Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Якщо вам за 60, то муситиме колоти бустерну дозу, не то... моменто море(

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це все одно, що віслюку показувати мобілку.

Баян - реакція віслюка. Він не ходить голосувати і не розуміється у цифрах. Для таких найкраще діє батіг.

• Тупо Тупо x 1
  3. - Діду, а що таке обернена пропорційність?
    - Це коли на скільки стали збитковими великі держпідприємства, на стільки ж збільшилися статки олігархів.
    - А-а-а, як при Зеленському?
    - Саме так. FB_IMG_1641237546231.jpg IMG_20220103_161817_662.jpg

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Медведо, ну нельзя же быть таким тупым, даже зелебобику!Я ведь на "абсчипанятном" уже писал, как производятся неплановые посадки, и что при этом делают кабинный экипаж и пассажиры.Вы не смогли усвоить такой мизерный объем информации?
    Ладно, мне не трудно, еще раз, медленно и два раза (а вы конспектируйте, чтобы не было очередного "а де море?"): старшая/старший кабинного экипажа передаст по трансляции: "дамы и господа, прошу застегнуть ремни, поднять шторки иллюминаторов, привести спинки кресел в вертикальное положение, поднять откидные столики.По техническим причинам наш самолет совершает посадку в аэропорту "Борисполь".Вы будете размещены в комфортабельных номерах в отеле, вам будет обеспечено горячее питание и напитки, после устранения небольших технических причин мы продолжим полет по маршруту.Причин для волнения и беспокойства нет". Это почти стандартное сообщение. По крайней мере, при незапланированных посадках (а их в моей практике полетов было больше пяти) эти сообщения я слышал не раз. После посадки старшая/старший кабинного экипажа объявит: "дамы и господа, наш самолет совершил посадку в аэропорту "Борисполь".Температура воздуха плюс десять градусов.Экипаж просит вас покинуть самолет.Не забывайте свои личные вещи.После устранения причин, мы продолжим наш полет.Напоминаю, что вы будете размещены в комфортабельных номерах в отеле, вам будут предложены горячее питание и напитки.Будьте осторожны при выходе на трап.Благодарю за внимание".А вот теперь начинается самое интересное- вагнеровцы официально и для всех являются обычными пассажирами.Гражданскими лицами.У которых на лбу не написано, что они убийцы.И есть высокая доля вероятности, что про них никто не знает, и что они сейчас выйдут, покушают украинского борща в отеле, а потом, когда жопорукие турки подкачают спустившее колесо своего пепелаца, спокойно продолжат полет.
    Либо этим вагнеровцам надо "срывать трусы и лифчики", объявлять о захвате самолета, и тут же из "мирных гражданских" становиться международными террористами.Которых можно и живыми не брать.И тут уже не прокатывает "возможно"- захват самолета это чистейшей воды терроризм.И самый цимес- что даже если они и добьются заправки и вылета намацкву- то и намацкве они продолжают оставаться международными террористами.Которые подлежат суду. А до суда их доводить никак нельзя.Значит- их будут убивать.В самолете.Чтобы не выплыла громкая правда и всякие дурные показания в суде.И вагнеровцы это прекрасно осознают.И выбор у них между возможным сроком (который может быть, а может и не быть- ведь они сейчас гражданские, да и если будет- то не обязательно пожизненным), и гарантированным физическим уничтожением.
    Неужели такие азбучные истины вы "ниасилили"?

• Подобається Подобається x 1
  5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

И еще, Медведо- я предпочитаю дискутировать о вкусе устриц с теми, кто их ел.Так что сначала, прежде чем писать опусы о самолетах- полетайте немножко.Желательно рейсами нескольких авиакомпаний.Тогда вы перестанете нести такой феерический бред, который сейчас несете.

• Подобається Подобається x 2
  6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Для чого в якийсь десятий раз ця зацикленість? Якщо на те пішло і Порошенко не збіднів.

7. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Лактоша, Ви маєте проблеми зі сприйняттям?
    Мені начхати на бидло, зебілів, антиваксерів, чіпованих. Нехай виздохнуть. Мене цікавить чому я отримав можливість вакцинуватись пізніше за зімбабвійців?

8. Lanktocha

Хоч тепер при надлишку вакцин зроблене щеплення?

9. Blaberus

Тепер зроблене. І, до речі, не індійського шмурдяка або китайського лайна, на якому потвора крала гроші.

10. #НевідривнийКалендар
    5 січня 2019 року Вселенський Патріарх Варфоломій I підписав Томос (грец. Τόμος – указ, декрет), що надав Православній церкві України автокефалію.

Наступного дня Томос було передано главі Православної церкви України митрополиту Епіфанію. Це відбулося у соборі святого Георгія Переможця у Стамбулі, що є резиденцією Константинопольського патріарха.

Вручення пройшло в рамках урочистого богослужіння, в якому взяли участь президент України Петро Порошенко та голова Верховної Ради Андрій Парубій.

