Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну, що Ви таке кажете!?
    Порошенко не грабував, а навпаки - тим, хто грабує, руки відрубував. Зараз Зеленському доводиться утримувати тих "нерукотворних" інвалідів державним коштом. Хто без однієї руки, а хто навіть без двох, а тих, хто і без двох рук продовжував грабувати, тим Порошенко... А цікаво, що було би, якби продовжували грабувати ті, кому відрубали вже дві руки?

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Я вас ще раз запитую, куди ділися гроші зі сліпого трасту, куди передані були активи Порошенка?
    А згадайте, як Гройсман проводив ремонт доріг, доводячи тендери до абсурду і гроші поверталися до бюджету, а нічого не робилося?
    А як олігархи збагатилися за рахунок неймовірних субсидій після зльоту тарифів в десятки разів, грабуючи бюжет країни?
    Тільки нерозумна людина може битися в свою сраку і верещати, що при іншому злодії було добре((
    Їм не руки рубати, а в мішок і в Дніпро... а то інвалідів корми тих((
    Звісно, я бути робити по-іншому, але не як сьогодення.

3. На нашу «унікальну, не таку, як усі інші» (за словами Зеленського) українську вакцину від коронавірусу не стали виділяти коштів.

Розробка вітчизняного препарату виявилася піаром (ніби могло бути інакше).

❗️ Як заявив Андрій Сибірний – голова львівського Інституту біології клітин, співробітникам якого було доручено займатися розробкою вакцини, держава профінансувала лише початок досліджень і після перших випробувань проект закрили:

➡️ «Наше дослідження коштувало майже 300 тисяч євро. Щоб зробити вакцину, потрібно досліджувати великих тварин – ховрахи, приматах. Потрібні великі обсяги препаратів, потрібно інвестувати 300-500 млн. євро. Ніхто не готовий це робити. Я розмовляв з МОЗ, вони кажуть: "Ми не фінансуватимемо це. Нехай Фонд цим займається". Це зависло. Був інтерес президента та прем'єра, коли на ринку вакцин було мало. Наразі вакцин повно. Інтерес до них немає».

⁉️ Вово, ти в цьому житті хоч щось зробив не для піару, а для України?

4. Робітники яготинського та пірятинського молокозаводів завдяки Зеленському можуть відправитися в Центр зайнятості по новій, гарно освітленій дорозі.
    2022 — рік набуття досвіду намазування асфальту на хліб.

5. Коммунарец

І поцьомайте його в сраку, то взнаєте(
    Скоро буде Хазарія, а ви біжить до пшеків лайно прибирати за шляхтою, селюк холопський))

6. Виходить СБУ і каже, що особиста помічниця президента не має доступу до державної таємниці, хоча присутня на нарадах зі спецслужбами, і до того ж в шлюбі з громадянином РФ.

Виходить голова військової розвідки і каже, що проживає в одному будинку з громадянином РФ.

Виходить Арахамія, і каже, що користується офшорами.

Виходить НГШ і заявляє, що його солдати "нє туда полєзлі".

Виходить сам Зеленський, і каже, що особисто попереджував Лукашенка про вагнерівців.

.... а потім всі дивуються що ж не так з державою і чому її долю вже вирішують без участі всих цих прекрасних людей.
    ............
    Таку зневагу жоден народ би не терпів, крім українського, оскотиненого "сватами".

7. Я ще раз вас запитую куди вони мали подітися?

8. Коммунарец

куди хош, тільки б не на користь країни(. Воно ж вдавиться, якщо для українців було б(
    Тож і отримав під зад від народу))
    І цей отримає, разом з народом(

9. Ви роздаєте свої гроші кому попало?
    Що таке сліпий траст?
    Скільки своїх грошей роздав віслюк?

