Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

2. ollan

ollan Well-Known Member

Да так, музыкой навеяло. Не обращайте внимание.
    Проехали.

3. VasMT

З ФБ,-
    Це все навмисно зробив аваков!тепер почнеться масове задавлення добровольців!олігархічні канали тільки транслюють ,як постраждали ебані охоронці!!яка травма,яка біда!??а ,те,що наших хлопців 5 трупів влазять в одне відро на війні,на високовольтних проводах висять киші,то це,як ??тварі ,спеціально роблять картинку!!!!ви розуміви хоч розумієте,дурні люди,як щільно акваков оцепив Київ,провірялась кожна машина,яка хоч трохи мала напрямок в сторону ВР,провірялась кожна людина,якм йшла в бік під ВР!Це все спланована картинка,щоб зажати в стальне кільке людей поліцейською державою,забетонувати так Українців,щоб більше ніякий росток свободи не виліз на верх до сонця.!!!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
    • Не подобається Не подобається x 1
    • Баян Баян x 1
  5. VasMT

ШУХЕВИЧ Ю.Р.

Шановний пане Голово, шановні депутати! Нас сьогодні ставлять перед вибором: чи справді децентралізація, чи посилення авторитаризму в Україні. Вдумайтеся! Я не буду дуже поширюватися, власне, на цьому, на так званій децентралізації, ви це бачите очевидно, А друге, панове, нам сьогодні говорять про те, що ми хочемо унітарної держави, української мови як державної, і в той же самий час вимагають імплементувати Мінські угоди в нашу Конституцію. А що це?

По-перше, ми не можемо їх імплементовувати в Конституцію, бо зміни в Конституції в умовах війни, (а є дійсно умови війни, ми воюємо з Росією!) не можна міняти Конституцію.

А друге. Дивіться, що ми вводимо. Нам тут говорять нема особливого статусу, нема. Але є особливий порядок місцевого самоврядування, то по російські називається "не в лоб, так полбу".

Але в них є, в них є їхня міліція, їхні суди, їхня прокуратура, їхнє оподаткування, вони визначають яка мова, вони мають право особливих взаємин економічних з сусідніми районами Російської Федерації. Так слухайте, може вони посольства завтра будуть відкривати?

Це не децентралізація, це не особливий порядок самоврядування, це зрада українських національних інтересів.

І ще хочу сказати одне. Нам кивають на Європу, а Європа, пробачте, як в 39-му році Чехословаччину так само продає і здає нас. А нам кажуть: Європа нам помагає, Європа за нас старається. Слухайте, тут хочеш – не хочеш, але принижуючи, це є приниження нашої гідності української нації, щоби нам диктували, яка у нас має бути Конституція, і ще захоплювалися тим, що нас принижують. Хочеш – не хочеш, але процитуєш Леніна, який в 3-му році в статті пам'яті барона Гайдена сказав, що раб, який не усвідомлює свого рабського стану - це просто раб; раб, який усвідомлює свій рабський стан і бореться проти нього - революціонер. Раб, який захоплюється принадами рабської життя - холоп і хам, гідний презирства.

Ану-но, вальцманоїди, в'якніть щось проти Шухевича, назвіть його зрадником, запроданцем і українофобом...
    Що мовчите, убогі?

• Подобається Подобається x 4
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• хамство
    О, прорвало.
    Це ж ти проти Шухевича. Ти з бодуняки чи шо?

7. VasMT

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В соцмережі дивлюсь багато в кого зачистка неадекватних

• Тупо Тупо x 1
  10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ostap Drozdov
    Коротко й по суті:

1. В країні померла коаліція. Її не існує, вона розпалася. Її ніхто не перекупляв і ніхто не подрібнював. Вона померла в природній спосіб передовсім тому, що на самому старті обєднувала непоєднувані між собою хитрови...бані фракції, які по кожному голосуванню ходили одна до одної у пошуках гривні, а на загал називала це правлячою коаліцією.

2. В країні створилася нова коаліція. Порошенко + Яценюк + ОпоБлок. Типова ширка. Ось такі реалії. Я б цілком спокійно до цього поставився - якби не Революція Гідності 2014 року. Сьогодні парламент розстріляв революцію. А це вже серйозно. Один діяч із Банкової уже разочок плюнув в душу народу. Історія вчить тОму, що вона нічого не вчить.

3. Пане Порошенко: якщо ви в парламенті не маєте голосів і берете їх в ОпоБлоку - то ви перейшли рубікон. У вас краща зачіска, гостріший розум і шикарна англійська, але ви стали януковичем. Він теж висмикував голоси у тих, у кого висмикується. Один до одного. Він у Ростові, мабуть, оцінив "красоту ігри". А покійний Чечетов, мабуть, з того світу захоплено співає вам свою народну "мы их развели как котят".

4. Пане Яценюк, вас і вашої політичної сили уже не існує. Для яйцеголових повторю по складах: не-іс-ну-є. Вас немає, ви привид, ви фантом. Ви - статистична похибка в рейтингах і антирейтингах. Вас не існує. Ідіть з Богом на цвинтар спочилих ілюзій і не ганьбіться.

5. Отого хлопця з Нацгвардії, якого застрелили нині під парламентом, убили вони - ті, хто захотів бавитися в жити по-старому. Вічна память цьому невинному убієнному через безсовісних політиків, які отак легко можуть вивернути всю душу людям. І навіть оком не моргнути.

6. Нарешті все стало на свої місця. Політики оголилися повністю, і лише сліпий-глухий-дурний баран уже не зрозуміє, ху із ху. І я дуже хочу подивитися на те, як суспільство відреагує. Якщо провладні партії далі утримуватимуть свої рейтинги, то я, чесно кажучи, капітулюю перед усіма і готовий буду визнати, що Революція Гідності дійсно забрала найкращих і лишила одних баранів.

7. ПрОклята країна.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Василько, а хто на форумі кричав: "День гніву!!!" ?

Не ви?

А тепер шукаєте крайнього? Чи працюєте на Авакова?

• Подобається Подобається x 2
  12. VasMT

• персональщина
    Ви, Ромашко, тупіший за свинопаса.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

я чув народну мудрість, що тупіють ті, хто довго носить портупею:
    Ношу я портупею і всьо тупєю і тупєю.... Це, Василько про вас. Я її не ношу.

14. VasMT

Не носите. І я не ношу. Не носив і не носитиму.
    Але я знаю, що таке портупея, а от тупі вальцманоїди ні, тому і ліплять всяку маячню на форум, думаючи, що тулять щось мудре...
    :)))

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а давайте кожен залишиться при своїй думці.
    перестанемо хамити один одному..
    мож так ми дійсно станем українцями..
    хто "за" тисне лайк..
    бо чось мені здаєсі шо ми своїми сварками граєм в чиєсь дудку..
    бо якщо чесно то мєждусобойчики вже за"бали..

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

я лиш про портупею докажу.

та мудрість була до вальцмана, товаришу Василь.

17. VasMT

• персональщина
    Ваш рівень - свинарі. До Джека товаришувати...

18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Останнє попередження усім.

Чи ви тільки проти когось вмієте дружити, як стадо блондинок?

19. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Бухарика з привокзальної чарочної до цюпи і буде порєдок ;)

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

За мітинг під Верховною Радою людям роздавали гроші та футболки
    Деякі люди були у білих футболках і з прапорами партії олігарха Ігоря Коломойського "Укроп"
    Частина людей, які прийшли на мітинг під Верховну Раду у понеділок, були підкуплені.

а де твій аватар? :)