Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ги-ги-ги! Та я з Віталієм особисто обговорював болото київського інституту журналістики, де готують в основній масі "бамбуків".
    Та повернемося до сурогатності нашої журналістики. Сьогодні показали ХЄроїв-журналістів, які особисто їздили перевіряти закупорки на трасі Київ - Одеса. Під вечір повідомили про анулювання цих закупорок. А ось дослідити роботу Укравтодору в цих рпАХВесіоналів немає кеби. Ця паразитична організація повинна (підтримувати належний стан вона не взмозі) на свому сайті хоча б давати інформацію про стан стратегічних доріг в країні хоча би два рази на добу, звідки б водії орієнтувалися в ситуації. А ці поци ганяють по трасах для зйомок чергових аварій замість вказаного аналізу Укравтодору. Висновок - одні паразити роблять вигляд про підтримання стану доріг, а інші - роблять вигляд про надання суспільству належної інформації.

2. Bambook

Bambook Persona non grata

знаєте, про таких зациклених на собі прекрасному і неспроможних сприймати чужу думку навіть приказка є:
    усі Прокопи, а я Дартаньян... Ну чи якось схоже. Не пригадую точно, у нас, сірих, нікчемних людей з памяттю погано...

• Подобається Подобається x 3
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Совдеп....
    Из дневника политзека

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Співчуваю.

Ще один "совдеп" - "І вражою злою кров'ю волю окропіте". Та наше бидло думає, що лиш "рассуждєніямі" на кухні з кумом за чаркою чи на форумі він здобуде "хартію вольностей", яку більш розвинуті народи здобули ще багато сотень років назад.

---------- Додано в 12:32 ---------- Попередній допис був написаний в 12:27 ----------

І де вона та "думка" була? Люди, підкажіть, де знаходяться достойні думки Бамбука. Можливо я там знайду істину.

5. Romko

Прокопе,проствітіть мене темного,скільки листів до вищестоящих ви написали,щоб добитись,хоч чогось?Бо,колись,на Острові ще...так переконували...писати листи...листи..листи...
    І де воно,то щось?
    Ага...Тризубий Стас колись співав...про ото...Прокопове...

http://youtu.be/y43iKaAvt-g

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А якщо дізнаєшся цифру, то проствітлієш? Яка убогість! Хотілося б побачити цього Ромка та Стаса поряд зі мною десь на початку 60-х. ХЄрої. Сміливі стали з 1991 року.
    Хлопче, а скільки років твій герой Стас був комсомольцем?

7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А позвольте спросить, сколько лет Вы были коммунистом? Только не рассказывайте сказку, что "изнутри разрушали".
    :)

• Подобається Подобається x 1
  8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я вам дозволяю дізнатися, що від комсомолу та партії більшовиків мене Бог та мій характер уберіг.

Казок про Ємєлюшок я не знаю. Так скільки Стас був комсомольцем?

9. Romko

Що то має до річі?
    От він і в партії був...

http://www.youtube.com/watch?v=LZ6SBnd5QW0

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Сьогодні на книжковому ярмарку я відкрив для себе ще одного достойного патріота України. Жаль, що таких людей ми часто відкриваємо лиш після їх смерті.

11. Дальневосточник

Тогда в одном из двух ваших сообщениях "неточность". Вы или действительно "не состояли" - или "посыльный" не носил за вами "тревожный чемоданчик". :)

12. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Мафія Януковича на переобранні свого лідера знову застосує масові фальсифікації. Західним країнам потрібно бути послідовними і застосувати фінансові санкції проти мафії , зупинити вимирання країни. В Україні відбувається прихований геноцид , а Євросоюз мовчить і сподівається що Януковича переізберуть. Потрібно тиснути на мафію санкціями тому , що українці живуть гірше за білорусів.
    Що стосується народних реформ , то можна почати із державної кампанії мобільного зв*язку , яка працюватиме на безкоштовну медицину.

13. Romko

Кому охота з Путіним зв"язуватись?

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

І що це дасть, коли Східна Україна горою стоїть за гопоту чи комуняк. Вони їх вибирають починаючи з перших вільних виборів ще за часів УССР. Звичайно, фальсифікація має місце але якби Схід масово не голосував за банду, остання нічого б не могла зробити.
    Так що поки Схід буде в складі так званої "України" то тих пір нічого не зміниться. По крайній мірі в кращий бік. Пора вже бути реалістами...

• Подобається Подобається x 2
  15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Ганна Герман не згодна працювати разом з екс-міністром освіти Дмитром Табачником, повідомила вона в інтерв’ю виданню Обозреватель.
    "Я ніколи не працюватиму підлеглою Дмитра Табачника, як і він ніколи не працюватиме моїм підлеглим. Я думаю, що ми з ним різної групи крові", - заявила вона.
    За її словами, вона поважає його компетентність, але відмовляється ставати його підлеглою.
    Як повідомляли джерела, Ганна Герман може стати міністром культури у новому уряді.
    Нагадаємо, в понеділок, 17 грудня, народний депутат України Ганна Герман була нагороджена Орденом святої Варвари Великомучениці "за багаторічне сумлінне служіння українському народу".

16. kitana

kitana Banned

Моя країна називається - Україна.
    І не в лапках, і не так звана.

Затямив, українофоб смердючий?

17. Дальневосточник

18. Romko

Наша рідна земля називається Україна.
    Територія,населення невеликої частини якої усвідомлює себе українцями.
    Решта мутанти недороси.
    А країни такої НЕ ІСНУЄ
    Існує окупована ерефією земля.Губернія..
    Схід і південь якої донині молиться на червоні смердячі шмати,під якими їх вбивали і розстрілювали.

Останнє редагування: 20 гру 2012
    • Подобається Подобається x 1
  19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я не являюсь соратником чи однодумцем Кітани.
    Але я заявляю протест проти її покарання за цю фразу.

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Причини? :)

а де твій аватар? :)