Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Good man

Good man Обычный человек

Он отражение своей эпохи, своего времени. Руководил в полудиктаторском стиле, этакий славянский местечковый Туркменбаши. Чиновники его боялись, он многое лично проверял. Люди смотрели на результат, его политический окрас им был не важен. Тут майор майор есть, он ближе ко власть придержащим. Может от себя что добавит.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви вважаєте, що мешканці Харкова не повинні якось демонструвати, що їм путінська росія у них в місті і нафіг не всралася?
    Не повинні показати, що їх, бурятів, тут, у Харкові, ніхто з хлібом-сіллю не чекає?
    Вам відомий вислів про "бійся байдужих"? Небайдужі вийшли на марш, тому що поки що існує реальна загроза з боку Росії, і вірно зробили.
    Бруно Ясенський — Вікіпедія

3. medwedo berlogsoni

Не знаю.
    Я висловлюю свою думку стосовно того, потрібен був цей марш чи ні.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я з Вашою думкою погоджуюсь.
    Може Ви й праві.
    Але хтось же той марш організував?
    Не самі ті школярики вийшли, не самі мешканці пошили прапор, не самі взяли партійну символіку в руки...
    Хтось же за тим стоїть.
    Хтось...
    Може Ви знаєте хто? Чи почекаєм mrs @Silver bullet...

• Подобається Подобається x 1
  5. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

есть ли предел мудрости VasMT

6. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

"Штаб оборони Харківщіни". Одразу кажу, банда гниди Зеленського до нього не має відношення.

• Інформативно Інформативно x 1
  7. Blaberus

Защитим Украину: при участии Нацкорпуса создали Штаб обороны Харьковщины - Национальный Корпус
    А падлкловун шукає миру в оченятах Пуйла. І які дебіли голосували за цю погань?

8. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

У Гепы было одно важное условно-положительное качество.Он воровал с прибылей, а не с убытков. В отличие от череды мэров до него.Вор, он, конечно, был первостатейный. Но и городу оставалось.Так что пересичный манюпас был за Гепу.(При том, что Геннадий Адольфович не чурался "поездок в нарид", и обещания улучшить-углубить-уделать не просто давал, а и выполнял).Ну а властная команда Гепы- тут еще проще: имели свой кусок, и немаленький.

9. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

ага именно он и организовал. а вы я смотрю, идеалист.
    вот вам вопрос: а кто тогда организовал штаб обороны харьковщины)))

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Мені сподобалось. Як на мій погляд плакат "Харків-це Україна" був зайвим, але були інші плакати, які показували, що Путіна та Рашу тут ненавидять, але не бояться і зустрінуть як треба.

11. medwedo berlogsoni

Цілком можливо. Головне, що такий марш мав місце.
    Ще скажу навздогін, і на сьогодні на цю тему з мене досить.
    Якщо такі марші, такі хОди, такі мітинги нічого не дають, то чому вони заборонені в Росії? Де владу захопила Путінська кліка.

Тому що масові мітинги показують справжнє ставлення до конкретних фактів, а не таке, яке намалюють проплачені пропагандисти.

Як, наприклад, у Білорусі - "час міняти лису гуму." І якби не підтримка диктатора Лукашенка диктатором Путіним, у нас уже не було б загрози з Півночі, і полякам жилося б спокійніше.
    На мітинг люди йдуть добровільно, не важливо, хто організував.
    Згадаймо, скільки разів Юлька намагалася провести мітинги, підбурити народ. Але виходило кілька десятків студентів з телескопічними вудлищами з прапорцями, а народної підтримки не було. І всі її спроби підняти народ закінчувалися пшиком. Як і спроби Порошенка останнім часом.

Люди (кожен із людей) повинні розуміти, що від них щось залежить.
    Там не пішли на мітинг, там не пішли на вибори. Тиш да благодать. Водичка каламутна, рибка ловиться.
    Уявіть собі, що кожен, що пішов і проголосував на останніх виборах за Зеленського, подумав би "Та! Що захочуть, те й намалюють!" І не пішов. Пішов на шашлики.
    Мали б Порошенка на другий термін, до бабці не ходи.
    А так кожен, хто підняв задницю, не полінувався, знав, що Баригу слід відсунути від державного корита, пішов (згадуючи прізвище Порошенко з відповідними епітетами), вкинув папірець у урну, і вже ніяких шансів у Порошенка залишитися біля корита не залишилося. (Щоправда, він до цих пір з цим не може змиритися).

Причому, чим більший мітинг у Харкові, тим краще. Дуже важко буде стверджувати, що то на вулиці Харкова зі Львова приїхали і "бузять".

Колись у Чехії захотіли запровадити якусь чи то цензуру, чи ще щось. На вулицю вийшло півмільйона незгодних, і пригальмували задумку.

12. medwedo berlogsoni

Я, даючи посилання, хотів, щоб звернули увагу на кількість народу на цьому марші. Дійсно, видно, що харків"яни - не байдужі.

13. VasMT

Спитаю і Вас: хто організував цю акцію?

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Мені все одно, хто організовував і роздавав прапора на мітінг.
    Чула про Штаб оборони.
    Порошенко спереді не прилаштувався - і слава богу).Політиків не було, з міськради не було. Вони були проти, до речі.
    Це марш єдності харків'ян проти зовнішньої небезпеки. От стоять на тій стороні, морозять сраки всю зиму сотня тисяч російських вояк. Стоять танки, дуло яких направлено на нас, стоять бронемашини, тягачі і таке інше... Доїхати тут 3-4 години. Тільки хай знають, що не доїдуть. Хай Скабєєва поносом зійде з тих плакатів, які написали харків'яни, яких вони там, мабуть, за росіян вважають.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  15. Blaberus

Это тонкий намек на то что без Порошенко не обошлось?

16. VasMT

Можливо, можливо...
    Але, щоби це стверджувати, варто все ж таки знати, хто стоїть за цим маршем.
    І чує моє серце, це не якийсь ОСББ, чи клуб шахістів гирьового спорту...

17. Blaberus

Дурненька, йому вороги України заборонили виїзжати за межі Києва.

18. Blaberus

Я Вам написав хто. Не дійшло?

19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тільки, щоб не так, як у 2014 в Донецьку, були чисельні проукраїнські марші, навіть фанати Шахтаря розганяли ватанів, але навезли гопоту із Білгородської, Воронезької та Ростовської областей Росії.

20. VasMT

Ваш оптимізм радує і окриляє....
    Правда не всіх...
    Наприклад в США національний корпус, який є ініціатором створення т.з. Штабу оборони харківщини, чомусь назвали групою ненависті...
    І будь мудрий...

а де твій аватар? :)