Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

А вот по идиотизму, вьі наверное уже обогнали Зеленского)

3. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

4. medwedo berlogsoni

Вош - то Путін, а кожух - президентське крісло в Росії
    Ми з цього починали диспут. Гудман погодився.
    Вош - скорочено від вождь. В Росії завжди були вожді. Путін у них вождь. Тобто - вош.

5. ashim

ashim Well-Known Member

Вибачайте, нагадаю класику:

- Собственно, дело ваше выеденного яйца не стоит,- веско заметил Швейк.- Все дело в том, кого они там в суде будут считать старым австрийским вшивцем. Хорошо, что вы прибавили насчет кровати. Этим вы так их запутаете, что они совсем обалдеют. Вы только им обязательно разъясните, что вшивец - это вошь-самец и что на самку-вошь может лезть только самец-вшивец. Иначе вам не выпутаться. Написали вы это, конечно, не для того, чтобы кого-нибудь обидеть,- это ясно. Господину аудитору скажите, что вы писали для собственного развлечения, и так же как свинья-самец называется боров, так самца вши называют вшивцем.
    Учитель тяжело вздохнул.
    - Что ж делать, если этот самый господин аудитор не знает как следует чешского языка. Я ему приблизительно так и объяснял, но он на меня набросился. "Замец фжи по-чешски зовет фожак, завсем не фшивец",- заявил господин аудитор.- Femininum, Sie gebildeter Kerl, ist "он фож". Also Maskulinum ist "она фожак". Wir kennen uns're Pappenheimer [Женский род - эх вы, а еще образованный человек - есть "он фож". А мужской род есть "она фожак". Мы знаем своих паппенгеймцев! (нем.)].

6. Це успіх, я вважаю!
    Всесвітня слава віслюка.

На запит «скільки років придурку» Гугл видає першим результатом біографію Зеленського.
    FB_IMG_1641143307092.jpg

7. Ору....

20220102_221548.jpg

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. medwedo berlogsoni

Хомчине, мушу нагадати, що всіх, перерахованих в цьому пласкому жарті, який вам прислав якийсь ідіот, при владі не було довгих двадцять вісім років, а за цей час Україна опустилася на останнє місце в Європі по ВВП на душу населення, зате Пінчук, Ахметов, Порошенко, Коломойський, Фірташ і ще деякі стали мільярдерами.
    Дороги були розбиті, мости валилися, заводи, фабрики і малі гідростанції різалися на металом, шахти занепадали, людей труїли димом та промисловими відходами, українці масово (мільйонами) емігрували за кордон, Україна весь час повністю була залежна від російських енергоресурсів, а також втратила частину своєї території, зокрема - Крим, який хоча і мав засране узбережжя, але там так ніхто і не наводив лад ще до всяких Стефанчуків і Арахамій .

9. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

пам"ятаєте "коли зд"?

10. medwedo berlogsoni

Не колошкайте його - він ще спить, трудяга. Хрін його знає, де він живе. Три роки підряд щоночі за київським часом чужі висери викладає не ЛФ. Без вихідних. Здуріти!

11. Blaberus

Якшо Лєнка-бомжиха казала що скумбрія по вісім, значить по вісім!
    Ви що, не вірите своїй першії лєді? Або ви десь бачіли таких "лєдєй"?
    Мені начхати на антивакцерів. Мене цікавить, чому я вакцинувався пізніше за зімбабвійців?

12. Blaberus

Я в курсі що Ви вже давно здуріли.

13. Good man

Good man Обычный человек

Ты же тут хвастался дипломом математика. Сейчас посмотрим, сколько стоит это достижение.
    Пусть ты прав и Луценко был поставлен для отсутствия открытия уголовных дел. Значит нарушения закона были и очень серьёзные (ради дел на 5 тысяч гривен никто не будет ставить своего генпрокурора). Зеленский не является сторонником Порошенко и ничего ему не должен. Нынешний Генпрокурор является прямым ставленником Зеленского через его монобольшинство в парламенте. Прошло 2,5 года президентского срока. Где уголовные дела, ради неоткрытия которых Луценко был поставлен генпрокурором?
    Их, этих дел, нет. Значит изначальный вывод о причинах назначения Луценко ошибочен. Ч.т.д.

