Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Зараз бачила збіговісько "нашистів". Десь до сотні людей на площі разом з поліцією та титушками. Дощик невеликий.
    Нашисти стоять на сцені, під зонтиками. Дуже не прислухалась, чула якийсь плач про пенсіонера, що не може мати пенсію, яку заробив при Союзі, бо живе в ЛДНР, а через каратин не може приїхати. Треба привозити їм пенсію. Ніхто не спитав, що Путін в фублях вже там платить пенсії.
    А хочеться з 2-х сторін мати пенсію?

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тут не форум кінокритиків.
    Епізоди, де показане радянське життя - завод, кол.госп, побут - для багатьох країн та і для молодих у наш час є незрозумілим.

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Отже, Ви не маєте чим заперечіти.
    А нормальним людям, які бачили совок, нецікаве або огидне.

4. Lanktocha

Не моя спеціальність читати лекції по українській філології
    Є такі, що сприймають совок не тільки, як диктатура, бідність і дефіцит.

5. Silver bullet

6. Blaberus

Лактоша, я чудово розумію що Ви розумовій інвалід. Але я так і не зрозумів, до чого тут Порошенко?
    Вони діляться на дві категорії.
    Перша це дітки партийних працівників, мажори. Вони жили гірше ніж середньостатистичний американець, але краще ніж звичайний совок.
    Друга це старі дурні у яких хєр стояв в совковий час. Івони настільки тупі, що не знають що теке Віагра.
    В будь якому таборі є в"язні і вєртухаї. А Ви відноситесь до якої категорії?

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Прикрили лавочку.
    Зеленський ввів у дію санкції РНБО проти телеканалу "НАШ"

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

9. Lanktocha

Blaberus

Граматності вчи не вчи. Перше, що впало в очі "і вони" пишеться окремо, а не "івони".

Я совок застав тільки період перед розпадом, хіба що пам'ятаю паради до 7 листопада і 1 травня, походи на новорічні вистави, подарунки мамі і татові до 23 лютого і 8 березня, цензура, страх перед входом у церкву, облави на колядників, стояння у чергах за маслом і цукром.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не знаю чим то закінчиться. Але якщо врахувати як безграмотно вони це зробили, припускаю, що Мураєв подасть в суд, виграє і з кишені держави, ми всі, що так радіємо, заплатимо тому гавнюку через дурні голови РНБО.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Lanktocha

Хто знає, телеканали Медведчука закрили і ніякі протести не допомогли, тим більше, сумніваюсь, що мітинги будуть чисельніші.

12. Blaberus

Що, нажерлася при ненависному Порошенко?

13. Blaberus

Лактоша, я періодично із задоволенням тикаю Вас пикою в лайно. Але я ніколи цього не робив стосовно Ваших друкарських помилок.
    Бажаєте щоб я пошукав друкарськи помилки в Вашій "творчості"? Для мене це нескладно.
    -За№бали Ви, тато, зі своєю ностальгією. І чого Вам не хватає? Тюрми?(С)

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я к то добре відчувати щастя, коли російські війська за пару десятків кілометрів від Харкова.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лаптоша, при чім тут мітинги? От примітивщина...
    А канали Медведчука закрило не РНБО, а структура, котра якраз має на це право. То є зовсім інша історія.

16. Blaberus

Нормальні люди мають своє щастя, зебіли своє.

17. Silver bullet

• Подобається Подобається x 1
  18. Blaberus

Прикольно, коли зебіли сміються з зебілів.

19. Silver bullet

Допустимо не за пару кілометрів. І вони там давно.
    Хай тільки почнуть. по-перше, добре землю нам удобрять, по-друге, з ненормальним гебістским карлою буде фсе. ВСУ зараз джавелінів має стільки, скільки у них танків. І міноносці 6го флоту США в Чорному морі в разі чого дадуть московитам просратися.
    Ми втікати з Харкова нікуди не будемо, як щось росіяни почнуть. У нас стіни в будинку 70 см. Навпаки будемо робити все, що потрібно для опіру.
    Українці масово покупають зброю. В теробороні багато бійців.

Останнє редагування: 12 лют 2022
  20. Blaberus

Що, навідь падлокловун не допоможе россійським господарям?

а де твій аватар? :)