10. До речі, скільки грошей роздав народу так любимі вами хуйло чи москальскі попи

11. Коммунарец

То вам Зеленський сказав, після вашого поцілунку його дупи? Носа витри, замурзався, жополиз)

12. Коммунарец

Стою якось на зупинці, їхати в село... підходить один алконавт до мене і просить пару гривень.
    Питаю: "Отче наш" знаєш?
    Він відтарабанив мені як слід молитву.
    Я йому дав 10 гривень.
    Інший теж якось у Прчаєві просив... я йому дав 5 гривень, але щоб більше не пив...
    Наступного дня сидів я у сквері Почаєва, з одним пілігримом і розмовляв...
    Підсідає той, що просив напередодні гроші , і такими тверезими розумними очима дивився і слухав, що я аж здивувся... а ще потім питання задавав. Та про горілку нічого не чув, щоб випити.
    Так що... хто просив, я давав. Але хтозна, що за ті гроши буває))
    Багато хто дає комусь, але мій досвід каже, що мало хто кому дасть зі своїх зароблених, але більше з крадерого, а потім ще й нагадають та попрекнуть тим при нагоді, або собі ціну наб'ють.
    Тому я даю не всім попадя, але кому потрібно більше за всіх, аби не пропасти нізащо, але мав шанс урятуватися
    А от Зеленський нічого нікому не дає. І не нахваляється. Молодець. А щось будує - так то його робота піднімати економіку)
    Порошенко знов збирає гроші... а потім серне, як Ахметов і знову в запой піде)

Останнє редагування: 30 гру 2021
  13. Коммунарец

Доля країни вирішена вже давно і не на Землі, а також Росії, Білорусі, тай інших.
    Одні будуть процвітати, інші будуть зтерті , деякі залишаться, якщо одумаються.
    І грішний має шанс, аби покаявся в душі і в серці став чистішим. Але є упороті, типу вас, тому я навіть не знаю, чи вам щось взагалі допоможе, аби не стати взагалі твариною.

14. View: https://youtu.be/I4EJHWrxw-o

• Баян Баян x 2
  15. А ви помітили одну цікавинку?
    Щойно протестні настрої набувають критичної позначки, з-за лаштунків вистрибує товариство політпиздунів, які своїми "акціями" зливають протест в каналізацію.
    І знову під плінтус шубовсь.

16. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, та харе вже курити фіміам Пороху. Порох не зміг навіть фонтан поставити)

А українці були нацією, яка пишається своєю країною і готова її захищати, свій вибір та переконання і ДО Пороха, і БЕЗ Пороха.
    Українці йому вже давали шанс, а він той шанс просрав.

• Подобається Подобається x 2
  17. Звичайно, віялові відключення електрики (практично, неминучі) ми якось переживемо - це явище тимчасове. І навіть зупинку маси промислових підприємств через нелюдську ціну на газ переживемо - танкери зі зрідженим паливом ідуть у Європу з Америки та Катару, Норвегія різко піднімає видобуток тощо. Тому, через деякий час більшість із них відновлять роботу.
    А от що робитимемо з Держборгом, який досягнув 60 відсотків ВВП? Просто запам’ятайте собі цю цифру, бо вона є серйозною для економіки будь-якої країни. А для нас - критичною, бо наші запозичення останнім часом дуже дорогі (дешевих ніхто не дає). І обслуговувати їх уже нереально. А враховуючи, що до весни вони (і борг і відсотки) гарантовано виростуть ще, нам гаплик - у повному розумінні слова.
    Коли до влади знову прийдуть нормальні професійні люди, їм доведеться розгрібати ці авгієві стайні - через різку девальвацію гривні й додаткове пониження рівня життя населення, як у 2014-15 роках.
    Можеш заскрінити собі цей пост

18. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, ти мені голову дурницями не забивай.
    Ти що, хочеш, щоб я тут скавулів разом з тобою?)

Новий рік на носі, Різдво на підході - є чим перейматися.
    Моє діло - намагатися жити по новому і старатися, щоб було все добре.

А про ті відключення, ВВП, борги і ціни я згадаю, коли піду голосувати ;)

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Майор, Ви знаєте, мені так цікаво було Вас читати. Ви - майстер слова. Чесно. Я зачитався.
    Але хотілося б запитати:
    А чи взяли б Ви в свою фірму на посаду головного бухгалтера, скажімо, електрика, без належної освіти і досвіду роботи в фінансовій галузі тільки через те, що він - Ваш кум? (Ваші жінки дітей разом хрестили)

Можете відповісти коротко. Наперед вдячний.

• Зе бест! Зе бест! x 1
а де твій аватар? :)