Но речь шла о другом. Человек не оскорблял Порошенко, а говорил о его ошибке, ты же намеренно приписал ему оскорбление в адрес бывшего президента. Это называется провокацией. Ты ФСБ-шный тролль провокатор.

Что касается Путина, то я не раз говорил, повторю не для тебя, а для новичка на форуме. Я ушёл с харьковского форума именно потому, что при разговоре о генпрокуроре, о компьютерах, о ремонте, о квартирах и т.д. человек, который начинал понимать ошибочность своих слов, сразу кричал о Путине, России и т.д., считая это аргументами в споре. Меня это достало, поэтому я не участвую в подобных диалогах. Чтобы Путин не выделялся, я не делаю так в отношении любых политически значимых людей. Например, Елена Зеленская проявила полное незнание цен. Затем последовало лживое оправдание. Считаю я такое поведение поведением дуры. Да, считаю. Назвал я её так? Нет, не назвал. Или Трампа взять. Как его только не оскорбляли, боготворив Байдена. В итоге сейчас Байден обсуждает большую сделку США и России, а при Трампе на Россию накладывали одни санкции за другими.

Но ты, провокатор, даже не оценил моё нежелание оскорблять Елену Зеленскую, когда все сторонники Порошенко это сделали. Это в очередной раз показывает твою гнилую, двуличную натуру.

14. medwedo berlogsoni

@Good man, одним словом, Путін - хуйло.

15. Blaberus

Чего єто?

16. Blaberus

Дивно. Воно є гарантом комфортного життя Вашого президента! Як це так: припиздентя любите, я його "дах" ні?

17. Good man

Good man Обычный человек

Мда, а за госизмену подозревают Порошенко.:facepalm:

18. Маємо можливість наочно спостерігати людей і явища, які сто років тому кинули націю в жорна червоного молоха.

"А чьто мнє с того унівєрсала Центральной Рады о нєзавісімості"?

"Эту Злуку на хлєб нє намажеш".

"Скоропадскій разочаровал. Гдє рєформи, месяц прошел!"

"Армія УНР гола-боса, пускай син Пєтлюри воюєт".

"В Дірєкторії одні коррупціонєри, простим людям всьо хуже. Нужни новиє ліца!"

"Большевікі в два-трі раза все уменьшить обєщают. Зємлю крестьянам!".

"С Лєніним надо договаріваться".

Самі себе налякали.
    Самі припинили боротьбу.
    Самі своїх втоптали в багно.
    Самі втратили державу.

І поїхали на Колиму, пішли в колгоспи і жерли один одного, "освобождалі" Фінляндію з Балтією, стали площадкою для війни нацистів з комуністами, ніщєбродили на "вєлікіх стройках", ставали малоросами без мови та історії.

А всього-то треба було вірити в свою державу і підтримувати свою армію, не слухати клоунів, не вірити популістам,
    не домовлятися з ворогом.

Це ж так просто.

19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А тепер вакцин, яких завгодно і скільки завгодно. А бажаючих? На початку була логіка, у якому стані будуть вакциновані першими, у декого логіка не змінилася.
    Говорили, кому варто більше заздрити, один у 90 може ходити без палички і виконувати деяку роботу, медична картка майже пуста, чи такому, у кого трохповерховий особняк і джип.
    Не було у нас навіть, як у Польщі, об'єднатись навколо Пілсудського. Петлюра, Скоропадський, Махно - між собою воювали, як і їх прихильники.

20. Blaberus

Напевне Ви маєте проблеми зі сприйняттям друкованого тексту?
    Я писав наступне:
    А це тут до чого?
    Одного разу країну просрали, просеремо і вдруге.

а де твій аватар? :)