Вселенський патріархат благословив створення єдиної канонічної автокефальної помісної Православної церкви в Україні (ПЦУ), незалежної від Російської православної церкви.

Перед тим синод Вселенського патріархату зняв анафему (церковне прокляття) РПЦ, накладену свого часу на глав тодішніх УПЦ КП і УАПЦ, і повернув їх і підпорядкованих їм архієреїв і вірян у канонічне спілкування зі світовим православ’ям.

Крім того, синод Вселенського патріархату скасував своє давнє рішення, яке Москва хибно трактувала як нібито передачу Московському патріархатові в церковне підпорядкування історичної Київської митрополії.

Після Об’єднавчого собору в Києві 15 грудня і створення помісної православної церкви України вже щонайменше 40 громад Української православної церкви (Московського патріархату) заявили, що переходять до нової структури.

Усі кроки до здобуття українською православною церквою канонічної автокефалії і незалежності від Російської православної церкви, і особливо об’єднавчий собор, викликали вкрай різку реакцію в Росії, а також у проросійських структурах в Україні.

Слова Петра Порошенка, сказані після передачі Томосу:
    “Томос для нас, це фактично ще один акт проголошення Незалежності України. Він довершить утвердження самостійності Української держави, укріпить релігійну свободу, міжконфесійний мир, він посилить права і свободи громадян, котрі перебували поза спілкуванням із Вселенським православ'ям і яких несправедливо таврували неканонічністю.

Сьогоднішня подія в історії нашої країни збережеться в одному ряду з Володимировим Хрещенням і з проголошенням Незалежності. А православний світ запам’ятає день, коли до родини церков-сестер увійшла повноправна Церква України”.

• Подобається Подобається x 1
  11. Lanktocha

Про якість вакцин нехай говорять інфекціоністи!
    Не всі признали "Коронавак", але зараз важливіше не поїздка за кордон, а побільше здорових тут, менше обмежень при перебуванні у червоній зоні, "Коронавак" врятував багатьох у Бразилії, деякі лікарі, враховуючи, що там найменше побічних дій, рекомендували мені саме таких препарат. На третю дозу доречно після "Коронавак" "Пфайзер", мені менше 60, я перехворів і вакцинований 2 дозами, так що ніби непма потреби.
    Доречі, Франція зараз чи не світовий лідер по захворюваності, є якісь протести чи нарікання щодо Макрона?

12. Blaberus

Я маю відношення до медицини.
    Безумовно! Бо це шмурдяк для диких країн.
    Цікаво: можливо падлокловун спеціально завіз це китайське лайно не лише тому що разом з китайцями простіше красти гроші, але й тому щоб знищити ненавистний безвіз? А казав що невзмозі мислити стратегічно! От жеж падло брехливе!
    Я вже Вам писав не раз і не двічі про те, від чого залежить ефективність вакцини.
    Франція теж вакцинувалась після Зімбабве?

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Вітаю вас, панове порохоботи, "соврамші"!
    Великі масло- та сирзаводи спростували зупинку виробництва - Бізнес та Фінанси - Курс України
    Тут на днях звиздун @Mykhaylo Khomchyn звиздів серед ночі, аж ковдра над ліжком ширяла, що Пирятинський сирзавод зупиняється.
    Який смисл читати бріхні порохоботів?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. Lanktocha

Є і версія, конкуренція та між китайцями та англосаксами.
    Винаходів, вчених, нобелівських лауреатів, якісної техніки куди білььше у Японії, де і населення значно менше.
    Є приказка "Лучше меньше да лучше", я можу погодитись на прийом слабшого препарату, який менше буде тривати дію, але не буде викликати безсоння та піднімати цукор у крові, так і вакцина викликаюча алергічні реакції, згущення крові, ідвищення температури... може спричинити багато інших негативних наслідків, особливо у кого діабет, тромбоз...
    Чого тріпатись, у пуктах вакцинації дають вибір і ніщо не нав'язують.
    Тю... Можна подумати у нас більше ніякі вакцини не затверджені, як у Росії нічого крім "Спутник".
    Якщо на те пішло, Франція в іншому положенні і має більшу вагу, порівняно із Україною.
    В Україні зараз немає такої захворюваності, нових штамів, мутацій...

15. Blaberus

Лактоша, я повторюю запитання: чому я не мав можливості вакцинуватися раніше за пересічного зімбабвійця?

16. Blaberus

Що таке, невже завод вижив? Погано працює падлокловун.

17. Good man

Good man Обычный человек

Отрицания роста цен на газ нет, есть подтверждение этому. От того, что руководство бодро отрапортовало о работе в штатном режиме, цена на газ не снизилась. Законы экономики неизбежно возьмут верх.

18. "Адекватно підняти ціни на готову продукцію ми не змогли. Негативний розрив між витратами та доходами призвів до того, що у IV кварталі заводи працювали зі збитком. Продовжуватися таке нескінченно не може, оскільки призведе до вимивання оборотних коштів та неможливості заплатити за газ, сировину, упаковку, виконані роботи" , – сказано у заяві.

а де твій аватар? :)