Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

а зек сі не поверне, нє.....:)))

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. prius

prius Well-Known Member

А що дуже я бачу ви його чекаєте,як мантру повтолюєте

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

а що заважає зробити подвійне оподаткування?
    Я відкрию таємницю - окрім ровера в мене немає іншого транспортного засобу. Але навіть я сплачую цей блядський податок
    (постійно купляю бензин для бензопили і для бензокоси)
    . І таких як я - мільйони по всій країні. Але при цьому дороги чомусь все херовіше й херовіше.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

на Львівщині покращилися.

• Тупо Тупо x 1
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Оцінка роботи нашої влади. upload_2015-9-10_8-9-15.png

6. VasMT

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Тени из прошлого?
    10 вересня 2015, 07:12

Волонтера Олексія Мочанова побили бітами п'ятеро нелюдів. Олексію надають екстрену допомогу в лікарні. Кому заважав громадський активіст, волонтер Мочанов? Кому він створював проблеми? Кого дратував? Риторичні питання. Корупція і самозбагачення влади часів Януковича після Майдану повернулися швидко, власне, й не зникали, прізвища лише змінилися. А от біти, тітушки, демонстративне насилля над громадськими діячами, які створюють режиму проблеми – ця "практика" часів Януковича теж повернеться? Чи вже повертається?

• Інформативно Інформативно x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви ж Лєніна теж.

Президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер обіцяє продовжувати надання Україні всілякої підтримки, включаючи введення безвізового режиму з ЄС. Про це він заявив у своєму першому програмному виступі про стан справ у ЄС сьогодні, під час засідання Європарламенту в Страсбурзі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ. “Я зроблю все, щоб забезпечити в Європейській раді надання українцям права подорожувати (в ЄС, – ред.) без віз. Якщо умови будуть виконані – це повинно бути зроблено”, – підкреслив президент Єврокомісії, отримавши бурхливі оплески від європарламентарів за таку позицію. За словами Юнкера, “ті, хто сумнівається в тому, що ми недостатньо приділяємо уваги Україні, – неправі”. “Адже ми запропонували на багатьох переговорах президенту Порошенкові все, чого потребує Україна, про що вона просила. І ми будемо продовжувати в цьому ж напрямку”, – заявив Юнкер. Він нагадав, що ЄС надає Україні макрофінансову допомогу, сприяння в питанні постачань газу, а також надає консультативну допомогу у проведенні реформ, зокрема судової. Раніше президент Єврокомісії вже заявляв про те, що Україна може розраховувати на безвізовий режим з ЄС.
    Джерело: "Я зроблю все, щоб відмінити візи для українців", - голова Єврокомісії - Патріоти України

• Тупо Тупо x 1
  9. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Классика, Запад нам поможет. Кинули Украину в 20-м году прошлого века, потом обещали помощь в 40-х, и сейчас кинут. Пример Грузия 2008

• Тупо Тупо x 3
    • Подобається Подобається x 1
  10. VasMT

11. OlexandrSS

OlexandrSS Member

Пишут тут, что в Украине видны просветы в будущее и экономика нашей страны наконец-таки выйдет на должный уровень! Хочется конечно в это верить.

12. Оля

Оля Старожилка форуму

Зек може і нє, але сотоваріщі вже напоготові на повернення. Думаєте, прапорщик зі Стрия тут надармо штани протирає добово на форумі? Пора вам, українці в Україні рихтуватися до чогось нового.... :sad:

Дивіться десь зі середини, бо там спочатку про крємлівського щура П"єскова.

View: https://www.youtube.com/watch?v=x1JfPCNCgIo

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

14. prius

prius Well-Known Member

Олю тут і без прапорщика капець повний,теперішня влада то є суміш ригів колишніх ригів теперішних і ригів мавбутніх,і прапорщик тут не при чим

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. VasMT

Треба кухарці нагадати адресу СБУ.

• Тупо Тупо x 1
  16. Оля

Оля Старожилка форуму

Ні при чому кажете? А Ви відео дивилися? А щось, що він сказав негативного на рашу, десь читали? А як зайдеш на форум і у всіх політичних гілках останнім є його нік і там нема крихти доброго про Україну - то нічого?

І він каже, що в армії вже більше року. А де та служба - на ЛФ?

• Смішно Смішно x 1
  17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Якщо навіть подивитись на роботу держави зблизька, на місці хоч би місяці два залишаються одні мати. З власного досвіду. За два роки мати залишаються на кілька десятків років. Теж з власного досвіду. І це в привілейних умовах. Якщо там служити, не дивує. Якщо там служити під час війни тим більше. Я б ще років 5 назад зміг можливо з рік. Тепер за два тижні в шпиталь би попав. Але Ви не повірите як би я всіх тут матюкав якби там служив. І забанити мене було б неможливо. Так що у ВасМТ якраз дуже велике терпіння.

18. VasMT

Відмінна риса славаукраїнців - якомога голосніше крикнути "Путін ху**о!" і "Слава Україні". Хто голосніше крикне, той більший українець. Тупа рогульська риса - вишукувати лайно в чужій, тим більше ворожій державі. Це перше. Друге: тільки кухарка не може відрізнити Країну Україну від Держави України. А тим більше зрозуміти своїм кляйне мозочком, що теперішня влада, саме держава, є найбільш ворожою нашій Країні. Поверхневий напил її патріотизму вже давно не приховує справжнє, злодійське нутро цих професійних славаукраїнців. Люди вигнали Яника, захищали Україну, озброювали армію, поки бариги торгували Україною гуртом і вроздріб.

• Тупо Тупо x 1
  19. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Тупа рАгульська риса - вишукувати лайно в своїй, на радість ворожій державі.

І не треба особливо вишукувати лайно в ворожій державі, бо воно з неї просто пре

View: https://www.youtube.com/watch?v=CeocE5-qYTI

20. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

а де твій аватар? :)