Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Мені показується адреса рамблер.ру. Я туди не заходжу. Що значить - "наші ЗМІ"? З яких пір це рамблер.ру став нашим?

2. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

значит, утка. я так и знал.

3. Good man

Good man Обычный человек

Советская песня, палишься, пензюк.

4. Сядьте аби не впасти. Ви бачили під нашими кордонами танки, БТРи, військові табори? Чули про загрозу масштабного наступу Росії проти України? Чули що ЦРУ, МІ-6 та Держдеп США попереджали Україну про модливість військового вторненні з боку РФ?

Так от виявилося що за цей час, товарообіг між Україною і Росією ЗРІС! Як там казали? Торгівля на крові? Фінансування агресора? Тепер це нормально, як бачите. І паршиві МАЗи для ЗСУ Білорусь продає. І електрику ми у Білорусів купуємо, бо власна енергетика вже загнана.

Одним словом маємо ще одне підтвердження, що нинішнє військове загострення це всього лише "догоіврний матч" Єрмака з Кремлем.
    IMG_20220207_084135_756.jpg

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Hatrexis

цiкаво, чому у цього орла двi голови

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Лієпая - це Латвія.
    Нарва - це Естонія.
    Краків - це Польща.
    Плзень - це Чехія.
    Потім - це Грузія.

Шкода, що давно факальними хОдами не ходили...

7. medwedo berlogsoni

Я, перш ніж кудись заходити за гіперпосиланням, дивлюся, звідки воно.
    рамблер-ру.JPG

8. VasMT

9. medwedo berlogsoni

А мені здається, що це - нормально, коли Харковом пройшов багатотисячний марш, щоб показати, що бурятів там ніхто не чекає. Тому що бурятам вбивають в голову, що на Сході України сплять і бачать, як прийде асвабадітєль. Згадайте Корольова, який тут товкся пару місяців тому. Він на повному серйозі стверджував, що українці і буряти - один народ.

10. VasMT

А Лозова - це Україна?
    А Чугуїв?
    А в Харкові півтори мільйони мешканців.
    Який відсоток цеукраїнців від населення Харкова?
    І яка ідея цього проходження?
    Вкотре поволати, що смерть ворогам?

11. medwedo berlogsoni

@VasMT, такий марш в нинішній ситуації - краще, ніж його відсутність. Жителі Харкова зараз як на голках. Нападе - не нападе?
    З-за поребрика дивляться: мовчить Харків - значить чекає на бурятів.
    А коли маршем, колоною посилають Ху№ла з бурятами подалі, це все-таки краще, ніж нічого.
    Втім, дочекаємося думки @Silver bullet . Для неї ця сорочка ближча до тіла.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чорнобиль... патологія....

13. VasMT

І Ніжин щось мовчить, і Суми, і Овруч, і Олевськ...
    Їм мабуть пофіг, нападе чи не нападе...

14. Hatrexis

VasMT гляжу, вы умный человек. мое почтение.

15. medwedo berlogsoni

Стосовно інших міст - не знаю.
    Але я знаю, що добре, що такий марш пройшов у Харкові.
    Для Росії, для путінської Росії той Ніжин, як Ви інколи висловлюєтеся, в носі. А от Харків з його підприємствами ВПК - дуже привабливий.
    Тепер стосовно тих, хто йшов. От якомусь чоловікові з Харкова весь час затокмачують в голову, що, мовляв, він один проти Росії, ну, може, ще купка його знайомих, та й то не всі.
    А тепер той чоловік іде в середині колони і не бачить початку цієї колони попереду, і кінця - позаду.
    Значить, таких як він, що проти Росії, за незалежну Україну, дуже багато. А той, хто за Росію (а такі також, на жаль, існують), дивиться з вікна і бачить, що йде по-під його вікнами колона, і кінця-краю їй не видно. От він собі і думає, краще я з тим своїм путінпріди не стану висовуватися, бо одхерачать печінки, як узнають, за милу душу.

Коли людина бачить, що вона не одна, це велика сила.
    Не мені Вам, військовому, про це розповідати. Коли на початку війни з німцями кожен окопувався і сидів у ямці, то було одне відчуття: сидить він у ямці і бачить, що сунуть танки, а він - один, своїх не бачить. Може, вони вже повтікали, а може вбиті. Паніка і страх, і починає тікати.
    А коли вже почали рити окопи, і ти бачиш, що ти - з людьми, а люди - з тобою, це додає хоробрості, додає сил.
    Так і тут.
    А то виходить, що там у Америках-Канадах відбуваються марші проти можливої російської агресії, а Харків тим часом по гаражах в підкидного ріжеться.

От така моя думка.

• Не подобається Не подобається x 1
  16. Hatrexis

эти видят тех и бояться что тех больше. а потом наоборот, тех больше и эти бояться.
    тоже мне америку открыли. кто собрался и кого много - диктуют свое. как оригинально. а как ново)

17. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, не забывай, кто был мэром Харькова много лет. Нынешний мэр из его ближайшего окружения. Не пензюки, но близко к этому.

18. Hatrexis

гудман вот вы мне что скажите: кернес, стремный лысый дяденька, с печатью порока на лице. нет, о мертвых плохо не говорят я не хочу обидеть его поклонников. но если его увидеть где, легко перепутать с бомжом. а многие харьковчане считают его милым аркадагом. где логика?!

19. Good man

Good man Обычный человек

Это наша интеллектуальная гордость.:good:В случае чего, он будет полномочным представителем львовского форума в Ростове. С местными легко найдет общий язык.

20. VasMT

А не скажете, хто увійшов в т.з. Штаб оборони Харківщини?

а де твій аватар? :)