а що заважає зробити подвійне оподаткування? Я відкрию таємницю - окрім ровера в мене немає іншого транспортного засобу. Але навіть я сплачую цей блядський податок Spoiler: ДЕТАЛЬНІШЕ (постійно купляю бензин для бензопили і для бензокоси) . І таких як я - мільйони по всій країні. Але при цьому дороги чомусь все херовіше й херовіше.
І зразу видно, хто головний тормоз в Україні. Публікації / Прес-релізи / Реформи в Україні: громадська думка населення - Фонд «Демократичні ініціативи»
Тени из прошлого? 10 вересня 2015, 07:12 Волонтера Олексія Мочанова побили бітами п'ятеро нелюдів. Олексію надають екстрену допомогу в лікарні. Кому заважав громадський активіст, волонтер Мочанов? Кому він створював проблеми? Кого дратував? Риторичні питання. Корупція і самозбагачення влади часів Януковича після Майдану повернулися швидко, власне, й не зникали, прізвища лише змінилися. А от біти, тітушки, демонстративне насилля над громадськими діячами, які створюють режиму проблеми – ця "практика" часів Януковича теж повернеться? Чи вже повертається?
ви ж Лєніна теж. Президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер обіцяє продовжувати надання Україні всілякої підтримки, включаючи введення безвізового режиму з ЄС. Про це він заявив у своєму першому програмному виступі про стан справ у ЄС сьогодні, під час засідання Європарламенту в Страсбурзі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ. “Я зроблю все, щоб забезпечити в Європейській раді надання українцям права подорожувати (в ЄС, – ред.) без віз. Якщо умови будуть виконані – це повинно бути зроблено”, – підкреслив президент Єврокомісії, отримавши бурхливі оплески від європарламентарів за таку позицію. За словами Юнкера, “ті, хто сумнівається в тому, що ми недостатньо приділяємо уваги Україні, – неправі”. “Адже ми запропонували на багатьох переговорах президенту Порошенкові все, чого потребує Україна, про що вона просила. І ми будемо продовжувати в цьому ж напрямку”, – заявив Юнкер. Він нагадав, що ЄС надає Україні макрофінансову допомогу, сприяння в питанні постачань газу, а також надає консультативну допомогу у проведенні реформ, зокрема судової. Раніше президент Єврокомісії вже заявляв про те, що Україна може розраховувати на безвізовий режим з ЄС. Джерело: "Я зроблю все, щоб відмінити візи для українців", - голова Єврокомісії - Патріоти України
Классика, Запад нам поможет. Кинули Украину в 20-м году прошлого века, потом обещали помощь в 40-х, и сейчас кинут. Пример Грузия 2008
Доскакались... Споживачам будуть відключати світло у зимовий період - "Укренерго" Читайте більше тут: Споживачам будуть відключати світло у зимовий період - "Укренерго"
Пишут тут, что в Украине видны просветы в будущее и экономика нашей страны наконец-таки выйдет на должный уровень! Хочется конечно в это верить.
Зек може і нє, але сотоваріщі вже напоготові на повернення. Думаєте, прапорщик зі Стрия тут надармо штани протирає добово на форумі? Пора вам, українці в Україні рихтуватися до чогось нового.... Дивіться десь зі середини, бо там спочатку про крємлівського щура П"єскова. View: https://www.youtube.com/watch?v=x1JfPCNCgIo
Олю тут і без прапорщика капець повний,теперішня влада то є суміш ригів колишніх ригів теперішних і ригів мавбутніх,і прапорщик тут не при чим
Ні при чому кажете? А Ви відео дивилися? А щось, що він сказав негативного на рашу, десь читали? А як зайдеш на форум і у всіх політичних гілках останнім є його нік і там нема крихти доброго про Україну - то нічого? І він каже, що в армії вже більше року. А де та служба - на ЛФ?
Якщо навіть подивитись на роботу держави зблизька, на місці хоч би місяці два залишаються одні мати. З власного досвіду. За два роки мати залишаються на кілька десятків років. Теж з власного досвіду. І це в привілейних умовах. Якщо там служити, не дивує. Якщо там служити під час війни тим більше. Я б ще років 5 назад зміг можливо з рік. Тепер за два тижні в шпиталь би попав. Але Ви не повірите як би я всіх тут матюкав якби там служив. І забанити мене було б неможливо. Так що у ВасМТ якраз дуже велике терпіння.
Відмінна риса славаукраїнців - якомога голосніше крикнути "Путін ху**о!" і "Слава Україні". Хто голосніше крикне, той більший українець. Тупа рогульська риса - вишукувати лайно в чужій, тим більше ворожій державі. Це перше. Друге: тільки кухарка не може відрізнити Країну Україну від Держави України. А тим більше зрозуміти своїм кляйне мозочком, що теперішня влада, саме держава, є найбільш ворожою нашій Країні. Поверхневий напил її патріотизму вже давно не приховує справжнє, злодійське нутро цих професійних славаукраїнців. Люди вигнали Яника, захищали Україну, озброювали армію, поки бариги торгували Україною гуртом і вроздріб.
Тупа рАгульська риса - вишукувати лайно в своїй, на радість ворожій державі. І не треба особливо вишукувати лайно в ворожій державі, бо воно з неї просто пре View: https://www.youtube.com/watch?v=CeocE5-qYTI
В Ганки з Колодруб помер вже другий син. Біда... От инфаркта скончался старший сын Анны Герман Николай