Зараз бачила збіговісько "нашистів". Десь до сотні людей на площі разом з поліцією та титушками. Дощик невеликий. Нашисти стоять на сцені, під зонтиками. Дуже не прислухалась, чула якийсь плач про пенсіонера, що не може мати пенсію, яку заробив при Союзі, бо живе в ЛДНР, а через каратин не може приїхати. Треба привозити їм пенсію. Ніхто не спитав, що Путін в фублях вже там платить пенсії. А хочеться з 2-х сторін мати пенсію?
Тут не форум кінокритиків. Епізоди, де показане радянське життя - завод, кол.госп, побут - для багатьох країн та і для молодих у наш час є незрозумілим.
Не моя спеціальність читати лекції по українській філології Є такі, що сприймають совок не тільки, як диктатура, бідність і дефіцит.
Прес-релізи та звіти - Самооцінка щастя населенням України, грудень 2021 Цікаво) я теж сказала б, що відчуваю себе щасливою. Дійсно, що чего б я хотіла - все є. Більшого мені не потрібно.
Лактоша, я чудово розумію що Ви розумовій інвалід. Але я так і не зрозумів, до чого тут Порошенко? Вони діляться на дві категорії. Перша це дітки партийних працівників, мажори. Вони жили гірше ніж середньостатистичний американець, але краще ніж звичайний совок. Друга це старі дурні у яких хєр стояв в совковий час. Івони настільки тупі, що не знають що теке Віагра. В будь якому таборі є в"язні і вєртухаї. А Ви відноситесь до якої категорії?
Blaberus Граматності вчи не вчи. Перше, що впало в очі "і вони" пишеться окремо, а не "івони". Я совок застав тільки період перед розпадом, хіба що пам'ятаю паради до 7 листопада і 1 травня, походи на новорічні вистави, подарунки мамі і татові до 23 лютого і 8 березня, цензура, страх перед входом у церкву, облави на колядників, стояння у чергах за маслом і цукром.
Не знаю чим то закінчиться. Але якщо врахувати як безграмотно вони це зробили, припускаю, що Мураєв подасть в суд, виграє і з кишені держави, ми всі, що так радіємо, заплатимо тому гавнюку через дурні голови РНБО.
Хто знає, телеканали Медведчука закрили і ніякі протести не допомогли, тим більше, сумніваюсь, що мітинги будуть чисельніші.
Лактоша, я періодично із задоволенням тикаю Вас пикою в лайно. Але я ніколи цього не робив стосовно Ваших друкарських помилок. Бажаєте щоб я пошукав друкарськи помилки в Вашій "творчості"? Для мене це нескладно. -За№бали Ви, тато, зі своєю ностальгією. І чого Вам не хватає? Тюрми?(С)
Лаптоша, при чім тут мітинги? От примітивщина... А канали Медведчука закрило не РНБО, а структура, котра якраз має на це право. То є зовсім інша історія.
Проросійська вата вважала, що держава слабша за них... Я чула, як нашисти плакалися у нас на площі, народ сміявся....
Допустимо не за пару кілометрів. І вони там давно. Хай тільки почнуть. по-перше, добре землю нам удобрять, по-друге, з ненормальним гебістским карлою буде фсе. ВСУ зараз джавелінів має стільки, скільки у них танків. І міноносці 6го флоту США в Чорному морі в разі чого дадуть московитам просратися. Ми втікати з Харкова нікуди не будемо, як щось росіяни почнуть. У нас стіни в будинку 70 см. Навпаки будемо робити все, що потрібно для опіру. Українці масово покупають зброю. В теробороні багато бійців.