Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

декілька населених пунктів :)))

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Це правильно. Не дивіться. Якщо не бачити, значить цього і не існує в природі. Залізна логіка. Менше знаєш - крепше спиш.
    Люди насолоджуються якісними дорогами, мостами, а дурні - мріями, що от прийде Порошенко і всі ті дороги і мости зруйнує, і буде так добре, як при ньому і Гройсману.

3. Silver bullet

Весь час щось десь рветься по селах, де електропроводи висять як бог дасть. То буревій, то ще якась непогода валяє стовпи та валить на проводи дерева...
    У нас в місті ні разу ні в прошлому, ні цьому році не було відключень.
    А порошки все чекають - ой хоч би щось приключилось - хоч десь!
    Щоб про Зеленського було яку каку написати).

4. Звіт ЄС по корупції в Україні за 2021 рік визначає ситуацію у нас як "захоплення держави" олігархами. Автор звіту Юган Партс особливо, декілька разів, підкреслює цю формулу: захоплення держави. Саме так характеризувати це маємо і ми. Ми не маємо вестися на патякання петрушки. Ми маємо змінити владу і прийняти закон, який закріпить цю формулу: в 2019 році в нас відбулося захоплення держави. І розпочати боротьбу нарешті всіх здорових сил суспільства з кланами, які нам цих петрушок підсовують по колу. Ми маємо визначити це як захоплення держави і всіх, хто був пов'язаний з цим захопленням, саджати, як співучасників. А від Заходу просити допомоги, щоб видавав нам їх, блокував їхні рахунки, арештовував і повертав нам їхнє майно, яке Україна зможе направити на свій захист, на пенсії, на школи і дитсадки і на фельдшерські пункти, як це робилося ще в 2018 році з грошима януковича.

5. medwedo berlogsoni

Сьогодні, між іншим - 30 січня.
    У Вас є свіжіші дані?
    Крім того, хотілося б знати, по якій ціні держава купує електроенергію у Білорусі, і по якій ціні продає Ахметов?

Якщо електроенергії, дешевої електроенергії, достатньо з АЕС, то навіщо купувати дорогу у Ахметова?

6. Silver bullet

Мені ще подобається сама фраза: "віялові відключення вже почалися - де експерти прогнозують їх в січні -лютому". :))) Вангування-наше все)
    Всі 2.5 роки вангують, залякують, сцуко, я вже хочу щоб Зеленський добре фінішував і вибрався на другий строк...
    Щоб Пороха і вас, порошків, кондрашка побила від люті)

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мдя...И зелебобики еще что-то о своем "уме" лопочут. Более свежих данных у меня нет. Но ставлю сотню против гривны, что не реально за две недели увеличить в разы запасы угля, чтобы запустить все эти гигаватты.
    Теперь про АЭС. Недостаток АЭС- в том, что АЭС не может менять мощность в течение суток. И не может проходить максимумы и минимумы суточного потребления.Для этого необходимы "маневровые" мощности- в виде ТЭС.Или ГАЭС.И хочешь, не хочешь, а электроэнергию с ТЭС приходится по-любому.

• Тупо Тупо x 1
  8. 20220130_081436.jpg IMG_20220129_104951_109.jpg IMG_20220129_082524_471.jpg IMG_20220128_111001_750.jpg FB_IMG_1643131307851.jpg IMG_20220125_074716_375.jpg

• Баян Баян x 1
  9. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Змініть провайдера.
    А поки не змінили, ось Вам цитата:
    О, Ви почали вивчати матеріали "П"ятого"? Це вже прогрес!
    Я живу в великому місті. Але це актуально для дрібних населенних пунктів. Світло періодично зникає в Мохначі, в Печенігах і в Мартовому. Про інші пункти я не маю інформації. Це тому що не цікавився.
    Мешканці.
    Він правий.

10. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Не нервуйте так! Краще ням-ням валеріаночку або дімедрольчик.

11. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

То есть опятьвангуешь , аналитик

• Тупо Тупо x 1
  12. Silver bullet

никто не спорит.
    А про уголь недавно Герус отвечал, что на январь запасы угля, если сравнить с тем же числом января 2021года, бОльшие. Возможно теплый декабрь, да и январь тоже - морозных дней было немного. Февраль там прогнозят вообще по Харькову все около нуля.

13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Критиканам-порохоботам:
    Неідеальний Зеленський

Не все так у цьому пллані однозначно. Наприклад, зникло світло у вихідний день чи у вечірній час, на "гарячій лінії" сказали, що прооводять ремонтні роботи, хоча, у такий час ніяких ремонтних робіт бути не може.

