Дурачок, ты не знало, что доступ к этому и подобным ресурсам зоны.сру в Украине заблокирован?И чтобы пройти по твоей ссылке нужно нарушать законы Украины и обходить блокировки?
Як у кого із ковідною тисячею? За рахунок цього, аншлаги в кінотеатрах та театрах, повні зали, навіть на знаючих напам'ять спектаклях, як гоголівський "Вечори на хуторі біля Диканьки", опера чи балет - потрібно це розуміти. Із книг, враження, майже всі нові видання - макулатура, зацікавив один довідник, але він на англійській мові, аж так, для читання, поки що англійською не володію, жаль, що такого не було у мої студентські роки, були тоді потрібні методички, довідники, науково-популярна література енциклопедії... Ліки... мені не 60, рецепт лікаря, майже всі ліки купую без цього, знаю свої можливості і що коли допомогло, ніби ковідну тисячу витрачати на шприци, бинт, пластир, БАДи - не можна. Бачу багато грошей із цієї виплати забере держава і не тільки у мене.
Глупыш, ты всерьез поверил этому разводилову?Бгггггг.Лично я получением этой херни не занимался.И не буду.
Ворог біля воріт, союзники організували повітряний міст з ленд-лізом в Україну... Міністр оборони повідомляє голову Парламенту, що додаткове фінансування Армії поки що непотрібне. Зп військового в окопі на морозі мінус 10 трохи вище зп охоронця в супермаркеті. Жодного дивізіону Нептуна досі немає. Далекобійна Вільха-М не прийнята на озброєння, не виробляється. Про Сапсан взагалі 3 роки тиша. Бронежилети і каски посол просить в Німеччині, бо зелене МО після справи Марченка боїться закуповувати 3 роки. Зате казки про виробництво Ірокезів лижним інструктором під Одесою. "Додаткове фінансування не потрібне"(с). Ні, я допускаю, що бреше Коливан, а Резніков насправді йому цього не говорив, що Резніков вийде через 20 хв і спростує ці слова. Але "нова якість політики", "молодих нових обличч без досвіду договорняків" валить з ніг. Насправді там все ясно. Від них вимагають план, що робити на випадок наступу РФ, але пункти того план і так кристально ясні: 1. Пора 2. Свалівать. 3. Із етой страни. Прокралися, нажерлися, помінай как звалі! Насправді, вони розбіжаться, як таргани, як риги в 2014му, а потім будуть розповідати: при нашому зєльці була стабільность, долар всього по 28, а при вас по 80 став. І знову будуть вести до влади голобородька. Тому і не треба фінансування армії, яке можна витратити на коктейлі і курорти. А ти подихай, якщо лох.
Що у вас забере держава? Якщо ви не хочете брати чи не хочете витрачати - забере колись, ясно. Я розраховую витратити на ЖД квитки по Україні. Може, книжки. Це подарунок, і до нього так і відноситись потрібно. Це ви шо - заробили?) Людям похилого віку радість, що можна в аптеках затаритись. Не чула, щоб не можна було шприці купувати.Де ви про це взяли? Невістка накупила мамі, яка не вакцинована, ліків. У старих сусідів один смартфон на двох - допомогли їм з установкою ДІї і обидва заказали вже ту тисячу. Люди нормально реагують, один ви бурчите.
Можна коректніше, га? Людина в Хайфі може не знати наших підробиць. А чи він дурачок, чи ви - ці події можемо вважати рівновірогідними. Один у вас ебанутий, другий дурачок, а ви такий розумник можете на мові щось написати, а не апшепанятном? Поки не бачу.
Є такі, хто бурчить набагато більше, та і не заради цього я вакцинувався, без вакцинації, під час червоної зони у жодний торговий центр, навіть для поповнення мобільного мене би не впустили, у лікарні невакцинованих із діагнозами: камені у жовчному, грижа, мікроінсульт... не приймають.
Заплатив за настільну гру внукові, ще десь 200+ грн. лишилося. Немає куди діти. Може будуть пиво наливати за цю єПідтримку?
Після провалу з арештом Президента Порошенка, зеленій дрисні терміново знадобилася бодай якась "перемога". Тому на Запорізькому мосту терміново поклали тимчасове асфальтове покриття, щоб наш огризок міг урочисто на ньому заселитися.
Это представитель русской культуры. Можно сказать интелигент Как то была передача где журналист брала интервью у такого вот гражданина, тот в процессе общения лузгал семечки и сплевывал журналистке под ноги. Та, в какой то момент не выдержав, спросила или он считает себя интеллигентом. Тот подумал и скромно отвелил что образования не хватает .
Кацалапый, какого чёрта этот пациент Рабинович, представитель русской культуры, до сих пор не обвинён тобой в работе на Москву?
Из новостей "Сохнут" приказал посланникам в Украине быть готовыми к немедленной эвакуации Как бы так помягче сказать : это настораживает