Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І об"явити про самороспуск... :)))

2. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Значит надо повышать подготовку уже имеющийся армии .доводя ее до уровня профессиональной. Или почти профессиональной

• Тупо Тупо x 1
  3. Rabinovich

Это накладные расходы. Пожарные полиция учителя тоже не создают ввп. От них тоже отказаться?

• Тупо Тупо x 1
  4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я про це давно казав.
    Але @Mykhaylo Khomchyn штампує ці перевисери як на конвейєрі :)

5. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Полицаи да... при справедливом обществе они не нужньі будут, как штьіки трона диктатора и проводники беззакония, а пожарньіе, учителя, медики учавствуют в обучении, создании, охране и лечении трудовьіх и интеллигентньіх резервов.

6. IMG_20220201_112808_458.jpg
    У листопаді 2021 року до Православної церкви України (ПЦУ) віднесли себе 24,1% громадян країни або 39,8% серед православних. До прихильників УПЦ Московського патріархату віднесли себе 13,3% опитаних в цілому і 21,9% серед православних. Таким чином, Кількість вірян ПЦУ майже вдвічі перевищила число прихильників УПЦ МП.

❗️ А казали, нічого не вийде... Армія, віра, мова.

7. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Какой смьісл, если служба в армии не добровольная, от звонка до звонка?
    Многие не имеют призвания к службе, но часть может и остаться на профоснове, если сознательно вьібрали и имеют видьі на военньій рост.
    Можна и зарабатьівать на тех, кто не хочет служить, или альтернативная служба. Я не знаю, продвинулось ли єто в ВСУ?

8. VasMT

Вы, как декабристы, далеки от народа.
    Имеющуюся армию доводят до профессиональной. Срочник в этой схеме почти не учавствует.

9. Rabinovich

Они не создают продукт. Они чисто потребители ресурсов

• Тупо Тупо x 1
  10. Rabinovich

А как вы себе это представляете? В чем принципиальная разница между наемной и призывной армией

• Тупо Тупо x 1
  11. VasMT

Я не представляю.
    Я знаю и вижу.
    Я в Армии и 1981-го года по сегодняшний день, за вьічетом 4-х лет пенсии.
    Разница огромна.
    Но полемизировать по этому вопросу я не буду, простите.

• Подобається Подобається x 1
  12. Коротка політична п‘єса.
    Акт перший: західні партнери України передають інформацію про військову загрозу з боку РФ.
    Акт другий: президент Зеленський дезавуює цю інформацію й заперечує можливість масштабної військової інвазії.
    Акт третій: опозиція, сприймаючи загрозу серйозно, розробляє законопроект про підвищення боєздатності армії, збільшення фінансування та поліпшення умов служби військових. Документ абсолютно реальний, передбачає, зокрема, джерела фінансування цих змін до бюджету.
    Акт четвертий: законопроект навіть не включають у порядок денний.
    Акт п‘ятий: президент Зеленський приїздить до Верховної ради й там під оплески депутатів від більшості підписує указ, який за своїм змістом прямо перегукується з законопроектом опозиції, але з кількома невеличкими відмінностями:
    а) він не передбачає джерел фінансування, тобто, є чистим популізмом;
    б) виглядає дуже сумнівним з точки зору законності, бо виходить за рамки президентських повноважень, (Конституція не дає йому впливу на бюджетний процес);
    в) позбавлений всякого сенсу, бо монокоаліція, яка складається з президентської партії, вільно могла вирішити це питання сама.
    Акт шостий. Коаліція навіть не намагається внести в порядок денний законопроект на базі президентських ініціатив і розходиться по домівках не прийнявши змін до бюджету.
    І це в умовах тривалої війни й нової військової загрози.
    Маємо справу з абсурдом. доведеним до абсолюту, ідіотизмом і показухою як стрижнем державної політики

13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Навіть, якщо цей фактор брати до уваги, дуже ймовірно і з цих 62% не зник фактор "меншого зла".

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Киев и Варшава договорились о постройке нового газопровода...

15. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Невже?о_О
    Це була іронія. Лактоша, мені начхати на погляди зебілів, бо вони всі вороги або дегенерати.

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є і третій варіант. Світ не чорно-білий і єдиноправильна істина подається не тільки на порошенківських телеканалах.

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Два Зеленських. Один - прізвище, другий - краватка.

Великобританія додатково виділить Україні $2,7 мільярда на інфраструктуру та енергетику, – Зеленський

Згадується, як два роки тому порохоботи писали, що Україні не дають грошей, МВФ, зокрема.
    Тай недавно щось таке писали, що МВФ грошей не дає. А от Британія дає. На Велике Будівництво, тому що бачить, що гроші йдуть у діло (мости, дороги, військово-морські бази). а не розпихуються по барижних кишенях.
    Великобританія додатково виділить Україні $2,7 мільярда на інфраструктуру та енергетику, – Зеленський (01.02.22 20:24) « Фінанси | Бізнес.Цензор.НЕТ

• Подобається Подобається x 1
  18. Blaberus

ВСІ проросійськи елементи, які ходдили на вибори, голосували за падлокловуна. Ви це не спровергли. Тому ваші балачки про "третій варіант" важать не більше ніж любов зебіла до падлокловуна.

19. Blaberus

Будь ласка, не принижуйте Джонсона. Він зробив для України більше ніж падлокловун з бандою слуг.

20. Blaberus

И Зеленский ничего не может поделать.:sad:

а де твій аватар? :)