14. medwedo berlogsoni

А у якості "маневрових потужностей" Ви білоруську електроенергію не берете до уваги?
    Якщо Ахметов починає шантажувати державу, маючи більшість вугілних ТЕС в своїх руках, то що краще: купити електроенергію у ворога- білоруса, чи у друга всіх українців Ріната Ахметова?
    Пам"ятаєте, як минулого року Ганапольський на каналі Порошенка казав, що Зеленський - ніхто. Варто лише Ахметову, Пінчуку (здається) і Порошенку зібратися за пляшкою вина...

Держава наочно показала, що без "маневрових потужностей" Ахметова цілком можна обійтися.

Держава не може не платити за дорогу електроенергію з сонячних та вітрових станцій (тарифи закріплені при Порошенкові надовго), але цілком може не купувати електроенергію з ТЕС Ахметова. Що і робить, запустивши всі атомні енергоблоки, а в якості резерву використовує електроенергію з Білорусі.

15. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn, я вже казав, можливо Ви забули.
    Менше грошей на одежу, це не обов"язково менше одежі. Це значить, що знайшли де купити дешевше ту ж кількість. По-просту, купили без відкатів.

Я думаю, Ви пам"ятаєте одну українську побрехеньку..
    Купив чоловік відріз тканини на штани.
    Пішов до кравця, той заміряв і каже - мало.
    Забирає той чоловік тканину, йде додому, коли бачить, ще один кравець.
    Зайшов, питає: Ви не могли б мені пошити штани з цієї тканини.?
    Той поміряв, каже, зможу.
    Чоловік і питає: А чому Ви кажете, що тканини на штани мені вистачає, а той кравець казав, що мало.
    Кравець відповідає: Бо його синові десять років, а моєму лише чотири. Я можу з цієї тканини пошити штани вам і своєму синові, а він - ні.

Стосовно боргу також уже казав. Важлива не сума боргу, а її відношення до ВВП.
    Якщо у Вас, для прикладу, зарплата дві тисячі гривень, а борг складає десять тисяч - це катастрофа.
    А якщо у Вас зарплата двадцять тисяч гривень, а борг - дванадцять тисяч, це не так і страшно.
    ВВП за минулий рік - рекордний за всі роки незалежності, тому більший борг цілком обслуговується і не є критичним для України.
    Гривня стабільна уже два з половиною роки. Про перші два з половиною роки Порошенка та курс гривні нічого не бажаєте сказати?

16. medwedo berlogsoni

Справа не в провайдері. У мене ХР.
    А за яке число те Ваше повідомлення, якщо не секрет?

Крім того, що таке віялові відключення, я знаю. Це коли їдеш у відрядження із свічкою в сумці. Ідеш вранці вулицею - ліхтарі не горять. Заходиш у готель - там свічка на ресепшені. Пропнують тобі свічку, щоб міг пройти в номер. А ти гордо кажеш, що приїхав із своєю. Заселяєшся в номер і ставиш свічку у стакан.
    Оце - віялові відключення ( 2000рік)

Останнє редагування: 30 січ 2022
  17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А зелебобикам понятен термин "энергетическая безопасность"?Завтра бульбенфюрер запретит продавать электроэнергию Украине, и?

18. Silver bullet

Бульбафюрер продает и в Литву, и в Украину. Это деньги стране, политика параллельно.
    У нас там и совместные сети - с Россией и Беларусью, кажется, идут перетоки.

19. Silver bullet

Государство всегда сильнее любого олигарха.

20. medwedo berlogsoni

Ні, я просто дивлюся інформацію за посиланням.
    То є деякі дурачки, які не хочуть подивится дві хвилини ролика, хоча їм той ролик запропонували подивится аж три рази.
    Упороті, одним словом. А я дивлюся інформацію, і оцінюю її критично.
    Як у випадку із електроенергією. Чому купили в Білорусі, а не в Ахметова, наприклад? Чому в 2018 році не виділили фінансування на убиту дорогу Кропивницький - Миколаїв, по якій гробили машини, а у 2020 році виділили, і у 2021 році виділили? І тепер там дорога - по якій можна комфортно їхати з будь-якою швидкістю, не ризикуючи розбити підвіску.

Вважаю, що нормальній людині це повинно бути цікаво, а не те, скільки кому в дитинстві чого відрізали чи не відрізали.

а де твій аватар? :)