосували: бо вони теж бздять кацапів.
    Отже Ви назвете бодай одного ватана який є прихильником Порошенко? Про біографію Гончаренко не розповідайте. Я теж колись був в піонерах.
    Зрозумійте дві речі:
    1. мені байдуже за кого попреться голосувавати бидло;
    2. зебіл Розумков не має жодного відношення до питання, що ми обговорюємо.

10. Чому шашликів скоро не буде
    Зараз у держслужбовців біда-бідушка: по всіх областях спустили рознарядку про святкування 16 лютого Дня Єдності (імені Зеленського).

Ну то ж нічого, що у нас вже є день Соборності України. Усе, що було до Найвеличнішого – історією не вважається. Або було чимось таким, про що можна сказати:
    - А, чекай, це ще було за царя Гороха (не плутати з ви зрозуміли з ким).
    Або:
    - Ой, ти згадав, це ж було у кам’яному віці.

Усі подвиги починаються із Зеленського. Навіть якщо ви вже єдналися у своєму житті і кожного разу виходите на ланцюг Єдності 22 січня – то не щитається.
    Тепер правовірно буде лише 16 лютого. А не 20-го, коли у 14-му билась і плакала вся країна. І спільні жертви нас поєднали у націю.

Вовчик тоді не плакав, а сміявся, йому було не до цього. Ну ось тепер і святкуйте.
    А бідних чиновників в обласних і районних адміністраціях тепер заставляють спішно придумувати, як відзначити цей день з розмахом. Тисячі людей по всій країні пишуть сценарії, сидять на обзвоні (щоб завтра організувати масовку). І шукають стрічки.
    Щоб догодити царьку – тисячі людей у кіпіші.

От ми відбиваємося від Росії і її пост совка. А тут наш президент будує нью-совок. Але виходять Нью-Васюки.
    Я не маю потреби і не хочу єднатися з президентом. А народ обєднався вже з 2014-го.
    А виходить – Зеленський лише зараз хоче до нас примазатися. Але тут же – очолити все єднання.

А тепер уявіть: Путін все ж позадкує, відведе війська.
    Володимир Олександрович оголосить це своєю перемогою.
    Ну і десь ЗСУ збоку. А він гєнєралісімус.
    З усіх утюгів звучатиме, що незважаючи на залякування союзників, на бажання російських яструбів – Путін злякався саме його.

Оголосить Дєнь пабєди. І ви усі забудьте про Покрову чи 9 травня.
    Шашлики тепер треба буде їсти тільки у день перемоги Зеленського.

Про це знімуть фільми і напишуть пісні. Жека Лисий і хор Вірьовки ці пісні заспівають.
    Єдине, що мене радує.
    Ніхто не зможе заборонити нам сміятися з цього. І з величі нарциса.
    Віктор Бобиренко

11. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Когда на выборах гундосый обрезанец отправится на помойку, где ему самое место, туда же отправятся и его "праздники".

12. Lanktocha

Все логічно, 54% у 2014 всі учасники майдану, ультраправі? Чи кого зацікавила кандидатура із уряду Азарова та його обіцянка миру? Ще ватні прихильники, писав не раз, хоча би недавній колорад Гончаренко.
    Не забудуть, ці дати мають інше значення.
    Зрештою, ніхто не вшановує учасників І світової війни чи боїв із військами Наполеона.

13. Lanktocha

Деяка інформація, хто де виїхав

14. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Они же так топили за русский миролюбивый мир. Что ж они от него сбегают?

15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Хороший вопрос) Его надо будет задать сбегавшим, предварительно озвучив с трибуны полный список.
    Возможно, там будут единичные люди, которые раньше запланировали и до этого шухера с посольствами улетели. Но основная масса...главное, куда ж сбегает ОПЗЖ? В Европу, против которой они все время выступали - и против ЕС, и против НАТО.
    А денежки где лежат, а лечатся где, а недвига где, а дети где учатся? В ЕС.
    А российские бомбы на голову - нет, это не то, за что они топили)
    Короче: "Весна покажет, кто где гадил"

• Подобається Подобається x 1
  16. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Теперь надо донести до их избирателей за что они голосуют

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Толік бореться з Путіним на відосику.

Facebook

:))):))):)))

Я думаю, Толік під час війни, як завжди в партизанах, а вилізе на президентських виборах.

18. Blaberus

Тобто, ті за кого голосувало бидло.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  19. Blaberus

Лактоша, Ви викликаєте в мене змішанні почуття. З одного боку, Ви так смішно пускаєте бульбашки і дригаєте кінцівками, коли я занурюю Вашу пику в смердюче лайно; з іншого боку Ви настульки дурний, що навіть не цікаво Вашу пику занурювати в цю малоприємну субстанцію.

Ще раз повторюю: Назвіть бодай одного ватана який підтримує Порошенко ЗАРАЗ.
    Гончаренко: чи є він ватаном ЗАРАЗ?
    А стосовно кандидатур з уряду Азарова: безумовно, існують люди, що голосували за таких в 2014 році. А зараз запитання: за кого ці люди голосували в 2019 році, в другому турі?

а де твій аватар? :)