Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

По дній із версій "джуга" - юдей, "швілі" - син, син юдея.
    Я вважаю євреїв не стільки народом, як сповідниками Юдаїзму, євреї є у 4 расах, навіть у Біблії сказано про "12 колін Ізраїлю". Чи є якісь семітські риси у єврейки Пугачової, чи є щось спільне із семітами, арабами у ефіопського юдея Пушкіна? Єврей не тільки з пейсами і з прізвищем Штангенциркуль.

2. Lanktocha

Мої медичні проблеми - це мої медичні проблеми. Написано із сарказмом та для приколу.

3. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Мавпи підняли палиці і б'ються, вважаючи себе людьми, ще й какашками закидайтеся)) дикуни...

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, почитайте, що таке релігія, і зрозумійте, що християнство, - незалежно від патріархатів, - також релігія.

Релігія — Вікіпедія

А тепер хотілося б знати, на чиїх грошах тримається та релігія, за яку так виступав лицемір Порошенко?

5. medwedo berlogsoni

Зрозуміло. Отже, вихрист Отто Кац - реальна особа, про яку написав Гашек, який перейшов в католицизм і став фельдкуратом, уже не єврей. Католицький священник - це вам не "чтонибудькак, а какнибудьчто" (с).
    Чудово.
    Ви нагадали мені, що була колись така гарна пісня. Давайте, послухаємо і підспіваємо разом.

View: https://www.youtube.com/watch?v=a3HFBBMgyqw

6. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn, Хомчине, я, здається, зрозумів звідки Ваше
    А от звідки!
    Релігія — Вікіпедія

Штимує, як кажуть на Закарпатті, з Вашим твердженням стовідсотково!

7. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Ааааа. Это шутка юмора

8. Lanktocha

А католики один народ, чи підвид релігії? Католиками можуть бути іспанці, поляки, аргентинці... Мені незрозуміло 1 народ в 4 расах, ну і приналежність до галахічних юдеїв, якщо у тебе мама юдейка. Для євреїв гой, а для гоїв єврей "син югіста" Жиріновський.

9. medwedo berlogsoni

@Lanktocha, по-перше, Ви ставитеся до написаного древніми іудеями - як до істини, на яку можна спиратися. Звичайно що іудеї писали, що нікого крім іудеїв не існує. Японців чи яких-небудь якутів вони в вічі на той час не бачили. Тим більше - алеутів чи ірокезів або інків. Вони, іудеї, розбиралися зі своїми коліньми (колінами) в межах Аравійського півострова.
    По-друге, Ви сприймаєте на віру те, у що Вам хочеться вірити. З критичним мисленням у Вас "не дуже".
    Хтось сказав, що "джуга" - грузинською "єврей", і, оскільки це відповідає Вашим переконанням, Ви в це повірили.
    Але, якщо поцікавитися, звідки це пішло, то можна почитати.
    От якби Сталін був Ібраелішвілі, тоді таки да. Ібраелі співзвучне з "ізраелі".

Але добре, як я вже казав колись, що наш Президент Зеленський Володимир Олександрович, а не Ісруль Гершкович Штангенциркуль. Хоча, якби він серйозно проводив ефективні реформи в Україні також, я був би не проти.

10. Rabinovich

Очень хорошо сказал жванецкий

А евреи как? Они в любой стране в меньшинстве, но в каждой отдельной отрасли в большинстве. Взять физику — в большинстве. Взять шахматы — в большинстве. Взять науку — в большинстве. А среди населения в меньшинстве. Многие не могут понять как это происходит, и начинают их бить

Читать далее: Михаил Жванецкий - А евреи как?

• Тупо Тупо x 1
  11. medwedo berlogsoni

Ви, бачу, забуваєте, що написали кілька годин тому.
    А написали таке:
    Тобто, Ви ж самі написали, що євреї - це ті, хто сповідує Юдаїзм. А якщо сповідник Юдаїзму перейшов, наприклад, в Християнство і перестав сповідувати Юдаїзм, хто він у такому випадку? Просто цікаво знати? Переставив власні коліна?

За Вашою теорією виходить також, що не буває євреїв-атеїстів. Атеїст не може бути сповідником Юдаїзму, а отже, виходить і євреєм? Так, по-Вашому?

12. Я дивуюсь, хоча чому тут дивуватися, намаганню декого переписати мою біографію під свою хвору, буйну уяву.
    Але що поробиш, самих буйних з дачі Сабурова через різке зниження слугами фінансування на заспокійливі таблетки відправили подальше - на ЛФ на підтримку планктоші з Кульпарківської.

13. За шахмати і музику сперечатись не буду, а ось про фізику і інші науки це перебільшення.
    Коли інші доростуть до того нахабства, рівня якого досягли євреї у привласнення чужих ідей і видачі їх за свої, тоді і побачимо.
    Яскравий приклад - рентгенівські промені.

14. Rabinovich

Вообще то ренген изобрели русские во времена ивана грозного. Это следует из послания иоана боярам. : * Е...у я вас в рот бояре, я вас всех б....й насквозь вижу* (с)
    Вот. Я это к чему , ты наверно хотел сказать что евреи все свои идеи украли у русских .

15. Rabinovich

Ну вы же пытаетесь рассуждать в теме в которой вообще ничего не знаете , от слова совсем . В вашем представлении еврей это хасид в шляпе и черном лапсердаке. Все кто не - то не они

16. Тобі ближче кацапи, а я про українця Пулюя.

17. Я не маю бажання розбиратися в родо-племінному, кастовому, релігійному, ребровому поділі євреїв. Мені все рівно кому хто дід бабі вуйко серед євреїв.

18. Схоже, ставлення західного суспільства - від урядів і до ЗМІ - до Зеленського стало неймовірно критичним. Об нього буквально витирають черевики всі, хто тільки можна. Схоже, до цивілізованого світу починає доходити те, що ми твердили від самого першого дня, коли маленьке зелене чмо оголосило про свій намір іти в президенти: він абсолютно нікчемне, недолуге, нице, неосвічене, закомплексоване, сцикливе, мстиве й самозакохане створіння, якому ризиковано довірити навіть колектив самодіяльності, не кажучи вже - країну, та ще й у стані війни.
    Але іноземці - люди далекі від наших реалій, до того ж, апріорі доброзичливі й толерантні. Тому, їм цю недалекість можна пробачити. А ось наших гімноїдів і покидьків, котрі привели це чмо до влади й занурили країну в кризу, співставну хіба що з 2014 роком, слід згадати поіменно.
    Пропоную вам скласти список цього лайна - від олігархів до грантожерів і позитивних блогерів.

19. Коломойський, Пінчук, Богдан - продовжуйте список

20. Данилюк, Рябошапка, Аваков, Шабунін і його грантоїди, гандзюки і іже с німі, Бігуси, Іванови і прочая шлоєбєнь

а де твій аватар? :)