Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Глупыш медведо не слыхал, что население в Украине давным давно субсидируется бизнесом?Тарифы на электроэнергию 2 класса напряжения в Харькове для бизнеса- в районе 4 гривен кВтч.Это без НДС, тарифов за распределение и тарифа на передачу электроэнергии.В сумме со всем этим "добром"- выходит в районе 6 гривен кВтч.

• Тупо Тупо x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, якби Ви дійсно цікавилися будівництвом доріг за сучасними технологіями, а також оте дурне теля, яке Ви процитували, то знали б, що за сучасними технологіями основний шар асфальту, можна класти навіть при п"яти градусах морозу.
    Дорожний матеріал підвозять, коли він має температуру +160 градусів, а перший каток має пройти, коли температура цієї суміші не нижче +140 градусів. Один допитливий чоловік не розкидався перепостами, як оце робите Ви, а підійшов до дорожників і запитав.
    Йому показали приладом (заміряли температуру щойно покладеного, але ще не вкатаного покриття), що температура була близько +150 градусів. Так що все по технології. Готовий бетонний шар, на який кладуть асфальт, попередньо прогрівають газовими горілками, щоб асфальт не віддавав відразу тепло. В асфальт в таку погоду добавляють полімер, який сповільнює вихододання.

Не переживайте, дороги будують якісні, не звиздять, як оті дурні порохоботи, і Ви в їх числі. Читайте і далі чороноволохів. Особливу увагу зверніть на "психолога" Тарасю Чорновола, який із виглядом неперевершеного ідіота дає психологічну характеристику Президенту. На Порошенківському телеканалі, зрозуміло, бо лише там можуть виступати ідіоти.

3. medwedo berlogsoni

Хомчине, мені не важко було знайти не дурне скалозубство дурнів і невігласів (електорат Порошенка), а репортаж, де дається пояснення фахівця, який будує дороги взимку, якщо дозволяє погода. Виставляю саме в потрібному місці ролик (я часто їздив через те село, знаю, яка там була дорога). Вам, Хомчине, я цілком заслужено поставив "тупо". Беріть і насолоджуйтеся своєю тупістю.

View: https://youtu.be/pPkLCL_-wDE?t=553

Останнє редагування: 29 гру 2021
    • Подобається Подобається x 1
  4. medwedo berlogsoni

Ось коментар фахівця під наведеним вище роликом.
    ЗІ. Зрозуміло, чому кацап Гудман, який видає себе за прихильника Порошенка і дує в одну дудку із порохоботами, хоче, щоб я покинув ЛФ і не читав зовсім тих, кого я поставив в ігнор.
    Тому що тоді вся брехня порохоботів не буде спростована.
    У мене, звичайно, немає часу і бажання, щоб вести нескінченні безплідні дебати з упоротими порохоботами та путінськими прихвостнями, але інколи я можу тикнути порохобота чи кацапського парю в їх тупість і брехню.

5. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Это дороговато получается . А можно фотку платежки показать ? Там указывается цена за квтч к оплате .

6. Rabinovich

Ну ткнул
    А дальше как в анекдоте
    Й що цэ йому дало?

7. Rabinovich

Проблема дороги не в температуре асфальта а в качестве подготовки подложки . Уплотнее грунта и инфраструктура дренажа . Если это сделано через ж...у то и дорога поплывет

8. Good man

Good man Обычный человек

:))):))):))) Ничего, что я даже не заходил и не комментировал этот факт укладки асфальта?
    Сторонники Зеленского готовы любую чушь нести, лишь бы отвлекать людей от реального состояния экономики.

9. medwedo berlogsoni

Ага, зараз! Він на моє зауваження, чому він виклав пост о п"ятій ранку, сказав, що в іншому часовому поясі живе. Тобо, не в Харкові, бо п"ята ранку - вона і в Києві, і в Харкові п"ята ранку.

10. medwedo berlogsoni

Стосовно підготовки підкладки можна бути спокійним.
    Я весь технологічний процес спостерігав минулого (2020) року прямо у себе під вікнами. Викладав фото і відео. Все робиться як слід.
    Вирівнювання перепадів, ущільнення і розширення дороги, водовідведення дощових вод, суха бетонна суміш потрібної товщини, яку вкладають сухим шаром, а потім поливають водою, щоб процес цементування відбувався не на заводі, а безпосередньо вже на місці, так не втрачаються властивості цементу (у мене в подвір"ї було від цементу, який відлітав за вітром) було біле листя на деревах), потім зверху уже бетонної дороги вкладався товстий шар асфальту, потім - тонкий для кращого зчеплення коліс автомобілів з дорогою. Дорогу розширили на два метри. В селі поставили світлофори, що мигають. Живлення від сонячних батарей. Є відбійники на поворотах, віражі.

Дорога чудово пережила цілий рік, попри те, що по ній іде безліч вантажних машин (зазвичай - з порушенням допустимої вантажопідйомності), дорога на даний момент як нова.

11. Rabinovich

Австралопитек что ли? Из сиднея?
    Цена на квтч 19 евроцентов это очень дорого даже для европы где цена варьируется 9-11 евроцентов .

12. Rabinovich

У нас сейчас стали использовать резинобетон. Старые покрышки перемалывают в труху и добавляют в смесь асфальта. Такая дорога меньше шумит , сцепление намного выше. Да и старые покрышки утилизируются . Раньше возле шиномонтажек были горы старых покрышек сейчас их нет

• Інформативно Інформативно x 1
  13. Good man

Good man Обычный человек

Эти два адапта Зеленского нашли друг друга. У обоих логика работает только до тех пор, пока они не осознают, что неправы. После этого либо уводят разговор на другую тему, либо переходят на личности. Обиженные жизнью люди, не умеют признавать свои ошибки.
    Кацалапый, так что там с "эротическими фантазиями"? От кого это прозвучало?
    Что там с поведением борщеварочки? Как можно впадать в такую истерику, если человек для тебя ничего не значит? Это же поведение человека, который сам себе противоречит.

14. MayorMayor

1. В "платежке"- не указывается цена за кВтч.Эти цены указываются изначально в договоре, а потом в допсоглашениях к нему.В счете ("платежка" именуется так)- указывается сумма.И все.
    2. А Вы всегда, когда едете отдыхать, возите за собой счета своей фирмы?

15. MayorMayor

Медведо, глупыш, еще раз, медленно, и два раза- в мире не один часовой пояс.В географической точке, где сейчас мы с супругой, местное время 16 час. 11 мин.))

16. MayorMayor

Таварисчь, я сейчас вам адин умный весчь скажу, только вы не обижайтесь: люди иногда ездят отдыхать.Странно, да?

17. Rabinovich

1) да неужели
    2) у меня к ним всегда доступ по инету

Вкладення:

18. Rabinovich

а де твій аватар? :)