Ги-ги-ги! Та я з Віталієм особисто обговорював болото київського інституту журналістики, де готують в основній масі "бамбуків". Та повернемося до сурогатності нашої журналістики. Сьогодні показали ХЄроїв-журналістів, які особисто їздили перевіряти закупорки на трасі Київ - Одеса. Під вечір повідомили про анулювання цих закупорок. А ось дослідити роботу Укравтодору в цих рпАХВесіоналів немає кеби. Ця паразитична організація повинна (підтримувати належний стан вона не взмозі) на свому сайті хоча б давати інформацію про стан стратегічних доріг в країні хоча би два рази на добу, звідки б водії орієнтувалися в ситуації. А ці поци ганяють по трасах для зйомок чергових аварій замість вказаного аналізу Укравтодору. Висновок - одні паразити роблять вигляд про підтримання стану доріг, а інші - роблять вигляд про надання суспільству належної інформації.
знаєте, про таких зациклених на собі прекрасному і неспроможних сприймати чужу думку навіть приказка є: усі Прокопи, а я Дартаньян... Ну чи якось схоже. Не пригадую точно, у нас, сірих, нікчемних людей з памяттю погано...
Співчуваю. Ще один "совдеп" - "І вражою злою кров'ю волю окропіте". Та наше бидло думає, що лиш "рассуждєніямі" на кухні з кумом за чаркою чи на форумі він здобуде "хартію вольностей", яку більш розвинуті народи здобули ще багато сотень років назад. ---------- Додано в 12:32 ---------- Попередній допис був написаний в 12:27 ---------- І де вона та "думка" була? Люди, підкажіть, де знаходяться достойні думки Бамбука. Можливо я там знайду істину.
Прокопе,проствітіть мене темного,скільки листів до вищестоящих ви написали,щоб добитись,хоч чогось?Бо,колись,на Острові ще...так переконували...писати листи...листи..листи... І де воно,то щось? Ага...Тризубий Стас колись співав...про ото...Прокопове... http://youtu.be/y43iKaAvt-g
А якщо дізнаєшся цифру, то проствітлієш? Яка убогість! Хотілося б побачити цього Ромка та Стаса поряд зі мною десь на початку 60-х. ХЄрої. Сміливі стали з 1991 року. Хлопче, а скільки років твій герой Стас був комсомольцем?
А позвольте спросить, сколько лет Вы были коммунистом? Только не рассказывайте сказку, что "изнутри разрушали".
Я вам дозволяю дізнатися, що від комсомолу та партії більшовиків мене Бог та мій характер уберіг. Казок про Ємєлюшок я не знаю. Так скільки Стас був комсомольцем?
Сьогодні на книжковому ярмарку я відкрив для себе ще одного достойного патріота України. Жаль, що таких людей ми часто відкриваємо лиш після їх смерті.
Тогда в одном из двух ваших сообщениях "неточность". Вы или действительно "не состояли" - или "посыльный" не носил за вами "тревожный чемоданчик".
Мафія Януковича на переобранні свого лідера знову застосує масові фальсифікації. Західним країнам потрібно бути послідовними і застосувати фінансові санкції проти мафії , зупинити вимирання країни. В Україні відбувається прихований геноцид , а Євросоюз мовчить і сподівається що Януковича переізберуть. Потрібно тиснути на мафію санкціями тому , що українці живуть гірше за білорусів. Що стосується народних реформ , то можна почати із державної кампанії мобільного зв*язку , яка працюватиме на безкоштовну медицину.
І що це дасть, коли Східна Україна горою стоїть за гопоту чи комуняк. Вони їх вибирають починаючи з перших вільних виборів ще за часів УССР. Звичайно, фальсифікація має місце але якби Схід масово не голосував за банду, остання нічого б не могла зробити. Так що поки Схід буде в складі так званої "України" то тих пір нічого не зміниться. По крайній мірі в кращий бік. Пора вже бути реалістами...
Ганна Герман не згодна працювати разом з екс-міністром освіти Дмитром Табачником, повідомила вона в інтерв’ю виданню Обозреватель. "Я ніколи не працюватиму підлеглою Дмитра Табачника, як і він ніколи не працюватиме моїм підлеглим. Я думаю, що ми з ним різної групи крові", - заявила вона. За її словами, вона поважає його компетентність, але відмовляється ставати його підлеглою. Як повідомляли джерела, Ганна Герман може стати міністром культури у новому уряді. Нагадаємо, в понеділок, 17 грудня, народний депутат України Ганна Герман була нагороджена Орденом святої Варвари Великомучениці "за багаторічне сумлінне служіння українському народу".
Наша рідна земля називається Україна. Територія,населення невеликої частини якої усвідомлює себе українцями. Решта мутанти недороси. А країни такої НЕ ІСНУЄ Існує окупована ерефією земля.Губернія.. Схід і південь якої донині молиться на червоні смердячі шмати,під якими їх вбивали і розстрілювали.