Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Він там щось розповідає про крадену квартиру і московську шльондру?

2. Blaberus

Тобто, нарід доголосувався до того, що Пуйло є гарантом жирування падлокловуна?

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хто такий Левченко?

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Суміш кефіру з оселедцем... Напевно всі такі дурні, ніхто не розуміє, великий протест на Банковій із вигляданням Порошенка на бульдозері - відсутність офіційної влади і переговірників і казус Бейлі для Кремля штурмувати Харків чи Запоріжжя. Чи порохоботам, хай світ валиться, але владу поверніть?

5. medwedo berlogsoni

Ви, паря, пересмикуєте факти. Так, президент не сидить на екскаваторі і не заміряє температуру асфальту.
    Але саме Зеленський проявив ініціативу і дав доручення своїм міністрам (міністрам свого кабінету), щоб будувалися дороги і мости, лікарні і школи, дитячі садочки і спортивні комплекси.
    Зеленський навіть не бігає по нових дорогах і не підсцикає кілометрові стовпчики, як це робив Порошенко, коли був президентом.
    Він навіть не поїхав на відкриття дуже важливого мосту через річку Прут, хоча місцеві жителі сподівалися його там побачити.
    Він там був один раз: тоді як подивився на зарослі лісом-молодняком опори мостів. Опори, залишені від о'Пороха.
    А на відкриття вже не поїхав і не піарився.

І раз на те пішло - отримання томоса, це також не масштаб президента. Для цього існують попи, то - їх парафія.

У будь-якому випадку мені приємно і безпечно їхати по такій "мєлочі", як високоякісна автодорога.

Вчора їхав уже поночі із Києва і на дорозі із Умані в бік Черкас їхав спокійнісінько, бо навіть коли йшов зустрічний транспорт, було добре видно і осьову лінію, і бокову, щоб не з"їхати в кювет. А раніше я, бувало, просто зупинявся, щоб перечекати зустрічну хуру, бо нічого не видно, можна або вскочити в яму, або з"їхати в кювет, або знайти чиюсь вихлопну трубу чи глушник прямо на дорозі (було таке раз зі мною, а раз - із близьким знайомим)
    Так що для мене такі "мєлочі" життєво важливі.
    А Ви давайте і далі вихваляйте Порошенка з томосом біля кілометрового стовпчика в льотному шльомі і з баночкою для аналізів, який виконує а капела пісню "Підманула-підвела".

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Blaberus

Ви зовсім дурний?
    Загроза російського вторгнення це єдине що перескоджає врятувати країну від банди Зеленського. Дурний нарід вибрав падло, від якого країну потрібно рятувати.

• Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  7. Good man

Good man Обычный человек

Сказать нечего, начал полностью копировать мои слова?
    Кацалапый, дороги это дороги и ничего больше. Во всём мире строят сначала завод, а потом дорогу к нему, понимая глупость строительства дорог без заводов. И только Зеленский строит дороги без заводов. И аукнется ему это ещё бОльшим непониманием с народом. Он будет думать и говорить: посмотрите, сколько я для вас сделал, сколько дорог. А люди будут открывать холодильник и говорить: на кой чёрт мне эти дороги, когда кушать нечего.
    Именно последнее ставит перед собой целью Кремль и Зеленский играет ему на руку. Ты, видя всё это, с удовольствием поддерживаешь Зеленского.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  8. Blaberus

Страшнішим за дурня може бути лише дурень з ініціативою.

9. medwedo berlogsoni

Заводи в Україні є. Тільки вони повиздихували при попередниках, Порошенкові - в тому числі. Зараз відроджуються.
    "Укроборонпром" викотив "імпортозаміщений" Ан-178-100Р, не призначений для ЗСУ | Defense Express
    Два красномовних приклади. В першому - що за час президентства Порошенка (який вліз в автоіндустрію зі своїми китайсько-білоруськими "Богданами") КрАЗ взагалі занепав, нічого не виготовляв, утворилася заборгованість по зарплатах, а зараз (в цитаті і за посиланням сказано).
    В другому прикладі демонструється, як Порошенко повністю проігнорував авіапром, і за п"ять років його президентства не було виготовлено жодного літака Ан-178, який з руками готові були відривати інші держави і платити валютою.
    Лише Зеленський рік тому особисто відвідав завод і дав поштовх серійному виготовленню Ан-178 (без російських комплектуючих, зауважу).

Але я чогось нічого не почув від Вас реакції на те, що у випадку, якщо Путін (ака Ху№ло) вирішить все таки розпочати інтенсивні дії на Сході України, озбороєння із Заходу України по хороших дорогах буде доставлено на фронт разів у чотири швидше, ніж по поганих.
    (Наприклад, дружня Польща поділиться своїми гаубицями чи санітарними машинами тощо).

Погодьтеся, що "дорогА ложка к обеду". Тому має бути гарна дорОга, щоб привезти "ложку" для смажених бурятів.
    (Може я і маразматик, але гра слів - моє хобі).

10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівський "Електрон" також хоча і зі скрипом, але впевнено займає нішу по випуску автобусів і тролейбусів нового покоління.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Той, кого ви цитуєте.

• Тупо Тупо x 1
  12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Може і влада не така, як хочеться. Зробимо безпорядок у державі?

13. ashim

ashim Well-Known Member

Це добре. А колись, пам'ятаю, мене за цю новину Львовские трамваи в Киеве: "Киевпастранс" отказался от более дешевых львовских трамваев "Электрон" из-за справки о несудимости: переплата по контракту составит 63 млн грн (22.03.19 16:02) « Политика Украины | Цензор.НЕТ на якомусь львівському форумі адмін-порошок забанив на рік.:facepalm:

Останнє редагування: 14 січ 2022
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. medwedo berlogsoni

Я не цитую, а даю посилання на відео. Відео від Сергія Лещенка.
    Ви із тих, хто залишив турботу прослухати цікаву інформацію на Господа Бога.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

навіщо цитувати ухилянта від податків?

• Тупо Тупо x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

він використовує вертоліт, бо йомк ніколи бігати, 214 днів відпочив за 2,5 роки.

• Тупо Тупо x 1
  17. medwedo berlogsoni

Розучилися читати. Буває. Я ж сказав: Я не цитую. Я даю посилання на відео. Інформативне, між іншим.

18. medwedo berlogsoni

Скоріше так: Команда Зеленського перешкоджає (корінь "шкода") вторгненню Росії. І це рятує країну.
    І чим далі в часі, тим більші ризики для Росії у випадку вторгнення в Україну наступити на такі граблі, від яких голова Путіна (ака Ху№ло) репне по саму (Ви колись мене назвали копрофілом, так от - "по ню саму")

19. medwedo berlogsoni

20. Good man

Good man Обычный человек

Окончательно попался наш кацалапый.
    Наши для него это российские фигуристы Виктория Синицина и Никита Кацалапов.
    Ошибся форумом наш кацалапый, хотел на пензенский форум отправить, но перепутал окна браузера в компьютере.

• Зе бест! Зе бест! x 1
а де твій аватар? :)